Sari la conținut

Drogon

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Drogon

  1. Mi-a placut foarte mult iesirea, absolut totul la superlativ: gasca, peisajale, vremea, etc. Oricand m-am mai baga la plimbari asemanatoare. In plus, trebuie sa le fiu recunoscator fiindca m-au asteptat ca din cand in cand sa imi infiletez pedala de la cutia de viteze. Din cauza vibrariilor s-a gasit sa se slabeasca chiar la iesirea asta.
  2. Salut! Unde pot gasi un recipient lichid frana pentru roata spate si 2 suruburi de tipul celui incercuit in poza? Mersi!
  3. Calatoria a fost foarte tare si vremea super frumoasa, mi-a placut foarte mult. Atasez 4 poze facute cu telefonul mobil langa barajul Siriu. Apropo, multumesc baietilor ca m-au asteptat.
  4. @Cesar, simptomele se manifesta doar in momentul cand motorul este incins. Maine ma voi duce sa caut ulei si filtru apoi voi regla ambreiajul dupa cum scrie in manualul de service. Multumesc tuturor pentru sfaturi!
  5. Cred ca voi cumpara un 15W50 fiindca sigur nu voi circula la 0*C si de mers sportiv nu se pune problema, fiindca sunt incepator. Nu m-am hotarat ce marca sa cumpar, dar sigur nu Motul, mi se pare ca s-a degradat intr-o perioada scurta de timp.
  6. Salutare confrati motociclisti! Sunt proaspat posesor de Suzuki sv650 din 2009 si as vrea sa ii fac revizia de 12000 de km. Motocicleta am cumparat-o aproximativ cu 700 km in urma, iar uleiul( Motul ) avea culoare rosiatica si isi facea treaba. Acum si-a inchis culoarea si cutia de viteze se comporta ciudat, adica nu gasesc neutru cand motorul este in temperatura optima si uneori nu intra in viteza 1. De asemenea parca "intra fortat" in viteze cand schimb. As vrea sa ii schimb uleiul si filtrul de ulei, ce imi recomandati?
×
×
  • Creează nouă...