Sari la conținut

amarasesti

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

amarasesti's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare. unde se afla vasul pt lichidul de frana spate la vfr750 din 92?
  2. astazi inlocuiesc conducta frana spate si ii schimb si lichidul de frana pe spate. stie cineva ce cantitate de lichid de frana intra?
  3. salutare. mi s-a spart furtunul frana spate si am pierdut lichidul de frana (norocul meu ca eram in curte, ii faceam niste probe). de unde pot sa-l cumpar? Honda VFR750 RC36 din 92
  4. am incercat de la jiglerul din partea stanga, de sub şa. cablul de acceleratie nu are joc. oare e prea strans? la cat tre sa stea relantiul?
  5. inca ceva...la cat trebuie sa stea relantiul? al meu sta undeva la 1400...chiar 1600. am incercat sa-l dau mai mic, dar se pare ca nu merge. sa mai slabesc cablul de acceleratie?
  6. am si eu o intrebare. am un vfr750 si se incalzeste destul de tare saua si cadrul. la voi cum e?
  7. salutare, din nou. dat fiind faptul ca sunt relativ incepator, imi puteti da niste link-uri explicite cu tobe mai zgomotoase care merg pe honda VFR750 RC36 din 1992?
  8. salutare. de curand am intrat in randul VFR-istilor, asa ca, bine v-am gasit. am achizitionat cu bruma de bani pe care am avut-o, un VFR 750 din 92. cam veche, dar merge impecabil. care ar fi problema? toba e cam soft, asa ca nu prea ma aude nimeni in trafic. cine imi poate recomanda un model de toba mai zgomotoasa pt modelul asta?
  9. salutare. am si eu o intrebare de incepator. trebuie sa-i fac schimbul de ulei unei honda vfr rc36 din 1992. cat ulei inmagazineaza baia?
×
×
  • Creează nouă...