Sari la conținut

Cristi Tudor

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cristi Tudor

  1. Buna seara tuturor, Am gasit ceva interesant care mi-a placut. http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php/topic/73524-hid-projector-headlights/ S-a mai riscat cineva pana acum? Pe langa asta am vrut sa vad de curios, cat ar fi niste blocuri optice fata si nu am gasit nimic... Asta sa stiu, in cazul in care dau gres, sa pregatesc $$
  2. Cred ca toate motoarele mai mari de 600 cm3 degaja destula caldura, vara, in oras. Si in cazul meu este la fel, in jur de 108-112°C, dar sa nu uitam un lucru, suntem barbati! Suntem construiti sa infruntam orice disconfort creat de aer, ploaie etc. Lasatile pe ele sa faca asta ;-)
  3. Salutare VFR-istilor! De curand mi-am achizitionat si eu un VFR-800 din 2005 si ca orice SH vine si cu probleme pe care le descoperi pe parcurs. Cred ca am o problema la partea electrica, pentru ca la ultimele porniri mi-a facut niste figuri. La inceput cand puneam contactul si asteptam sa incarce pompa de injectie, rampa injectoarelor cu sunetul specific, a mers de fiecare data ok. De cateva zile aleatoriu, cand pun contactul, se aude un bazait urat care nu se mai opreste, bordul se aprinde la jumatate din intensitatea normala, farurile nu se mai aprind, semnalizarile impreuna cu luminile de pozitie stau aprinse la jumatate din intensitatea normala si nu porneste. Analizand situatia m-am apucat sa misc de firele de sub bord si acel sunet a disparut, partea electrica a lucrat normal si pompa a terminat de amorsat pornind normal. Aceasta figura a tinut de 2-3 ori si acum nu reusesc sa o mai pornesc. Stie cineva unde ar putea fi problema? Eu banuiesc ca este vorba de un contact imperfect pe undeva, dar pentru asta trebuie desfacuta partea din fata a carenei si luat fiecare fir la verificat. Optic se vede ca a mai fost intervenit la acele fire... Va multumesc pentru sfaturi! Seara buna!
×
×
  • Creează nouă...