Sari la conținut

chicken strips

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tm

Informații profil

  • Interests
    bebop,stratfor,jackdaniels,xjr1300

Vizitatori Recenți Profil

215 citiri profil

chicken strips's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am un mz din '61 si ceva nevoie de bani.as pune o poza dar nu mi permite forumul si nu pot nici sa ti trimit mesaj
  2. chicken strips

    Facerea de bine...

    daca e cum spuneti voi e foarte grav.vinurile de 4 lei\litru au scris pe eticheta continutul de coloranti si arome sintetice dar...vinul de 3 dolari\litru cred\sper ca e natural chiar daca e mai de masa\mai vulgar.el contine sulfiti dar asa se fac si cele mai nobile vinuri.nu exista vin bio de calitate imo.
  3. rip bikerului.poate a fost hoaver cu voi.poate v ati dat cu motoarele impreuna dar acum hai sa judecam drept,nu cumva ar fi fost legitim ca un politist sa stea si sa dirijeze circulatia in apropierea gropii din carosabil night and day?probabil ca nu.nu aici in balcani. zicea unu azi la televizor sub protectia anonimatului ca politistii isi cumpara benzina si placute de frana din salarul propriu.lol,doar n o sa credeti asa ceva?chestia asta nu se va intampla niciodata aici.
  4. +10...+20 spate,-1 fata.am vazut un proiect pe un forum,undeva.
  5. fain sound.nu i nuda dar nici clujul nu i londra..keep the good work.intr o zi sper sa ajungi ca baron von bloody double decker care i preferatul meu.
  6. am aprins niste carbuni si am copt ardeii.le am scos pielitele si am facut o marinada cu suc de mandarine.ulei,sare,piper chilli si o rosie din aia caramizie taiata mai mic.am pus salata in frigi . am dat carbunii in stanga si in dreapta si am pus in mijloc pe o folie de aluminiu,un pui taiat pe burta si uns cu soysos,piper si chilli.am pus capacul la grill.cand e gata peste vreo ora o sa presar pe el usturoi taiat marunt.viata e frumoasa.ieri am picat cu motoru cand am incercat sa cobor pe pietris,la surduc,pana langa apa.hihi,am scapat si de data asta.viata e frumoasa
  7. cam cat o dacie 1300 @HAMMON,calutul galben s a intors in tm.acum nu mai trebuie sa mi fac probleme in legatura cu colesterolul .salut toti bikerii de pe forum si le doresc asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...