Sari la conținut

MirceaB

Super Membru
  • Număr conținut

    2.603
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de MirceaB

  1. Acum 30 minute, Ioanrw a spus:

    Cf moto 500 goes, in bord apare ca e pe R in timp ce eu sunt pe H,L,P apare ca tot pe R sunt dar defapt cand sunt pe H merge in fata dar ramane in bord pe R si merge maxim 15km/h si e limitat in ture.Care ziceti ca ar fi problema?

    Salut, in prima faza una de buna crestere sau educatie, spune-i cum vrei. Cred ca iti dai seama despre ce vorbesc.

  2. Acum 3 ore, PzKpfW a spus:

     

    Despre Raúl și Miguel nu mai spun. Primul nu prea are ce căuta în MotoGP, celălalt este probabil cea mai mare dezamăgire a competiției de când a trecut la Aprilia.

    Aici iti dau dreptate. Raul nu mi-a facut impresia ca poate sa se lupte pentru primele zece locuri sa spunem, iar Oliveira nu stiu ce a patit, merge slab de tot. Sunt curios daca maine Raul reuseste sa mai ajunga pe primul loc, chiar daca este sa fie pentru scurt timp.

  3. Acum 3 ore, mircea.cazachevici a spus:

    Intrebare...ciudata.

    Am avut pe numele meu, pana acum 1 an jumate, un auto. L-am dat la rabla, noua masina e pe firma.

    Va incepe sa scada bonus-malus la mine dupa un timp in care nu am mai avut nimic pe numele meu?

    Am verificat acum pe pint, ca si cum as vrea sa-mi cumpar un motor, si tot oferta pentru B8 am primit. E vreo limita de timp la care se reseteaza bonus-malus, sau pot sa-mi cumpar si peste 10 ani un auto si voi avea tot B8?

    Deocamdata clasa de bonus se pastreaza, dar nu se stie niciodata cand se schimba legea. Din cate stiu eu nu exista o limita de timp.

  4. Salutări, actualmente cele mai ieftine companii de asigurare in ceea ce priveste motocicletele sunt Grawe și Groupama. 

    Criteriile cele mai importante în stabilirea tarifului sunt: istoricul proprietarului ( clasa bonus-malus), vârsta, domiciliul, caracteristicile motocicletei (capacitate cilindrică)

    Teoretic, orice broker sau comparator on line, poate să-ți ofere niste tarife, chiar daca motocicleta nu este înmatriculată în România (se selectează în căsuța unde trebuie trecut numărul de înmatriculare - in vederea înmatriculării) Atenție aici, unii asiguratori permit doar asigurare pe 30 zile, așadar încearcă toate variantele, adică 1 luna, șase luni sau un an și vezi cum este mai rentabil pentru tine. Sa iei in calcul că unele companii își închid serverele după o anumită oră, așadar nu vei putea obține tarife de la ei. Părerea mea este să încerci undeva pe la miezul zilei.

    Daca pe parcursul unui an nu trebuie să folosești polița ta RCA, câștigi o clasa bonus, adică de la B0 vei trece la B1. Inseamnă că în următorul an vei primi o reducere de la tariful de baza din acel moment dar nu-ți garantează nimeni că vei plati mai puțin ca în primul an.

    In ceea ce privește decontarea directă, caută pe net condițiile ce trebuie sa fie îndeplinite cumulativ pentru a o putea folosi și fă-ți calculul daca te avantajează sau nu.

    Baftă.

  5. Acum 12 ore, pierrotlefou a spus:

    Foarte frumoasă. Spor la vânzare!

    P.S. Un scurt istoric ar ajuta și mai bine ;) Plus o detaliere a opționalelor: oglinzi cu semnalizare integrată, protecție radiator, protecție motor etc. etc.

    Plus starea actelor, așa cum cere regulamentul bursei.

  6. Acum 8 ore, Cosmin TalpaIute a spus:

    am un ktm duke 125 și am mers la spălătorie l-am spălat am mers 2 km cu el și când să urc un deal nu mai trăgea și când am tras pe dreapta mi-a murit motorul și nu l-am mai putut porni nici împins să fie set motorul sau ?

    Și salut, sfaturile primite mai sus sunt și foarte bune și încercă să le iei in seamă. Las-o câteva zile și nu încerca să o pornești și daca după asta totul este bine nu mai urca dealuri și îmergi doar la vale și pe viitor ai grijă pe unde dai cu apa.

    Și să auzim de bine.

  7. Nu știu să-ți spun in ceea ce privește stopul. Crăpăturile in carene, daca nu sunt bucăți lipsa, nu reprezintă problemă.

    Cert este că nimeni nu poate să-ți spună 100% ce șanse ai să-ți recuperezi certificatul de înmatriculare. Este clar că evacuarea trebuie să fie ok, pentru că după ce identifica motocicleta , la acest aspect se vor uita prima dată. Mai departe vei vedea.

  8. Acum 25 minute, B.B. a spus:

    Pai același lucru il fac si eu, doar ca parerile și supozițiile emise de nine sunt mai mișto.

    Si aproape sigure

     

    Cred că este cazul să-ți recitești afirmațiile făcute cu ceva vreme in urma, in care spuneai că MM o să revină după accidentare, că o să facă, că o să dreagă, că o să rupă norii și de fapt totul s-a rezumat "la o simplă ploicică de vara". Erai atât de sigur de ce vorbeai atunci încât era cat pe ce sa te cred. Ți-am răspuns atunci că rămâne să vedem. Nu s-a întâmplat nimic din ce ai afirmat, așadar asta cu " aproape sigure" ....parca nu este chiar așa.

  9. Acum 3 ore, mircea.cazachevici a spus:

    Care e faza cu plafonatul RCA-ului, pana la urma? Ca se tot lauda astia de la guvern ca l-au plafonat la nivelul anului trecut. Ce au plafonat?

    Exemplu clar, acum 1 an, masina pe firma, 1400 lei RCA, B1. Azi, 1700 lei RCA la acelasi asigurator, B2. Si asta se intampla cu toate masinile, incerc sa fac o simulare si la toate imi da plus 20% in conditiile in car bonus-malus e mai bun anul asta.

    Plafonarea tarifelor este un fel de praf in ochi. Iar clasa bonus malus nu ajută foarte mult in condițiile in care tariful de baza creste aproape in fiecare luna.

×
×
  • Creează nouă...