Sari la conținut

MirceaB

Super Membru
  • Număr conținut

    2.589
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de MirceaB

  1. Asta este o variantă de luat in seama.
  2. Pai daca ti-ai completat corect datele, precum si data de intrare in valabilitate a politei, nu are ce sa fie rau.
  3. Da, corect. In acest caz "ieftin" este un termen destul de relativ.
  4. Trebuie bifat " in vederea înmatriculării". Cele mai bune tarife in majoritatea cazurilor pentru scutere și motociclete, sunt la Groupama.
  5. Nu știu să-ți spun in ceea ce privește stopul. Crăpăturile in carene, daca nu sunt bucăți lipsa, nu reprezintă problemă. Cert este că nimeni nu poate să-ți spună 100% ce șanse ai să-ți recuperezi certificatul de înmatriculare. Este clar că evacuarea trebuie să fie ok, pentru că după ce identifica motocicleta , la acest aspect se vor uita prima dată. Mai departe vei vedea.
  6. Depinde de ce intelegi prin touring si ce asteptari ai de la motocicleta. Pana la urma touring poti sa faci si cu 125, dar probabil ca nu este cea mai buna varianta.
  7. Teoretic se verifica doar problema pentru care ti-a fost suspendat certificatul. Practic daca inspectorul RAR gaseste alte bube, mai ales cele care sar in ochi, pot sa continue problemele tale. Parbrizul negru nu este o problema, dar acel "etc." mie nu-mi suna bine.
  8. Cred că este cazul să-ți recitești afirmațiile făcute cu ceva vreme in urma, in care spuneai că MM o să revină după accidentare, că o să facă, că o să dreagă, că o să rupă norii și de fapt totul s-a rezumat "la o simplă ploicică de vara". Erai atât de sigur de ce vorbeai atunci încât era cat pe ce sa te cred. Ți-am răspuns atunci că rămâne să vedem. Nu s-a întâmplat nimic din ce ai afirmat, așadar asta cu " aproape sigure" ....parca nu este chiar așa.
  9. Plafonarea tarifelor este un fel de praf in ochi. Iar clasa bonus malus nu ajută foarte mult in condițiile in care tariful de baza creste aproape in fiecare luna.
  10. Indiferent că se cere la vamă sau nu, te sfătuiesc să o ai la tine fizic.
  11. Dar ce intâmplare frumoasă și pentru el și pentru Aprilia ! Peste două săptămâni este posibil sa fie așa cum spui, specialiștii afirmă că nu este un circuit care sa avantajeze marca din Noale.
  12. Clar weekend-ul asta Vinales s-a defectat. Victorie in sprint, victorie in cursa ( cu recuperare de la mama dracului din pluton). Cum spuneam si ieri, ceva nu-i in regula cu el.
  13. Vinales a luat din nou un start bun. Ce naiba se întâmplă cu el?
  14. Așa este, decizia de a cumpăra ceva sau nu o iei din anumite motive.
  15. Cred ca ai vrut sa spui din diferite motive, nu?
  16. https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/andrea-iannone-iubita-motogp-737610.html Na, omul nu o duce rău.
  17. Mașina asta este de aproape patru ani la vânzare?
  18. MirceaB

    Deviz moto Canada

    Devizul și reparația se poate face in orice service autorizat. Există și altă variante in afară de reprezentanță.
  19. Atunci asta-i cauza. La tv se aude foarte bine.
  20. Probabil ca ai o problema tehnica. La cursa de azi s-a auzit perfect. De obicei un micofon se auzea mai tare si altul mai incet, dar lucrurile s-au reglat.
  21. Indiferent cine a lovit pe cine, la Ducati a început o mica furtuna. La cat de lung este sezonul, probabil că o să se transforme în ceva mai mare.
  22. Drumuri lungi spui? Cam ce inseamna pentru tine treaba asta? Cea mai relaxata pozitie eu cred ca este pe Duke (depinde si de inaltimea ta), dar cred ca nici un model din cele mentionate nu este facut pentru "drumuri lungi".
  23. Foarte bun Pedro Acosta, super ghinion pentru Maverick V. Chiar a fost interesanta cursa.
  24. Vinales a fost rapid. Nici el nu stie de ce. Rezultat bun in acest moment pentru Aprilia.
×
×
  • Creează nouă...