Sari la conținut

Elena Maghior

Membra
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Turda, Cluj-Napoca, România
  • Carnet moto din
    10.2014
  • Motocicleta
    Suzuki GSF600S
  • Numar Moto
    CJ-05-ELN

Elena Maghior's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Elena Maghior

    Mortal Radauti

    Imi pare nespus de rau pentru Liviu si familia lui. Acum 2 saptamani am stat de vorba cu el in peco IOSIMAR. Am fost la bunicii mei cu motocicleta si el s-a oprit sa ma salute. Era cu un prieten cu masina si parea plin de viata. Mi-a povestit fel si fel, vroia sa faca Transfagarasanul... Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace! Aici am gasit un articol: http://suceavanews.ro/210750/eveniment/foto-accident-mortal-un-motociclist-si-a-pierdut-viata-dupa-ce-a-intrat-intr-o-masina/ P.S. Nu era unu baut, era o EA!
  2. Zmeii șoselelor! Din moment ce mergi așa, chiar și dacă ai prioritate într-o bună zi o vei pății și după aia mulțimea va da cu "R.I.P". Mă uit zi de zi la toate accidentele și la serviciu chiar am avut discuții despre tema asta. Mai toate accidentele se întâmplă din cauza vitezei, chiar și cele cu neacordare de prioritate. De unde să te vadă taximetristul sau melteanu' parvenit când tu vi cu viteza luminii? Cel mai bine mai potolițivă și respectați legislația, chiar dacă alții nu o respectă, măcar rămâneți în viață sau reușiți să evitați ghinionul. Îmi cer scuze dacă cineva se simte vizat, nu vreau să mă contrazic cu nimeni. Drumuri bune și multă grijă!
  3. Îmi cer scuze pentru întârziere. Am dat 518 ron, în pachet avea și pinioane. Ieri l-am și schimbat la cei de la Servimpex Turda, 70 ron manopera.
  4. Mulțumesc Macke! Acum vre-o jumătate de oră mi-a luat soțul meu de la mymoto. Am ales x-ring. Mai pe seară fug la service să mi-l schimbe. Acum se aud niște trosnete tare ciudate și este întins la maxim. Drumuri bune!
  5. Astea sunt urmările nerespectării regulilor de circulație! Îmi spunea un prieten care îl cunoaște că mai tot timpul mergea ca pe circuit și nu ținea cont de NIMIC. Sincere condoleanțe familiei! P.S. Voi nu învățați nimic din toate postările astea? Respectați legislația rutieră să vă bucurați cât mai mult de pasiunea asta și familia de voi.
  6. Salut! Lanțul îmi este întis la maxim și aș vrea să îmi iau unul nou. Dar am o dilemă, o-ring sau x-ring? Am vorbit cu 2 băieți ieri la ieșirea din Gherla dar nu m-au lămurit. De ce ar fi mai bun x-ringu'? Mulțumesc! P.S. Acum am o-ring pe moto.
  7. Cu părerea este uşor de dat şi lumea îşi crează câteodată păreri subiective, nu a fost cazul şi aici. Ieri am ajuns la bunicii mei în satul Clit (este aproape de Marginea şi Horodnicu de Sus) şi am vorbit cu nişte prieteni şi bunicii mei despre acest caz. Toată lumea spune că poliția şi părinții lui sunt de vină. Mama lui pentru că i-a luat motocicletă şi tatăl lui că la scăpat... de cele 2 dosare, iar polițiştii că nu au făcut nimic. Băiatul a fost reclamat la poliție de mai mulți vecini din cauză că facea zgomot noaptea şi că în repetate rânduri era să creeze accidente. Cu câteva zile înainte să moară s-a izbit de o căruță cu fân şi a ieşit de pe drum între nişte copii de grădiniță care se jucau pe marginea şanțului. Doar norocul a făcut să nu fie atunci o tragedie. Familia este una înstărită de religie penticostala şi foarte respectată în localiate, nimeni nu înțelege de unde până unde acest copil a fost problema. Nu este la prima motocicletă, lumea vorbeşte că mai umbla prin localitate cu fel şi fel de motocicleta/scutere şi cu maşina părinților. De altfel în toată zona aia sunt foarte mulți care umblă fără permis şi cu maşini neînmatriculate. Chiar ieri la prins poliția pe unu cu duba la intrare într-un peco local (băut, fără permis, cu lemne furate, maşina avea nr de bulgaria, probabil nici alea nu era în regulă). Nu am stat până la gata să văd ce se întâmplă, doar ce am auzit cât am alimentat. Sper ca din accident prietenii lui şi cei de pe forum să aibă ceva de învățat.
  8. Alt articol despre accident: https://m.monitorulsv.ro/Local/2015-07-17/Goana-nebuna-pe-o-motocicleta-a-bagat-in-pamant-doi-tineri Am vorbit cu nişte prieteni ai băiatului pe facebook şi nu mi-au vorbit prea de bine de el. Mi-au spus că nu asculta de părinți şi că în noaptea cu pricina a fugit de acasă. Bani de motocicletă a economisit de la părinți şi motocicleta o ținea prin vecini din cauza părinților care îl urmăreau tot timpul şi încercau să îl liniştească. Eu am o bunică în satul Clit, undeva tot prin zona aia. Weekend-ul viitor voi merge pe acolo şi am să încerc să aflu mai multe.
  9. În căutarea mai multor date despre accidentul de azi de la SV, am găsit asta: https://www.monitorulsv.ro/tipareste/Un-tanar-mort-si-trei-raniti-in-accidente-provocate-de-motociclisti-199493 Se pare că pe acolo mai mulți nu au pic de respect pentru lege şi restul participanților la trafic.
  10. Pagina de facebook a pasagerului: https://m.facebook.com/profile.php?id=100008461330914&pn_ref=friends_search
  11. Ştirea din monitorul de suceava: https://m.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2015-07-16/Doi-tineri-au-murit-intr-un-accident-de-motocicleta-din-cauza-vitezei-excesive Pagine facebook: https://m.facebook.com/abeladrian.calancea
×
×
  • Creează nouă...