Sari la conținut

Sly06

Super Membru
  • Număr conținut

    562
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki GSX 1300r

Vizitatori Recenți Profil

583 citiri profil

Sly06's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nici intre campeni si brad nu i stralucit,da oricum mai bun ca pe varfuri
  2. Este asfalt turnat recent vreo 20km dupa Brad,mai incolo in zona Halmagiu-Varfurile drumul este rau,denivelat si peticit.
  3. La 99 singura problema a fost pornirea grea dupa mers in temperaturi ridicate Solutia a fost schimbarea unui cablu de alimentare cu unul mult mai gros,n am mai avut treaba dupa aia. In rest un radiator care a cedat.jocul termic la supape l am facut cu prioritate. Dupa modificarea evacuarii a inceput sa consume putin mai mult, dar se simte diferenta.
  4. Sly06

    Accident jud. Timis

    Poate ca nu batran e termenul cel mai potrivit,sa zicem persoane trecute de 60 de ani.nu stiu care e statistica,stiu in schimb cateva accidente recente cu moto implicate cauzate de persoane in varsta in conserve,ii vad si ma lovesc de ei zilnic si cu masina si cu motorul. Nu vreau sa generalizez,cred ca ar fi necesara o testare medicala mult mai riguroasa.
  5. Sly06

    Accident jud. Timis

    Dupa mine cresterea numarului de accidente e cauzata de multi factori.cel mai important, cresterea spectaculoasa a numarului de autovehicule din ultimul timp.pe aceeasi infrastructura total depasita. Alt factor ar fi slaba pregatire a proaspetilor posesori de permise,A sau B. De asemenea,in ultima vreme se observa multe accidente cauzate de persoane in varsta,e clar ca populatia e pe cale de imbatranire,iar la noi testele medicale cred ca se fac doar teoretic.ii vezi pur si simplu in trafic ca nu mai au reflexe,n au cum sa mai faca fata traficului actual.ma rog,cauzele sunt multiple,din pacate se fac prea putine in directia preventiei.
  6. cum suna cu toba aia?nu e deranjanta?am si eu un sv si sunt curios
  7. Sly06

    Accident jud Cluj

    Vezi să nu te pisi pe tine înainte.
  8. Când m am apucat aveam 33 la brat si vreo 60 de kile.abia făceam 3-4 flotări la paralele si vreo 10 tracțiuni De asta mi se par hilare afirmațiile de genul în 3 luni pui 5 kile de masa pe tine fără steroizi Multi vorbesc ca să se afle în treabă,după 6 luni de sala se cred instructori
  9. Băgați 300v si o sa fie toată lumea multumita
  10. Nu s nazist bre,da nu-mi plac aia care fac pe deștepții când nu i cazul.
  11. Nu stiu cum se scrie pe Dâmbovița, însă în limba română se folosește verbul a debreia.
×
×
  • Creează nouă...