Sari la conținut

if07pif

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de if07pif

  1. apucam sa ne vedem ,ca trece vara ??Vii miercuri la ARC ?
  2. Salut BUNU-le,cand imi arati si mie minunatia ta, caci a m,ea mai are un pic pana o sa-o reusesc sa o pun pe roti dupa tavaleala din august.
  3. e frumoasa tare,tare,tare!!!!!
  4. exista totushi posibilitatea sa ne intilnim, sau frecam duda aici? exista totushi posibilitatea sa ne intilnim, sau frecam duda aici?
  5. hai sa punem tot grupul de-o intilnire si-o plimbare
  6. SUPER incepe sa se adune lumea !!!
  7. Ai perfecta dreptate,dar pana maine mai sunt 23h59m,si de ce nu te-ai bucura[mandri,lauda,etc}cu sau de ea!! Iar CBR,XR,CR,VT,STX,F6,GL,V-TWIN,VTR.... au in comun detinatorii care la un moment dat au vrut HONDA si nu Kawa,Yama,Suzy alea,alea.DAR TIMPUL nu e trecut ,maine putem posta la un topic Aprilia sau alceva......
  8. Unul din principiile mele este acela de a ma bucura de ce am[in spetza motocicleta mea actuala care este a 8a ]pt ca daca nu faci acest lucru si iti vei dori mereu alceva , la sfarsit cand tragi linie o sa iti dea cu zero in fata.In acest moment am o HONDA ,o iubesc { la fel ca si pe celelalte 7 predecesoare de diferite marci }si vreau sa vbs si cu alti detinatori de HONDA care sa imi confirme sau nu parerea
  9. Cred ca ideea{cei drept furata de la yamaboys}de a avea un grup bazat pe o marca, ne-ar putea ajuta.CE spuneti domnilor posesori de HONDA?
  10. Stie cineva cat de mult sau de putin se intinde un lant.Cu motoreta pe cric lateral,dreapta,pe cricul central???? multzam!!!
  11. Domnu Alex4tarom@yahooblablabla eu personal mi-am achizitionat aceasta motoreta X4 pt ca nu am avut bani de 4X4 si in afara de acest lucru m-am si indragostit de ea(stii senzatia aceea mishto cand iti place cel mai mult ce ai si nu-ti doresti alceva, se numeste IUBIRE ,ba!!!!!)
  12. if07pif

    Semnaturi pentru ALEX

    FLOREA MIHAI RR 011267
  13. nenea'!!! zi-ne domne' si noua cum este(care este )cu diferentzele astea,pentru ca matale shti nenea'!!! zi-ne domne' si noua cum este(care este )cu diferentzele astea,pentru ca matale shti
×
×
  • Creează nouă...