Sari la conținut

tiberiustefan

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    Harley 883, GSX400 '83, Dr Big 800

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki gsx400 cafe racer, Suzuki Dr big 800 Scrambler, Harley Davidson Iron 883

Vizitatori Recenți Profil

311 citiri profil

tiberiustefan's Achievements

  1. Salutare, detin un dr big 8002 din 1991, motorul este transformat intr-un scrambler. Am ramas cu toate carenele, semnalizari, faruri, rezervor, tobe, plus multe alte piese. Din lipsa de spatiu as vrea sa vind toate piesele pe bucati, sunt curios cine sau cati ar avea nevoie de piese din carenaj ( as vrea sa le dau pe toate altfel le as pastra pentru a face motorul inapoi original intr o zi pentru ca nu am facut modificari pe cadru). Atasez poza sa va faceti o idee cam ce piese mi au ramas.
  2. asa ceva am gasit : https://www.olx.ro/oferta/maneta-moto-atv-ambreiaj-universala-prindere-22mm-IDc5v27.html#fed9820681
  3. Salutare, am schimbat ghidonul si din greseala am rupt suportul de maneta pentru ambreiaj din ce am observat fusese sudat in trecut. Are cineva contracost un suport sau imi puteti spune unde as gasi? Am fost la un magazin moto si nu a gasit niciuna la furnizor.
  4. Personal imi place foarte mult, un flat tracker interesant. rock on
  5. Am 2 motoare modificate un cafe dintr un gsx400 82 si scrambler din dr big 800, ideea e ca motoarele au rar ul facut. Deci la ipt nu te intreaba nimeni nimic. Daca nu faci modificari majore, taiat cadru etc nu e nevoie sa mergi la rar, dar chiar si asa stiu multi baieti care au modifcat cadrul si nu au mers la rar. @raducod asa este, trebuie facut de cineva care cunoaste cu adevarat ce inseamna o modificare + safety.
  6. Dupa cum a spus si xt600 mai sus, Bandisca iti poate face un custom din el. Chiar acum are un dr big 800 pe care l restaureaza si ii face si ceva modificari. Dar recomand Burnout Custom din Zalau, iti este aproape de la Cluj , https://www.facebook.com/Burnoutcustomsro/ , face chestii foarte misto (plus e mult mai ok la pret) @Florinelu07, daca nu i faci modificari pe cadru il poti reface la loc, spre exemplu al meu (postat mai sus) il pot face la loc cu carene cu tot. De aia nu i am modificat cadrul daca vreau sa l vand noul cumparator va putea pune carenele la loc (incluse in vanzare).
  7. Ba sincer la carena asta prinde bine banda led. Aspectul reto merge bine cand e naked sub sa si ai rezervorul ceva mai robust.
  8. Salutare, voi baga 10w40, castrol, repsol am sa vad. Adaug poze cand va fi gata.
  9. @raducod Revin cu amanunte, avea fisa de bobina rupta (nu as fi verificat asta niciodata), releul de pornire nu mergea (desi era nou) si ceva fire arse de la atata 'punte' . Intrebare, ce ulei recomandati? Multumesc
  10. Daca se vor complica treburile te sun, multumesc mult Btw am toate piese originale, oare sa le vand separat sau sa le tin si cand voi vrea sa o vand cine o va dori sa o faca originala inapoi?
  11. @DKW @raducod mersi, da cine a facut inainte a pastrat bara stabilizatoare. O voi lasa pe aia si montez aripa noua sus. Cred ca este ceva mecanic mai mult decat electric desi nu scoate nici un sunet. Am cazut cu ea in padure si dupa mergea doar daca i faceam punte, am incercat sa o pornesc 'la vale' impinsa dar cand bagam a2a se bloca roata spate (compresie banuiesc),cred ca nu este ceva grav. Luni voi duce motorul in service, si da e un mecanic care stie motorul. Revin cu detalii cand voi afla ce problema are.
  12. Am eu banda led la un cafe si se cam strica, eu am pus ceva de pe ebay la 2 lei si nu sunt asa incantat.
  13. Salutare, este prima data cand postez in acest topic si detin motorul de 3 ani. Am un dr big 800 92' Scrambler si nepornit de 1 si ceva, din anumite motive a fost lasat in garaj dupa o avarie. Anyway motorul va merge la un service fiind ceva mecanic, si doresc sa i fac ceva modificari (minore) iar la partea de design ma ocup eu, si as avea o intrebare daca doresc sa scot aripa fata de tot ( voi pune una de cross si va fi prinsa de sus) este vreo problema, are si rol de stabilizare a furcii? Multumesc
  14. Va multumesc! A fost o idee buna sa deschid acest topic.Clar am renuntat la ideea acelui yamaha si mai caut alte variante. o zi buna
×
×
  • Creează nouă...