Sari la conținut

1man2wheels

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

301 citiri profil

1man2wheels's Achievements

  1. Salut, Cred ca datele de mai jos lipsesc: Garantie -> 25.05.2026 RCA -> 05.05.2024 ITP -> 07.06.2025 Locatie: Bucuresti Propietar, fiscal la cerere Multumesc pentru atentionare!
  2. Model: 300 NK ABS An de fabricatie: 2021 Capacitate motor: 292 cm³ Putere: 27 CP Combustibil: Benzina Tip: Naked Rulaj: 2 300 km Culoare: Negru Stare: Utilizat Transmisie: Lant Dotari: ABS, Far LED *stare foarte buna *Numeroase imbunatatiri: Lampi semnalizatoare dinamice fata+spate LED Oglinzi Suporti camere actiune si telefon Prize USB fata+spate Sistem de incarcare al bateriei pe timpul iernii Suporti tander Suporti protectie la glisare stanga+dreapta Suport numar sub sa *Furnizez si reperele stock: Oglinzi Suport numar Pret: 3300 euro Contact: 0762737285
  3. Salut, La aceste taxe nu cumva se adauga si taxa certificat de inmatriculare - 37 lei ? Multumesc,
  4. Salut, Imi poate indica cineva locul amplasarii conectorului pentru Honda CBR 600 F4i ? Multumesc!
  5. Salut, Fiind primul meu post pe acest forum mi se pare de bun simt sa incep prin a ma prezenta: Paul, sunt din Bucuresti si "tanar" entuziast in ale motociclismului. La obiect: 1.Fiind produse ale acelaiasi firme, geaca Celer si pantalonii Track au fermoarul compatibil. 2.Colegul @luk77 te sfatuia sa faci un drum pana in Bucuresti pentru a proba ceva echipament... Eu nu ti-as da acelasi sfat dintr-un simplu motiv: IN ROMANIA NU EXISTA MAGAZINE MOTO sau in fine... nu in adevaratul sens al cuvantului. Exista doar niste, sa ii numim, intermediari. Personal, cand a trebuit sa-mi schimb echipamentul, am cutreierat magazine din Bucuresti, Constanta, Brasov si NICIUNUL nu a avut pe stoc echipament pentru a putea fi probat (sporadic gasesti chestii ieftine sau neridicate ce cei ce au comandat). Si, DA! Asta inteleg eu prin magazin moto: sa gasesc cate o marime de la fiecare producator pentru a putea proba. Nu vreau sa fiu inteles gresit, NU AM NIMIC cu acesti comercianti si in unele situatii inteleg ca in Romania nu prea exista piata de desfacere mai ales pentru produse noi si scumpe, dar si eu vreau sa probez ceva inainte de a plati cateva sute de euro! Daca te hotarasti sa cumperi echipament prin intermediul acestor comercianti cauta-i totusi pe aceia ce sunt dispusi sa iti permita refuzul marfii in caz de nepotrivire, exista cativa. 3.Daca vrei sa cumperi online verifica intai lista marimilor de pe site-ul producatorului ( http://www.alpinestars.com/size-guide ) . Eu am riscat aceasta varianta si, desi am niste masuri mai "speciale", geaca mi s-a potrivit perfect. P.S. PONT: pe louis.de am gasit Celer-ul la 300 euro (cam 1400 lei total si noua zile de asteptare). Acum vad ca mai au doar in combinatia negru/alb/galben. Succes!
×
×
  • Creează nouă...