Sari la conținut

Remus Carobotiuc

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Suzuki Freewind

Vizitatori Recenți Profil

230 citiri profil

Remus Carobotiuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Buna ziua! Are cineva de vanzare un stator (alternator)? 0749881581 Remus Multumesc!
  2. Salut! Sunt posesori de Freewind in zona Moldovei, mai exact Iasi-Suceava, care doresc sa facem o ieseala ?
  3. Salut! Nu am reusit nimic, ce e drept nici nu prea am mai cautat. Am sa ma mai uit de la inceputul anului.
  4. Salut! Stiu. Scuze! Ma gândeam ca ma poate ajuta cineva cu o recomandare. O zi faina!
  5. Salut! A montat cineva handguard-uri? Vreau sa montez pe un Freewind. Recomandari ceva? Multumesc!
  6. Salut! A montat cineva handguard-uri pe Freewind? Recomandari ceva? Multumesc!
  7. Salut! Multumesc de raspunsuri, am dat comanda de Mitas E 09 Dakar, dar se pare ca nu au pe stoc momentan, pe la mijlocul lunii viitoare este posibil sa ajunga in stoc. Freewindul nu are filtru de benzina? Vreau sa schimb si bujiile. Ce imi recomandati? Bafta!
  8. Salut! A pus cineva cauciucuri de alte dimensiunu fata de cele recomandate de producator? ( Fata:100/90 - 19 , Spate :130/80 R 17). As vrea sa pun Mitas E 10 Dakar cu urmatoarele dimensiuni : Fata:110/80 - 19 , Spate :140/80 R 17. Intrebarea mea este daca as monta ce probleme as avea? Nu loveste in aripa, nu este prea lat? Multumesc!
  9. Ce diferente ar fi intre Mitas e 09 Dakar si Mitas e 10? (Pe langa cele de pret) A mers cinava cu Mitas e 10? Cum se comporta? Multumesc!
  10. Salut! Vreau in primavara sa imi schimb caucurile la motorul meu, momentan am ceva ceva de asfalt, vreau sa trec la ceva mai offroad. Mentionez ca am sa fac 40/60 off/on. Dupa rasfoirea celor 119 pagini, osciles intre Mitas E 09 Dakar si Mitas E 10 Dakar. Doar ca am o problema, pentru Mitas E 09 Dakar, gasesc dimensiunile pentru motorul meu (Freewind, Fata:100/90 - 19 , Spate :130/80 R 17). Pentru Mitas E 10 Dakar gasesc urmatoarele dimensiuni : Fata:110/80 - 19 , Spate :140/80 R 17. Intrebarea mea este daca as putea monta E10 Dakar, ce probleme as avea? Nu loveste in aripa, nu este prea lat? Multumesc!
  11. Stie cineva daca se potrivesc jante si de la alte modele de Suzuki? Nu prea gasesc Freewind sa se dezmembreze. Multumesc!
  12. Multumesc de raspuns! Eu estimez ca am sa fac 60% asfalt, 40% enduro. Ma mai gandeam la o varianta, sa imi cumpar inca un set de jante, pe ele sa pun pneuri de cross/enduro si in functie de unde vreau sa merg sa montez cele de asfal sau cele de enduro. Are idee cineva cat ajunge un set de jante pentru Freewind.(am vazut in posturile anterioare ca era devanzare o janta pe fata) Imi poti spune unde ai gasit setul de Mitas C09 la 420 de lei? Multumesc!
  13. Salut! Vreau sa imi schimb cauciucurile la Freewind -ul meu. Momentan am ceva de strada si doresc sa trec pe ceva enduro/cross. Imi poate recomda cineva o firma/model? (daca are montat pe motor astept niste pareri) Orice recomandare e bine venita. (pret, firma, etc) Cum se comporta motorul pe off road? Mutumesc!
  14. Am observat ca daca las semnalizarea pornita, si iau contactul,(uneori, nu tot timpul) in 5 min moare bateria, am sa desfac botonul de semnalizare. Uneori nici claxonul nu merge, banuiesc ca de acolo ar fi problema. Mersi de sfat!
×
×
  • Creează nouă...