Sari la conținut

Remus Carobotiuc

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Remus Carobotiuc

  1. Buna ziua! Are cineva de vanzare un stator (alternator)? 0749881581 Remus Multumesc!
  2. Salut! Sunt posesori de Freewind in zona Moldovei, mai exact Iasi-Suceava, care doresc sa facem o ieseala ?
  3. Salut! Nu am reusit nimic, ce e drept nici nu prea am mai cautat. Am sa ma mai uit de la inceputul anului.
  4. Salut! Stiu. Scuze! Ma gândeam ca ma poate ajuta cineva cu o recomandare. O zi faina!
  5. Salut! A montat cineva handguard-uri? Vreau sa montez pe un Freewind. Recomandari ceva? Multumesc!
  6. Salut! A montat cineva handguard-uri pe Freewind? Recomandari ceva? Multumesc!
  7. Salut! Multumesc de raspunsuri, am dat comanda de Mitas E 09 Dakar, dar se pare ca nu au pe stoc momentan, pe la mijlocul lunii viitoare este posibil sa ajunga in stoc. Freewindul nu are filtru de benzina? Vreau sa schimb si bujiile. Ce imi recomandati? Bafta!
  8. Salut! A pus cineva cauciucuri de alte dimensiunu fata de cele recomandate de producator? ( Fata:100/90 - 19 , Spate :130/80 R 17). As vrea sa pun Mitas E 10 Dakar cu urmatoarele dimensiuni : Fata:110/80 - 19 , Spate :140/80 R 17. Intrebarea mea este daca as monta ce probleme as avea? Nu loveste in aripa, nu este prea lat? Multumesc!
  9. Ce diferente ar fi intre Mitas e 09 Dakar si Mitas e 10? (Pe langa cele de pret) A mers cinava cu Mitas e 10? Cum se comporta? Multumesc!
  10. Salut! Vreau in primavara sa imi schimb caucurile la motorul meu, momentan am ceva ceva de asfalt, vreau sa trec la ceva mai offroad. Mentionez ca am sa fac 40/60 off/on. Dupa rasfoirea celor 119 pagini, osciles intre Mitas E 09 Dakar si Mitas E 10 Dakar. Doar ca am o problema, pentru Mitas E 09 Dakar, gasesc dimensiunile pentru motorul meu (Freewind, Fata:100/90 - 19 , Spate :130/80 R 17). Pentru Mitas E 10 Dakar gasesc urmatoarele dimensiuni : Fata:110/80 - 19 , Spate :140/80 R 17. Intrebarea mea este daca as putea monta E10 Dakar, ce probleme as avea? Nu loveste in aripa, nu este prea lat? Multumesc!
  11. Stie cineva daca se potrivesc jante si de la alte modele de Suzuki? Nu prea gasesc Freewind sa se dezmembreze. Multumesc!
  12. Multumesc de raspuns! Eu estimez ca am sa fac 60% asfalt, 40% enduro. Ma mai gandeam la o varianta, sa imi cumpar inca un set de jante, pe ele sa pun pneuri de cross/enduro si in functie de unde vreau sa merg sa montez cele de asfal sau cele de enduro. Are idee cineva cat ajunge un set de jante pentru Freewind.(am vazut in posturile anterioare ca era devanzare o janta pe fata) Imi poti spune unde ai gasit setul de Mitas C09 la 420 de lei? Multumesc!
  13. Salut! Vreau sa imi schimb cauciucurile la Freewind -ul meu. Momentan am ceva de strada si doresc sa trec pe ceva enduro/cross. Imi poate recomda cineva o firma/model? (daca are montat pe motor astept niste pareri) Orice recomandare e bine venita. (pret, firma, etc) Cum se comporta motorul pe off road? Mutumesc!
  14. Am observat ca daca las semnalizarea pornita, si iau contactul,(uneori, nu tot timpul) in 5 min moare bateria, am sa desfac botonul de semnalizare. Uneori nici claxonul nu merge, banuiesc ca de acolo ar fi problema. Mersi de sfat!
  15. Salut! De cateva zile am schimbat bateria veche cu una noua, si m-am confruntat cu urmatoarele, dupa un drum mai lung cand am oprit sa alimentez (5 min), cand sa pornesc motorul, bateria moarta (ce ce poate cunsuma atat de repede bateria? ) problema asta asta o aveam si inainte de a schimaba bateria. Problema ca nu face tot timpul, am lasat si 24 de ore sau mai mult si nu am avut probleme si uneori in 5 min moare bateria, probabil "fura curent" , dar nu stiu care ar fi problema. Dupa ce am reusit sa o pornesc (impinsa) timp de 30 de min cand semnalizam se aprindea tot bordul si nu mai functiona claxonul. A mai patit cineva asa ceva? Care ar fi problema? Multumesc!
  16. Salut! Mi-am cumparat urmatoarea baterie http://www.redmotors.ro/cumpara/acumulator-motocicleta-toplite-yuasa-ytx9-bs-7475195 , intrebarea mea este urmatoarea : dupa activare (umplerea cu electrolit) este nevoie de incarcarea bateriei pe redresor, pentru cat timp sau o pot folosi fara a o mai incarca? Multumesc!
  17. Salut! Zilele astea trebuie sa imi dau si eu comanda de o baterie, momentan sunt indecis, dar parca as inclina spre Toplite Yuasa, chiar de sunt mai scumpe, am tot auzit de bine de ele. Doar ca nu stiu daca sa fie cu gel sau sau clasice, nu stiu care sunt mai avantajoase. Voi ce ulei Folositi pentru Suzuki Freewind? Eu am comandat http://www.emag.ro/ulei-motor-motul-5100-10w40-4t-1l-104066/pd/DG8LGMBBM/
  18. Mersi de recomandare. Care ar fi mai bune dintre cele cu gel si cele cu electrolit?
  19. Salut! Imi poate recomanda cineva o baterie pentru un Freewind (marca si amperi)? A mea a murit si trebuie inlocuita. Multumesc!
  20. Cand o parchez, o las pe off sau lock, nu pe park. Cum ai zis si tu trebuie luat prin eliminare, doar ca eu nu stiam cu ce sa incep, o sa fac rost de un ampermetru si o sa incerc sa pun in practica. Posibil sa fie problema si cu incarcarea, dar eu nu cred. Face scantei cand pun borna...dar nu mai tin minte daca era pus contactul sau nu, dar o sa verific. Nu am alarma. Multumesc pentru raspunsuri!
  21. Acumulatorul e ok, daca il dau jos de pe mobra, poneste din prima si dupa 2-3 saptamani, fara probleme, ma gandesc ca ceva imi consuma curent, "fura curent", poate un releu ceva, sau nu stiu ce...
  22. Salut! De putin timp sunt posesor de Suzuki Freewind si ma lovesc de o problema, ceva imi descarca bateria, daca las bateria pusa pe motor, fara cheia in contact in 10 min este moarta, o pornesc doar impinsa, nu stiu de unde as putea incepe cautarile pentru a gasi problema, Orice sfat este bine primit. Va multumesc!
×
×
  • Creează nouă...