Sari la conținut

Robert Mihai

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Braila
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Honda Shadow 750
  • Numar Moto
    BR87BRR

Robert Mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut. Fa o sesizare scrisa la politie. O depui si soliciti numarul de inregistrare ori o trimiti prin posta cu confirmare de primire. Vei primi raspins in 30 de zile. Fara probe nu faci nicio branza motiv pentru care il poti ruga pe vecinul care este deranjat ca si tine de muzica sa sustina cele sesizate de tine . Cu un telefon poti face chiar o filmare prin care sa surprinzi volumul ridicat si chiar cainii ce intra/ies din curte. Lasarea nesupravegheata a cainilor ce pot reprezenta pericol pt alte persoane este fapta contraventionala precum si tulburarea linistii locuitorilor...ambele fapte sunt prevazute de legea 61/1991. Restul tine de latura civila
  2. Pe filetul chiuloasei se observa in jumatatea dinspre interior o arsura pe filet .ceva negru. Prima jumatate a bujiei s-a infiletat cum trebuie la mana , problema a fost cand am ajuns in zona aia cu arsura .
  3. Salutare. In urma cu aproximativ o luna si ceva un mecanic mi-a verificat o bujie iar inainte sa o infileteze la loc a uns filetul cu o pasta gen vasilina dar mai putin vascoasa de culoarea ruginei. Azi am scos bujia respectiva ( s-a defiletat fara probleme) iar cand am vrut sa o pun pe cea noua nu se mai infileta decat pana la jumatatea filetului , mai mult fiindu-mi frica sa fortez. Am incercat sa bag bujia veche dar nici asta nu se mai infileta pana la capat. Din ce am observat pe filetul chiloasei se vede ceva negru. Aveti idee cum as putea rezolva chestia asta? Multam.
  4. Salutare. De unde as putea cumpara o cheie de bujii de 18 pe Shadow de 750 .? M-am uitat pe louis si un mecanic mi-a zis ca nu ar fi buna.
  5. Cand tin ambreiajul si apasa concomitend si frana de mana se aude un bazait in zona manetei de ambreiaj... nu stiu daca e normal sau nu..
  6. Releul a fost verificat in urma cu aproximativ o luna jumate si incarca perfect. Este pe carburatie. Motorul il am din decembrie 2015 , insa e prima data cand imi face figura asta dar ma gandesc totusi ca are legatura cu folosirea luminilor pentru ca in seara cu pricina a fost a 2a oara cand am mers cu luminile aprinse in rest pe timp de zi mergeam cu pozitia.
  7. salutare. detin o honda shadow 750 iar aseara dupa aproximativ o ora de plimbare prin oras ma aflam la un semafor cand apare buba : dau sa plec de pe loc dar scad turatiile si se opreste , o pornesc imediat ,am turat-o un pic (2-3 secunde) dar ca si prima data au scazut turatiile si s-a oprit . Am avut 3 incercari de genul asta pana am ajuns pe partea cealalta a intersectiei unde am oprit , am oprit farurile ( fostul proprietar a mesterit un botun doar pentru pozitie) si dupa 3-4 minute am incercat sa o pornesc si a pornit . Am mai mers doar cu pozitia vreo cateva sute de metri pana la garaj si a mers ok. Sa aibe cumva legatura cu luminile..consumul de curent?
  8. cred ca la problema dezbatuta i-am dat de cap ...de vina eram EU. nu o ajutam cu socul deloc la pornire . Alta problema : Cu motorul rece imi scoate un fum alb (zic eu) pana se incalzeste , nu foarte mult dar este. Cand se incalzeste motorul chiar daca il turez nu mai scoate ci doar la turatii ff mari pe loc parca scoate putin putin negru. Lichidul de racire nu fierbe , nu pierde. La decelerare ,chiar in mers normal , imi pocneste pe toba de zici ca trag cu mitraliera nu ma deranjeaza dar cam care ar fi cauza ? am niste tobe goale .. aftermarket.
  9. salutare. are careva de vanzare o joja de ulei pt vt 750 ? eu am joja cu termometru si nu are gradatie..nimic..nici nu prea se vede uleiul pe ea.
  10. a pornit din prima , a mers aproximativ juma de minuta dupa care si-a redus turatia si s-a oprit. Nu a vrut sa mai porneasca sub nicio forma. Am fost al garaj mai devreme , cu socul netras , acceleratia trasa , benzina pe off , am incercat de vreo 3-4 ori si nimic .
  11. Salutare. Pentru posesorii de Vt750 : Cu ce marca de ulei 10w40 se considerati ca se intelege cel mai bine motorul pentru un mers preponderent in oras? Intreb asta pentru ca mi-am cumparat mobra in decembrie si nu cunosc ce ulei i-a pus proprietarul si as vrea sa ii fac un schimb .
  12. Salutare. In decembrie 2015 am cumparat o Honda Shadow 750 din 2004 . Nu i-am schimbat inca nimic la ea ( ulei , bujii , etc). Moto a fost tinuta in garaj neincalzit iar la prima cheie prin februarie a pornit fara probleme si am tinut-o pornita cateva minute. A doua zi am pornit-o iar dupa aproximativ 30 secunde a inceput usor sa "moara" pana s-a oprit si nici nu a mai pornit , parca era inecata, invartea , dadea sa porneasca si atat. Am lasat-o asa iar dupa vreo 5 ore am zis "hai sa ii mai dau o cheie" si a pornit din prima si chiar am mers cu ea fara probleme , chiar m-am dus la un mecanic care a spus ca merge foarte bine motocicleta. In martie am scos-o de mai multe ori la plimbare , chiar si ieri am facut cativa zeci de km prin oras fara probleme. Dimineata la ora 7 juma i-am dat cheie si la fel ca in februarie , s-a oprit si nici ca vrea sa mai porneasca. Precizez ca in decembrie i-am facut plinul cu benzina in care i-am pus aditiv pentru benzina ca sa nu rugineasca. Nu ma pricep la mecanica. Ce parere aveti?
  13. de unde stie ala de la rar daca aia e toba stock sau nu?
×
×
  • Creează nouă...