Sari la conținut

roma1198

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    roma1198

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sibiu
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Suzuki DR650RSE
  • Numar Moto
    AB 08 UWA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1

roma1198's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, cu cat dai toba? » Post actualizat in 08 Jun 2016 16:22 » Post actualizat in 21 Jun 2016 07:55 Salutari la toata lumea care mai intra pe aici. Am vazut ca se posteaza rar pe topicul asta. De ce oare? E asa de rar modelul xtz 750? Oricum vreau sa-mi impartasesc recenta realizare. Am intrat in posesia unei yamaha xtz 750 din 94 care a stat vre-o trei ani parcata si spre surprinderea mea nu era chiar intr-o stare prea grava. Am curatat franele, schimbat lichid, schimbat ulei, antigel si ma dau cu ea acuma. Atasez si cateva poze before and after
  2. Inca nu am procedat, o duc maine in service sa verifice telescopul si arcurile. probabil le vom tensiona putin. si o sa incep sa caut arcuri noi. sunt cam scumpe arcurile in general.
  3. multumesc pentru sfaturi, duc motorul in service, nu cred ca ma descurc acasa in garaj. si incep sa caut arcuri noi. » Post actualizat in 10 Apr 2016 20:03 multumesc pwwentru sfaturi, duc motorul in service, nu cred ca ma descurc acasa in garaj. si incep sa caut arcuri noi. am gasit arcurile astea http://www.motonetro.ro/catalog/arcuri-liniare-amortizor-k-tech-10009/?good_detail=arc-amortizor-spate-95-n-4e34065361efc257c8dc4af292eea989pn zice 95 N ma gandesc ca e vb despre Newton. deci 95N ar 9.5 kg-forta. sunt si alte valori. ce valori sa caut? nu am nici o referinta. poate stie cineva.
  4. Eu am 110 kg. Nu stiu cat de lasata trebuie sa fie? Vreau un sfat. Normal ea arata asa. Nu mi se pare ca sare. Mi se pare ca e un pic cam moale. Vreau un sfat ce sa-i fac. Apropos cauciucurile tin bine si pe offroad » Post actualizat in 07 Apr 2016 18:33 1
  5. O intrebare mi se pare ca se cam lasa tare motocicleta cand ma asez pe ea. Ma gandesc sa-i mai tensionez arcul de pe spate. pot cumva sa-i tensionez arcul si s-o ridic in acelasi timp? Asa arata cu mine pe ea. nu e prea asezata? Am mers cu ea noaptea si farul bate cam sus, pe faza lunga in genere dau lumina la ciori. ii pot regla si farul?
  6. Suna retional ce zici, pozele pistonului confirma ca a fost doar un shock nu o frecare repetata, numai ca, daca pistonul era atat de uzat ca sa se dea peste cap ar fi simtit la calutzi(putere). Adica puterea motorului inainte de eveniment ar fi cam la 50-60% din cea nominala si el vroia sa plece cu ea in forta de pe loc cu a doua. Ionut_fly cum era motorul inainte de eveniment? avea vlaga?
  7. Cand are joc in cuzinet, nu ar trebui sa se auda un tzacanit asa specific?
  8. Demotivanta postare, Stie cineva de ce s-a intamplat treaba asta cu motorul lui Ionut_fly? nu se intelege bine din poza dar se pare ca i-a bubuit cutia sau?
  9. Culbutorii sunt schimbati, si axul cu came. era foarte uzat asta de evacuare asa cum zici era foarte uzata si cama, lipseau si saibele arcuite care se pun pe axul culbutorilor, se auzea ca naiba. Acuma din partea culbutorilor se aude curat. Ma gandeam ca poate bate de la lantul balansier, Irinel2006 am vazut ca ai postat pe pro-bike un tutorial cum ai intins tu lantul balansier. Cum ti-ai dat seama ca trebuie intins?
  10. Profilul la Mitas E08 seamana mult cu cel de Metzler Tourance. N-am apucat sa ma dau cu ele. Le-am montat si ma uit la ele. Am o problemutza cu ambreiajul. L-am desfacut iarna asta pentru ca se auzea un tzacanit la turatii mici. Dupa ce la-m asamblat la loc nu mai ambreiaza, sau ambreiaza foarte putin, am intins cablul si bratul dar tot nu ambreiaza cum trebuie. Trebuie sa-l desfac din nou. Nu stiu ce am putut gresi, ordinea discurilor parca am pastrat-o in rest totul era straight forward. Are cineva vre-o sugestie sau un tutorial bun? V-asi fi recunoscator. » Post actualizat in 17 Mar 2016 22:03 Mor de ciuda ca e timp chiar fain zilele astea si nu pot iesi cu motorul. » Post actualizat in 17 Mar 2016 22:33 Asta este zgomotul care se aude din zona ambreiajului La ambreiaj nu am gasit nimic defect si tzacanitul persista. se aude la turatii mici si se aude de jos din zona ambreiajului. Va rog dati-va cu parerea ce ar putea fi? poate e un sunet normal?
  11. Da ai dreptate sunt Mitas E08. Tu zici de E07 ca aluneca pe asfalt ud? A mai avut cineva E08?
  12. Le-am dat cu spray auto de la Dedeman. Dupa ce s-a uscat le-am dat cu lac protector incolor, si lacul mi-a corodat vopseaua. Nu stiu ce reactie au dat dar roate spate e afectata. Vopseaua a facut incretituri, fapt pt care nu am mai dat cu lac roata fata. Daca ma tine sezonul asta e OK la toamna le vopsesc din nou daca e nevoie Chiar ma gandeam la un spray negru pt motor. Poti sa-mi dai un link sau indiciu? Merci » Post actualizat in 17 Mar 2016 14:00 de unde Interesanta jucarie, ce consum are? Si are si controller ? Adica porneste automat cand temp depaseste un prag sau cum se conecteaza?
×
×
  • Creează nouă...