Sari la conținut

Liviu88

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    Honda CBR 600F4
  • Numar Moto
    B291LEF

Liviu88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc foarte mult dedant68! Ce mi-ai spus imi este de real folos! Multumesc inca o data! Cu siguranta asta sa intamplat la mine!
  2. Scuze 10,80 V, amperajul nu l-am măsurat! Bateria este de 8,6Ah! Si este cumpărată bateria conform seriei de șasiu!
  3. Este fara capace, nu trebuie sa ii fac eu nimic! Sincer la montare imi arată 10,80Ah, dar poate nu am urmat nici eu pași cum trebuie
  4. Salut băieți, va deranjez cu o problema întâlnita ieri la motorul meu, Honda cbr 600 f4 an 2000! Cand l-am achiziționat in Decembrie 2015, nu avea baterie, iar acum cand am vrut sa il pornesc am cumpărat o baterie noua Exide conform specificațiile din talon motocicletei, am montat-o pe motocicleta i-am dat prima cheie si nu a vrut sa pornească, baterie slaba, dădea sa pornească dar nu avea putere! Am pornit-o cu cablurile electrice, si apoi am lăsat-o sa se încălzească! Alternatorul arată ca încarcă cum trebuie, 14,20 V! Pana nu am dat o tura cu motocicleta sa se încarce bateria cum trebuie nu am rezolvat problema! Numai ca nu înțeleg cauza? Este bateria slaba este de 8,6 Ah? Ca daca plec cu ea si ma trezesc ca pierde curent asa repede nu am făcut nici o afacere!
  5. Nu are nimic altceva schimbat la ea decât aceea toba, care cică este si omologata, si ar trebui sa nu facă figuri daca nu depășește decibelii care sunt trecuți in cartea motocicletei! De auzit nu se aude tare, se aude ca cea normala, doar ca nu este cea originala!
  6. Am înțeles, ideea multumesc mult, eu imi voi încerca norocul si am sa va spun ce am făcut! Chiar sunt curios
  7. Iar toba pe care o am cica ar fi omologata doar ca nu am acte la ea
  8. Dar daca ma duc asa cu toba sport, si ma respinge plătesc taxa inca o data sau doar ma respinge? Ca daca nu ma pune sa plătesc de 2 ori mi-aș încerca norocul
  9. Vreau sa efectuez identificarea sa imi elibereze certificatul de autenticitate sa o inmatriculez! In acest caz nu merge sa acord ,,atenție" sa nu mai stau sa dau toba sport șamd?
  10. Salut, sunt nou in breasla, am o Honda cbr 600 f4 an 2000 si am o toba Leo Vince pe ea, întrebarea este in cazul in care ma duc la rar exista posibilitatea sa ma respingă pentru ca nu este originala?
×
×
  • Creează nouă...