Sari la conținut

Mar Ian

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mar Ian

  1. Nu am cod. Eu am mers la receptie si am cerut kit pentru pompa intermediara. Au in calculator schema, coduri... au stiut ce sa aduca
  2. Gasesti kit de reparatie la motorteam. L am schimbat si eu anul trecut. Parca 200 lei a fost, nu mai stiu exact, ca am schimbat si pe cel de la pompa de sus. Apoi, o sa te chinui cu aerisirea. Mari sugestii nu am, pe mine m a ajutat un prieten priceput.
  3. Din pacate amortizorul spate nu se poate servisa. Cel putin eu am intrebat la un service specializat si asta a fost raspunsul.
  4. Filtru aer si ulei Hiflo, asta daca nu vrei sa pui K&N(aer), iar ulei Motul 7100 sau BelRay EXS, 10w 40 sau 10w 50. Eu asta am folosit. Tot vfr 2004.
  5. Daca tu cauti, asta nu inseamna ca se vand. Daca ai fi rational, ai fi inteles din primul mesaj ca orice fier are cumparatorul lui. Tu nu. Vfr e de rahat.
  6. Stai linistit. Ca nici KTM uri nu cumpara!
  7. Eu sunt de parere ca fiecare fier, are cumparatorul lui. Daca tie nu ti place, asta nu inseamna ca, nimeni nu va cumpara. Vfr ul, ca si alte mobre, nu este pt oricine. Cum nici KTM ul nu este pt oricine;)
  8. Gata, m ai prins iar. Ai dreptate cu ce spui. Offf, mi e prea lene sa scriu tot. 2017 furca servisata plus placute noi. 2018 furca servisata plus placute noi. Doar ca in 2017 am pus semeringuri All balls care au tinut doar 4000 km. De aici si servisul din 2018. Uleiul a fost acelasi. Daca semeringurile alea fac diferenta, inseamna ca nu sunt de la egal la egal. Per total eu sunt mai multumit cu astea, sau cel putin asa am impresia.
  9. Sunt perfect de acord. Comparatia a fost facuta cu brembo pe care le am pus in 2017 noi, tot pe vfr, iar anul asta schimbate cu CL pentru ca a curs furca la un drum lung si pana acasa a curs si pe placute. Deci sunt comparate practic de la egal la egal, insa nu stiu ce placute au fost cele vechi. Doar brembo si atat. Ideea era ca sunt bune CL XBK5. Le recomand mai ales pt vfr care este f grea. Deja la una usoara ca f4i diferenta e wow. Insa la aia nu stiu ce placute au fost puse inainte pentru ca asa a fost cumparata cu ele si schimbul a fost tot la mecanic
  10. Nu. Recomand CL. Ma refeream ca diferenta este mare in favoarea CL. Sunt putin mai scumpe dar merita. Se numesc XBK5. Pe f4i al cumnatului meu s au pus aceleasi placute si diferenta a fost si mai mare.
  11. Eu am pus CL varianta de strada. Xbk si inca ceva. Sunt mai scumpe cam 185 setul, dar fata de placutele brembo de le aveam inainte diferenta este mare!
  12. Eu merg pe carbon lorraine si sunt f multumit.
  13. Am cumparat kit reparatie pompa pentru cea de sus, pe care l am si inlocuit. Luni astept sa vina si kitul pentru pompa de jos, cea de la etrierul stanga. Sper sa se rezolve. Pistonasele(etrier) arata foarte bine, in schimb garniturile de la cilindrii celor doua pompe aratau jalnic, plus ceva mizerie pe acolo.
  14. Salutare baieti. Am si eu o problema la al meu vfr 2004. Am schimbat placutele de frana, iar acum roata fata merge infranata, nu se misca liber daca o ridic, nu este blocata complet, cumva cilindrii nu se retrag suficient. A mai intampinat cineva problema asta, vreo rezolvare. La un service mi s a spus kit reparatie garnituri etrieri, la altul pompa frana.
  15. Pai de la ei am sa iau. Am luat deja legatura cu un domn, pe care l am gasit tot pe forum la recomandarea userului Radu H si vineri intru in posesia lui!
  16. Am citit despre eneos si m a convins. Am sa bag totusi 10w 40. Multam fain!
  17. Multumesc pentru ajutor. Am sa ma strang putin fata. Spatele pare destul de ferm. Iar cu uleiul sa vad ce gasesc. Inca nu stiu daca va fi 10w.40. Ma gandesc ca 15w 50 ar fi prea gros. Nu papa ulei deloc.!
  18. Salutare VFR-isti! Sunt noul posesor al unui vfr 800 vtec si am cateva intrebari pentru voi, cu scuzele de rigoare daca nu am postat unde trebuie. 1. Ce ulei recomandati sa pun, deoarece trebuie schimbat. 2. Cum pot ajusta suspensiile, mi se pare prea moala fata si daca exista un anume barem in care sa se incadreze preload ul in momentul cand o calaresti singur si cand calariti cu pasager si bagaje. Am vazut cateva filmulete pe.youtub am.idee in mare precizez, insa doresc sa.stii niste valori in care sa ma incadez pentru ca mai.iau si sotia cu mine! 3. In momentul in care ma intorc cu.motocicleta in cerc fiind si ea este aplecata si virata stanga daca ii dau gaz se ridica suspensia.fata putin, da senzatia ca are.un mic joc , de aici si ideea mea ca ar fi prea moala. Multumesc anticipat su.accept mustrari daca nu.am fost prea explicit, sunt pe graba!
  19. Salutare. Am si eu un gsr si as vrea sa mi recomandati un mecanic (de preferat un baiat care a mai lucrat pe gsr) pentru schimbul de ulei, intins lantul, plus ca am pus de curand evacuare leo vince ca userul de mai sus si la relanti mi se pare ca se aude un zgomot cidat(mi e greu sa l descriu). Multumesc anticipat. Asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...