Sari la conținut

vm210984

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2017

vm210984's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut, si cum a inceput pregatirea pentru primavara , am demontat carburatorul pentru o curatare, va atasezi ce am gasit , desi motorul nu dadea nici un semn, in urma cautarilor am ramas un pic masca ... pret per bucata membrana carburator Honda Shadow vt600c 1992 = 662 Ron , sau 155Ron doar membrana fara tub cu o instructione de schimb http://www.dillypoint.ro/download/Libranenanleitung.pdf. O sugestie de unde as putea cumpara aceste membrane la un pret mai ok, a facut cineva operatiunea cu ruptul plasticului? sau e nevoie sa iau tot adica 1324Ron (niciodata)
  2. Va salut, caut sa cumpăr un crashbar pentru un VT600 1992.
  3. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Am mers si eu pe varianta gaurilor pana cumpar ceva decent, se aude mai bine decat ma asteptam. E diferenta mare intre 4 si 8 gauri in fiecare?, am impresia ca daca mai fac 4 raman fara tabla.
  4. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Bine ca mi-ai zis, ma trezeam la rubrica vanzari sau donatii . Si atunci care ar fi solutia cea mai buna, cu ceva mai multa galagie si fara sa gauresc tobele originale sau sa fac investitii cat motorul?
  5. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Salut, nici eu nu sunt adeptul la spartul timpanelor, dar se pare ca si scuterul se aude mai tare in traficul din Bucuresti, m-am trezit cu fete speriate cand ajungeam in dreptul geamurilor, se simte nevoia de un pik de galagie.Si eu caut ceva sa schimb, o sa merg pe varianta de mufflere pentru inceput, pe louis incep de la 60 de euro, poate gasesc ceva prin Bucuresti, nu ma deranjeaza sa fac modificari la carburator. Daca are cineva de vanzare, chiar si second astept un semn.
  6. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Da...era mizeria intradevar, wd40 a rezolvat problema, sa vedem in mers. Multam si asfalt uscat.
  7. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Salutari, acum am iesit si eu la plimbare(dragstar 650, '99) si am constatat ca pedala de frana nu se mai intoarce la pozitia initiala, sunt pe drum, o sugestie ce ar putea fi. Am chei, wd40. Mersi.
  8. Ok, la 8:00 imi beau cafeaua la Mall, poate poate prinzi liber, Stefrusu zicea ca vine si el daca alegem traseul asta. » Post actualizat in 20 May 2016 20:27 Pardon... e din Calarasi.
  9. Spre rusinea mea, la cate drumuri am facut spre vama, in afara de A2 nu am mers(stiam toate gropile), deci nu am idee cu programul la bac sau de drum, dar ora mi se pare nepotrivita, sa ajungem in jur de ora 14, se incalzeste si berea pana atunci . Acuma depinde si de altii, care nu sunt .
  10. Ca experienta pe motor, cat A o am din 2010, pe scuter in tinerete am mers si cu pasager si bagaje.
  11. "Figuri" nu e in stilul meu, am trecut de nebunia in care mergeam cu 200 pe autostrada(daca aveam cu ce), in Vama chiar am treaba, nu ma duc de distractie, asta o so fac in peroada care vine(in medie de 8-10 ori pe vara). Mersi de invitatie, O sa iau in considerare si Manesti, doar ca evit din prima sa ma aventurez prin curbe, ploi etc, totusi pana la litoral e drum drept fara mari pericole si in perioada asta sansele de a prinde idioti in drum e mai mica, decat sa fiu eu ala.
  12. De aia am ales prima ora sambata, prin oras ma descurc destul de binisor si cu pasager, in afara nu cred ca ii mai greu tinand cont ca imi stiu limitele si nu ma aventurez in depasiri, viteza aiurea.
  13. Salutari. E cineva care pleaca de dimineata (ora 6-7, nu e batut in cuie) si are chef de un incepator cu pasager in coada (deci fara vitezomani), e prima tura in afara Bucurestiului. Intoarcerea tot sambata sau duminica, prima parte a zilei. Traseul ii las pe cei mai experimentati sa decida. » Post actualizat in 19 May 2016 19:15 Dau o bere
  14. vm210984

    Yamaha Dragstar

    Va salut si bine v-am gasit, sunt proaspat si fericitul posesor de Yamaha Dragstar 650 Classic, 1999, a fost rosu, l-am vobsit negru. Incepator, in tinerete m-am jucat cu scutere de atunci si permis, dar nu se pune. Am terminat cu cumparatul de echipamente, inmatriculat, saptamana trecuta am luat numarul. De cateva luni tot citesc forumul, deci momentan intrebari nu am . Motorul nu l-am testat la cumparare, dar sa confirmat parerea userilor de Stefan de la Japan-motors, porneste la jumate de cheie, nimic de reprosat. Azi am iesit in poligon, ma ajutat un prieten sa ajung pana acolo. Prima impresie foarte usor de condus, confirmat si de prieten cu experienta de peste 10 ani cu motoare de peste 1000. M-am obisnuit foarte repede, am testat tot ce se putea testa in poligon. Miine la 6 dimineata prezent pe strazile din Bucuresti, pentru a acumula experienta . 2 poze inainte si dupa vobsire, inca nu am poze de azi dar e vizibil. Asfalt uscat.
  15. Salutari, daca are cineva nevoie de bucati din calculator , un Amd de 2500 parca, 512Ram, are ceva la placa de baza si hard in rest totul functional DVD RW, Tuner, Video, Sursa, Carcasa, Floppy , doar in Bucuresti, Dristor, costa transportul mai mult , il mai tin o saptamana dupa il dau afara, nu mai am loc in apartament. » Post actualizat in 08 Apr 2016 13:17 Placa Video si Ramii s-au dat.
×
×
  • Creează nouă...