Sari la conținut

StefP

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de StefP

  1. Va salut, colegi! Sunt si eu de azi mandrul posesor al unui TDM de prin '00. Sau ma rog, abia am dat avansul, vine si mobra prin decembrie Nu vroiam sa va intreb nimic, doar ma laud LE: 400 de pagini?! Mama, cat am de citit...
  2. Salutare, colegii! Vreau si eu sa schimb anvelopele si mi-au cazut ochii pe SPORTEC M5 INTERACT. Puteti sa-mi dati cateva pareri despre ele? (se "preteaza" la viespe? ) Folosesc mobra ~85% in oras ( Bucuresti), ~95% pe uscat si ma intereseaza mai mult aderenta buna ( chiar daca se uzeaza mai repede gumele) decat sa ma tina anvelopele 'nspe ani. Multumesc!
  3. Eu am fost la identificare in Voluntari prin martie. Nu mi-a dat identificarea decat dupa ce am schimbat toba sport pe care o aveam cu una oroginala, a spus pe spatele raportului ca au fost aduse modificari la sistemul de evacuare. Dupa ce am revenit cu toba originala nu a mai verificat nimic la motoreta.M-au intarziat cateva zile pentru toba sport.
  4. Motorul galben l-am avut si eu in vedere cand am cautat undeva prin februarie-martie. Este neinmatriculat, adus din Italia parca, si la momentul respectiv nu m-a impresionat cu nimic. Daca inca nu s-a dat probabil ca nu m-am inselat in privinta lui. Iar ultimul anunt este cu o Yamaha
  5. Multumesc de recomandare, Am vorbit cu ei si se pare ca sunt full toata luna. O sa caut in alta parte, trebuie sa gasesc.
  6. Salutare tuturor, Am si eu o rugaminte catre voi, mai ales cei din Bucuresti: vreau sa curat si sa sincronizez carburatoarele la un Hornet din 2001 . Din experienta voastra imi puteti recomanda un service, va rog? Daca va mai aduceti aminte m-ar ajuta si niste preturi. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...