Sari la conținut

Paradud

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Paradud's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am rezolvat, multumesc domnului Loredan pentru timpul acordat, si celorlalti care s-au oferit.
  2. are numere rosii ca orice motor nou. si rca
  3. Azi dimineata am intrat pe programari online la RAR Timis si era loc chiar si azi pentru moto intre incepand cu 10.30, 4 locuri. Probabil nefind foarte multe motociclete, cel specializat in moto de la RAR e mai liber decat cei de la masini.
  4. e noua. am crezut ca rezolva dealerul treaba asta dar mi-a pasat-o mie.
  5. Nu am facut programarea. O fac in functie de timpul liber al celui dispus sa ma ajute. Practic doar identificarea trebuie sa o faca cei de la RAR.
  6. Daca este cineva in TM cu ceva timp liber saptamana viitoare(27-31 martie), am nevoie sa duc o motocicleta (de 125, e de ajuns A1) la RAR in vederea inmatricularii. Eu am luat motorul dar nu am inca permisul. Asigur plata pe ora, sau o cinste, sau cum doriti. Merci, Mugur
  7. Paradud

    suzuki tu250x

    cred ca TU250x mai noi sunt tot pe injectie
  8. Paradud

    suzuki tu250x

    Superb motoru l!! O mai ai? Acum ma bate si pe mine gandul sa comand una, inca nu m-am hotarat intre TU250x si RV200 tot de la Suzuki.
  9. Faine pozele, acum aveti si Van Van-ul? ca il vad in foto. Da, TW-ul de la Yamaha si RV125-ul de la Suzuki le aveam pe shortlist, imi plac ambele. Eu am cam 80kg, ma gandesc sa nu urc greu la deal cu 125. Se pare ca mai trebuie sa strang bani pt 200, pfff.
  10. Buna ziua, Ca si prima motocicleta, eram hotarat sa achizitionez o Suzuki Van Van RV125, insa tocmai a aparaut RV200 care, din cate am inteles, a fost senzatia ultimelor saloane moto internatioanle.Problema este ca fiind Euro4 pretul a crescut dramatic, de la 3500E (RV125) la 4400E (RV200). Voiam sa va intreb daca merita sa dau diferenta asta care mi se pare exagerata pt cei 75cc in plus.
×
×
  • Creează nouă...