Sari la conținut

moto_fan_2016

Membru
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    YAMAHA FZ6 S2

Vizitatori Recenți Profil

395 citiri profil

moto_fan_2016's Achievements

  1. Salut, Si-a montat cineva "barback risers" sau doar "risers" ? Aveti idee cat de mult se mai pot intinde cablurile ? Ms.
  2. Wow, ce diferenta este intre cel stoc si Givi 2122DT :))). Eu am 1.80, deci cam tot pe acolo. Pai atunci cred ca este destul de simplu, cred ca o sa merg pe 2122DT + kit. Cum se comporta la viteze de autostrada ?
  3. Salutare, Ma alatur si eu posesorilor de mt-09/tracer 900. Dupa cum toata lumea stie parbrizul stock de la tracer 900 (2016) este un gunoi, zgomotoul produs in casca este infernal. As vrea sa-mi iau un alt parbriz, oscilez intre Givi 2122DT si Givi D2122S. Are cineva unul dintre aceste modele, si m-ar putea ajuta cu un feedback ? Multumesc.
  4. Ai si tu dreptate. De ex la mine scire FZ6-S dar defapt e naked... Deci ca sa lamurim problema pana la capat. Se mai poate determina si altfel cati Cp are mobra (gen dupa seria de sasiu ) ?
  5. Legat de consum, ce se discuta in urma cu cateva pagini. Eu am observat ca imi ia cam 7.1 % mers doar in oras. Cu pasager urca la 7.5 % . A mai remarcat cineva ceva similar ? Cum se poate afla (tester/etc..nu feeling ) daca e gatuita sau nu la 78 cp ?
  6. Ms, o sa dau azi o tura pe la ei sa vad despre ce e vorba. Singurul produs pe care l-am luat de la ei pana acum, a fost o trusa de scule -Rothewald (de care sunt foarte multumit) dar din cate am inteles echipamentele de la ei sunt in general medium quality, asa este ?
  7. Ms de oferte dar nu cred ca mi-ar veni. Dupa cum a spus un coleg, am uitat sa mentionez marimea care ma intereseaza , si anume: L sau 52/54..
  8. Salutare, Am nevoie de o geaca textil, care sa reziste la ploaie si eventual sa aibe si o captuseala detasabila. Buget <= 1000 ron. Ce modele / firme imi puteti recomanda ? Ce parere aveti de IXS / ICON/ BERING Ms
×
×
  • Creează nouă...