Sari la conținut

laszlobauer

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    2002 Yamaha Road Star 1600

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50, Aprilia Rally, Suzuki Address, Suzuki GSXF600, Yamaha XV535 Virago

Vizitatori Recenți Profil

228 citiri profil

laszlobauer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pare rau, frate. Ai facut un highside ca la carte!
  2. laszlobauer

    Un pic de ajutor

    Daca se poate, desfa-l. Ia niste sarma de aluminiu de 1-1.5 si roteste 2 bucati de sarme sa iasa ceva carliontat. Tai din sarma asta dubla bucati de 1.5-2 cm, incalzesti cu lampa de gaz pana ce se inroseste, si bagi in plasticul pus la loc cu mana unde este rupta si sufli un pic pana ce se intareste plasticul. Pui cate bucati crezi ca trebuie, si va arata ca o cusutura. Eventual daca nu a iesit perfect pe exterior, poti sa slefuiesti, chituiesti si sa vopsesti. Am lipit o gramada de carenaj cu metoda asta pe motoare, scutere si bare de masini. Ar merge si cu poxipol, dar asta mi se pare mai robust. Ti l-as face cu placere dar sunt din Mures.
  3. Dada. Ai dreptate. Daca bujia se uda cu benzina inseamna carburator infundat si ca nu primeate benzina. Iar daca ii bagi benzina sau spray fortat si se incalzeste un pic sigur nu ajuta sa arda benzina. Sa fiti voi sanatosi cu forumul vostru de comentat prostii.
  4. Asta e un forum de calitate. Vine ea cu o problema, dupa aia numai va bateti joc de restul care a incercat sa ajute cum a reusit el la randul lui sa rezolve o asemenea problema (cel putin eu am pornit motoare cu metoda care am scris mai sus). Pe bune! Sunteti culmea. 1. @superbec Tu probabil ca esti deja prea batran se inveti lucruri noi. Daca bagi un pic de benzina in cilindru, aia se arde daca este compresie si aprindere. Banuiesc ca habar n-ai de ce am zis asta, dar tu n-ai auzit pana acuma, asa ca inseamna ca-i imposibil. Esti super membru cu peste 2500 de postari de astea? Felicitari! 2. @b374 Nu, benzina nu se strica daca sta un an, in schimb isi pierde din calitati. Puteai sa zici ca si Falkenberg, "nu cred ca benzina ar fi o problema". Super Membru -> Super Atitudine Ati facut niste postari foarte utile! Imi cer scuze de la cei care chiar au incercat sa ajute.
  5. Ar mai fi o idee sa scoti bujia si sa-i stropesti un pic de benzina prin gaura cu o siringa, dar foarte putin, pui inapoi bujia curatata si incerci. Daca ai scanteie, ar trebui sa ti-o tureze motorul un pic, si se opreste. Daca se tureaza, ii mai faci asta de cateva ori si ar trebui sa-si revina. Dar e important, sa nu tragi acceleratia daca da un poc. Da-i numai cu soc si fara acceleratie.
  6. Numai bine si asfalt uscat! Sper sa fie chiar numai discul si nu altceva.
  7. Depinde extraordinar de mult de stilul de condus. Unii franeaza mai tare, altii mai mult si mai moale, altii aproape deloc. Depinde cat mergi in oras, cat mergi afara. Sunt diferite valori, dar cine se pricepe iti va recomanda sa verifici din cand in cand cat mai are placuta. La mai multe modele se vede efectiv cat ferodou mai este pe placuta. Daca nu, probabil ca iti trebuie o cheie de 12, desfaci si vezi. 5 minute. Acum probabil ca e pacat ca ai pus placute de calitate cat timp discul nu e perfect nici pe aproape. Exista unele placute de frana mai ieftine, de proasta calitate care sunt mult prea tari ca si compozitie si iti uzeaza discul. Trebuie sa ai grija mare, insa eu nu mi-as cumpara brembo. La stilul si buzunarul meu nu se merita. Ferodo e o marca buna la capitolul raport pret/calitate. » Post actualizat in 22 Jul 2016 10:40 Sa-ti si raspund la intrebare, eu am avut un set de ferodo racing pe un scuter (110kg). Franare exceptionala cu ele! Insa mi s-au uzat in mai putin de 5000km de mers in oras. Cu chopperul meu am avut placute cam 50% cand l-am cumparat. Am facut in jur de 3000km te atunci, asta include si transfagarasanul si transalpina cu 2 persoane, incarcat la maxim (580kg) si nici nu se vede diferenta. Raspuns corect: DEPINDE!
  8. S-ar putea ca a fost a pereche de placute de proasta calitate si ti-au uzat discul de frana inegal. Astfel cand ti-ai montat placute noi pana ce astea preia forma de uzura a discului, petesti asta. Placutele sunt extraordinar de greu de montat incorect, etrierul la fel. Dupa ce termini placutele astea (destul de curand) de-ti discul al rectificat sau schimba-l inainte de a monta placute noi. Daca ai frana si acum, daca nu atunci de urgenta.
  9. Foarte fain! In sfarsit suntem macar noi doi alergic la xenoane. Mult succes!
  10. Salutare. Paranteza: Pozele neclare nu inseamna intotdeauna ca proprietarul are ceva de ascuns. Eu am cumparat odata o masina asa. Poze destul de neclare, necuratata, nepolishata, descriere modesta, dar pret destul de mare. Am sunat si a zis ca are si AC si 2 seturi de jenti, si de toate. A lasat 50 de euro cand am vorbit la tefeon, si mi-a zis ca daca vreau sa-i mai negociez, sa nici nu fac drumul. Dar uite ca am facut, am dat banii si masina e brici si acum. In schimb poti lua si teapa, e norocul tau. Si acum despre acest anunt: Mie nu-mi place deloc culoarea neagra, fara abtibilduri. Este netipica pentru Yamaha sport, s-ar putea sa fie revopsita pentru ca a fost cazuta. Problema nu e cu carenajul, numai sa nu fie afectat si furca, cadrul sau cine stie ce altceva.Ne mai cumparam motociclete accidentate, care necesita un pic de lucru dupa achizitie, dar la un pret corect. Asta mi se pare foarte scumpa, mai ales ca e de la un proprietar care schimba cauciucurile cand se uzeaza si nu in pereche. De aici cred ca nu te poti astepta la o motocicleta super intretinuta. Romanul se gandeste asa: Am o motocicleta/masina care ar valora in stare exceptionala 5000 de euro. A mea arata optic 6/10, trebuie ceva vopsit pe ea care costa 150 de euro la spatele blocului, deci vand la 4850. Ii mai trebuie ceva mecanic, cel mai iefin costa 150 euro(fara manopera), deci vand la 4700. Cauciucurile trebuie schimbate (150 euro) dar asta mai merge anu asta, nu mai las nimic. Hai ca-s baiat de treaba si s-o vand mai repede, pun anuntul cu 4500 negociabil. Nu e corect. Eu in locul tau nu mi-as cumpara pe injectie, cele pe carburatoare sunt si mai ieftine, dar asta e doar parerea mea. Cel mai important: cumparam motociclete doar de la proprietarul din acte, care pot fi transcrise pe numele nostru. In caz contrar punem un motociclist de incredere (proprietarul in acte) sa plateasca impozitul in timp ce noi ne distram. Daca gasesti ceva prin Mures sau in zona, ma uit cu mare placere. Scuze de reply lung.
  11. Salutare! Si eu sunt posesor de Yamaha Road Star, model american. Poate l-ati vazut pe olx, ca am vrut sa-l vand acum o luna. Bine ca nu a cumparat nimeni. Ca modificare, recent am schimbat telescop spate, am pus cu reglaj electric de pe goldwing.
×
×
  • Creează nouă...