Jump to content

Sinner®

Membru
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sinner®

 1. Răspuns corect: părerea mea că 0 pere. Nelu nare mâini. Sa loat acum doi ani cu alu clanu Cosmos de la un bagaj și sa lăsat cu săbii și mâini ânprăștiate, aicea, la noi ân cartier. Ce pere să culeagă Nelu? Ai să fim serioși, că nu facem glume cu destea! E și fratele meu aicea, Carabă Bonbardieru, poa să vă confirme. Ia zi, Carabă! Ce pere să culeagă Nelu? -Haha, să moară familia mea, că știu că nu e de râs, da nu mai poți cu ăștia! Pe Nelu âl știu de când erea ân putere! Erea smardoi de smardoi până să aibe discuții cu ăștia a lu Cosmos! Erea spartan, nimenea navea ce săi clatine coroana! Dădea cu pumnu, făcea gaură ân asfalt, naveai ce săi sufli lu fratele nostru. Asta până când sa lăsat cu decupatu de membre, i lea loat ca la Master Șef, dintro tăietură. Deci 0, normal că 0 a cules! Cu ce să culeagă dacă nu mai are mâini? Cu picioarele? -Poate și cu picioarele... -Poate, da cu alea te cocoți ân păr, faci priză pă scoarță! Ajungi pă creangă, ai nevoie de echilibru! Nai cum cu picioarele! Deci 0! Plus că, hai să vă mai zic âncă ceva... -??? -Lu Nelu nui plăcea perele, că erea ânnecăcioase. El decât kivi, atâta servea. Erea preferatul lui din punct de vedere la fructe. Și pe la nunți, și pe la boteze, pe unde mergea, dacă âl serveai cu aperitive deastea cu pere, le refuza: "Sămi bag p**a ân perili voastre, că mi se apleacă de la ele. Kivi nai?"
 2. ceva mai dolofan si ptr colegul ? plange pe langa mine :))
 3. Eu am facut cele 2 revizii de pana acum la Motodynamics, acelasi mecanic cu care am rezonat foarte bine, recomand cu drag.
 4. Multumesc ptr sfaturi si recomandari tuturor. Primul pas va fi clar sa trec pragul unui profesor si sa iau o chitara in brate, vedem dupa care e treaba.
 5. Ok, Dar pentru manelistul de sub mine ?? Pai cand se culca el la 11.00 dimineata ? nu-mi trebuie si mie un aplificator cu un bass ?
 6. Da ma, nu rade, ma duc dau 200 euro pe o chitara si cand ajung la prima lectie imi prind degetele pe acolo ... pai iti dai seama ca dau cu ea de asfalt mersi, le-am ratat pe astea, o sa cercetez. Vreo recomandare despre ? : http://www.the-guitar.ro/ https://lectiidechitara.ro/ro/lectii-de-muzica-lectii-de-chitara/
 7. Vreau si eu sa ma apuc, dar cu profesor, fara sa cumpar chitara inainte, n-am nici bani nici timp de aruncat, daca nu sunt cizma, cumpar si chitara, pe loc. Ceva recomandari ? Ma atrage chitara electrica, bass-ul, dar as vrea sa ard si 2-3 folk-uri cand mai merg cu cortul ... Ceva recomandari ptr Bucuresti ?
 8. La ce "iarna" avem, inceaca la mai multe scoli, cu siguranta sunt destule care inca tin cursuri...
 9. Doi prieteni vorbeau dupa petrecerea de Haloween : - Ba Petrica, fi atent, a venit nevasta-ta aseara la petrecere, imbracata intr-un costum misto de Aikido ... Si mi-a facut frumos cu ochiul .... Si ... Am fututo ! - Ai ce ?!?!?! - Aikido !
 10. Tracer 900 am si eu, se cam potriveste la ce-ti doresti tu. Dar intr-adevar, confirm si eu, fara boscheti, ramai doar pe asfalt si pamant "drept" cel mult. Trage bine si cu pasager / incarcat cu bagaje ( bine, nu te astepta sa fie racheta). Smuceala se rezolva simplu cu o resoftare. Eu am modelul 2017, voblajul nu exista. Singur pe asfalt, curbe, autostrada, pe modul sport, ai mereu un ranjet pe fata la orice viteza. Cu un parbriz inalt (eu l-am pus) se rezolva orice problema legata de vant. Si peste toate, consuma si sub 5L daca nu il tii in ture mari continuu. Sfatul meu e sa mergi si sa le testezi pe toate (mai putin Versys bineinteles, ei nu au la test)
×
×
 • Create New...