Sari la conținut

valentin1984d

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    KAWASAKI VN900 CUSTOM
  • Numar Moto
    B-285-DAK

valentin1984d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand Kawasaki Vulcan 900 Custom An 2008 30.000 mile Curea transmisie schimbata, lowering kit baron montat. Roata spate custom 200/ roata fata custom 90 Revizie facuta recent. Placute frana schimbate fata/spate si lichid frana. Se ofera si un set de tobe ca rezerva. Cele de pe motor sunt modificate pentru un zgomot mai puternic. Semnale led. Modificare suport numar si semnale spate. Parbriz inclus in pret. Investit peste 1000 euro Schimb doar cu Suzuki Intruder 1800
  2. Salut domnilor, Proaspat posesor de vulcan, doar ca nu un pur sange, ci un hibrid. VN900 CUSTOM. As dori sa stiu daca mai exsita prin tara noastra scumpa persoane care se pricep la modificari motoare. Mai exact as dori sa in schimb ungiul de la jug, nu mult doar vreo 5-8 grade. Daca aveti ceva recomandari va rog nu fiti sfiosi. O zi buna.
  3. Salut domnilor, Daca nu este cu banat, primiti si baietii cu choppere mai micute in cilindree dar cu suflete mari ?
  4. valentin1984d

    Yamaha Dragstar

    Multumesc mult pentru posibilul ajutor . Astept poate se găsește un binevoitor de pe aici...
  5. valentin1984d

    Yamaha Dragstar

    Zi buna domnilor. Posesor de 1 saptamana de Dragstar din pacate doar de 400 atat am vrut pentru inceput. Va deranjez cu o intrebare. Stie careva sau este careva in stare in ma ajute cu un montaj de cabluri acceleratie ? Le-am comandat, trebuie sa ajung in 5 zile. Dar sunt total prunc in ale motoarelor. Din pacate ramane maneta blocata in momentul in care ghidonul este intors spre dreapta, la stanga revine dar greu. Asa ca am comandat ambele cabluri. Am vazut eu ceva tutoriale...dar stiti cum este vorba aceea " teoria ca teoria, dar practica te omoara " Ca zona stau prin sectorul 1, Bucuresti. Grivita cu Ion Mihalache ( fost 1MAI). Asta daca stiti pe cineva prin zona. Va multumesc pentru suport.
×
×
  • Creează nouă...