Sari la conținut

dana_i

INACTIV
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dana_i

  1. Multumesc! N-am mai intrat de foarte multa vreme pe aici.

  2. Imi place a treia! Am mai facut si eu cate ceva
  3. Napola ... daca nu v-ati saturat de perioada fuhrerului.
  4. E Manastirea Frumoasa (din Iasi, evident). Pai da
  5. Asta stiu, merci. My bad! Ma uitasem fugitiv pe poze. Ah! Aiurea mai merge incarcarea asta! Revenim la "granulatie"
  6. N-o fi zgomot "de film" ca si la mine de altfel?
  7. Ei, daca tot strigi asa frumos, hai sa-ti zic si eu! Cea mai tare in mesaj mi se pare "lupta surda". Totusi eu vad in ea cu totul altceva decat o lupta; as zice ca vad o pasiune nebuna
  8. Si umbra? ai lasat-o de samanta? (Oricum arata bine; si fara carcoteala mea.)
  9. Frumos, frumos! Ma bucur ca ai inceput sa postezi aici, Barbarossa! Ce-ai postat ultima data .... imi pare ca ar fi avut nevoie de inca putina lumina. lexandra, mie tocmai prima imi place si mi-am permis sa umblu putin la ea. Mi se parea cam inclinata. Ce-mi place la ea e ca mai intai caut subiectul in ferestrele (sau ce-or fi) alea din stanga; abia apoi descopar omuletul din dreapta si zic: "ha ... aici erai!". Ma face sa ma joc. Raven, cand ma uit la prima imagine, vad mai intai reflexia luminii in apa si ma intriga faptul ca nu-i clara, iar a doua mi se pare interesanta chiar daca simt ca ceva nu-i in regula si nu stiu inca ce anume. Eu as fi cautat sa pun criptele in coltul din dreapta sus si poate de asta. In curand vin si eu cu noutati
  10. Mi-ai amintit de catararile mele. exemplificare:
  11. Am si eu un link de pus aici: http://www.atelieruldefotografie.blogspot.com/ Cine nu e din Iasi poate sa priveasca si sa invete de pe blog.
  12. sabyn23, tare faina ultima! Mi se pare superba profunzimea data de nuantele verdelui aluia. cichician, tot ultima imi place! Incadrare, culori ... felicitari! Ma bucur ca le-ati pus aci sa le vedem si noi (eu).
  13. batranu' , ultima imagine pusa de tine imi pare interesanta. Cred ca un mic crop nu i-ar strica. Anume daca n-ar fi stalpul acolo. krupp, imi plac primele doua, dar prima prima ma si intriga; atat fundalul ei cat si mana aceea din coltul stanga sus. Mana asta ... face cumva legatura cu jucausii de la celelalte 2 fantani?
  14. Era odata o tema despre verdele care incepe sa dispara
  15. Mooaaa, n-as sti sa spun care-i varianta corecta, doar ca-mi place mai mult prima decat celelalte. Eu pozasem un apus si a iesit asa ceva: , iar un rasarit asa ... Nu zic ca asa s-ar poza, numai mi-am amintit de ale mele. Turnul chiar arata mai bine acum. Eliza, pe imaginea din cimitir m-am uitat si eu si cred ca sepia s-ar potrivi binisor, daca n-ar modifica nuanta aceea de bleu de deasupra mainii. Mi-am permis sa fac eu un crop. Aici pare a fi o bucata de cer spre care tu aspiri, fugind de ceea ce te inconjoara (in imagine): moarte. (Care stiti mai bine, poate corectati, daca aberez.)
  16. Merci pentru specificari, acum am inteles ceva. La acel "mai" prefer sa nu ajungem.
  17. Merci! Eu am vrut observatii la "lucrarea" mea, nu sa apara dispute la dispute. krupp, am pus si alte poze ca sa fie criticate, dar nu erai aici . Despre asta de acum ... ce sa zic ... o fi pacat de film, de bani si de multe altele, totusi din pacate se invata (sper); asta ca sa nu fie pacat si de timpu' pe care l-ai cheltuit tu scriind posturile astea. "subectu" ... mie imi placuse lumina aia pe scari, dar daca tie nu-ti transmite nimic ... mai invat. Poate-mi dai si o indicatie. Eu astept pareri in continuare, daca mai binevoieste cineva ps: wallower, bine-ai revenit
  18. Daca tot a inceput critica severa ... tot de pe film, tot scanata, facuta cu Zenitul(fara exponometru) cu vreo 2 ani in urma
  19. Salut! Smokey, imi place asta cu sezonul si Pilanesberg. bachus_21, unde ai gasit biserica din imaginea a 2-a? Presupun ca e din lemn, nu? zero the hero, mult spor cu manualul ! La imaginea de care zice Raven ai inclinat putin orizontul Tytus, e interesant verdele ala; cum l-ai obtinut? tilik, incep eu raspunsul la intrebarea ta: daca prin profesional intelegi SLR(pentru ca altfel profesionalele sunt pentru profesionisti , aia care-si castiga painea din fotografie), atunci vazusem la canon, modelul EOS 350D si mai noul EOS 400D. Pentru restul, las pe altii care se pricep mai bine.
  20. Cred ca am folosit canon-ul (un rebel de prin 98, pe film). De ce intrebi?
  21. Merci, Raven un nud mai ciudat (ma apuca ideile prin casa )
  22. Pun si eu cateva; poate trecem de pagina asta ps: Sorry ca nu le-am mai redimensiunat, dar mi-i lene
  23. Mie cu Mark Dacascos, mi-a placut si Crying Freeman. Apoi ... se mai merita vazute ... The english patient, Ostrov si The Mission (Robert De Niro).
×
×
  • Creează nouă...