Sari la conținut

cosmin.deac

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki Bandit GSF 600S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Bandit GSF 600S

cosmin.deac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, stiu ca ceea ce o sa intreb in urmatoarele randuri e cam departe de ce vorbiti pe aici, dar nu am idee unde pot intreba in alta parte :-). Nu stiu daca ati auzit/folosit o camera de asta de la evolio. Ii spune Ismart 4k sau Ismart full hd, depinde de rezolutia pe care o vrei. Eram chiar interesat sa achizitionez cea full hd cand am citit undeva ca se vad greu chiar si numere de inmatriculare de la masinile din fata ta. De cea 4k stiti ceva? Diferenta de pret e mica.
  2. Salut, Are cineva vreo idee unde pot gasii si eu un combinezon marimea XS? Sunt foarte mic de statura (166cm si 50 de kg) Deci S-urile imi sunt mari. Am mai vazut pe unele site-uri costume pentru copii, marimea 164 si alea mi-ar fi bune. La noi in tara n-am gasit nicaeri asa ceva. Poate stiti voi pe undeva :-). Multumesc.
  3. Salut. Stiti ceva de persoana care a cazut ieri in fata la Auchan?
  4. Salut, Mai sunt de actualitate numerele de telefon amintite mai jos? As vrea sa vorbesc cu ceva mecanic pentru un schimb de ulei si filtre. Sau ar trebuii sa astept pana in primavara? Ca si asa mai am de mers abia cam o luna cu motocicleta ca apoi nu mai am numere :-(. Multumesc
  5. Salut din nou. Zisesem ca o sa pun ceva poze cu motorul meu, dar m-am cam bucurat de el si n-am prea stat prin casa, asa ca n-am apucat sa postez. Totusi, acuma am zis sa pun si poze. George05, dupa ce am vazut postul tau m-am speriat putin ca ziceai ca o sa fie mult prea greu. Sincer, ma simt bine pe el, chiar daca e adevarat ca e cam greu ca vad cand incerc sa-l parchez ca ma chinui putin cu el, dar ma descurc pana la urma.
  6. Oricum o iau de la 0. Nici nu ma gandeam sa fac ce faceam cu scuterul pentru ca imi dau seama de diferenta.Acuma sper sa ma pot obisnuii cu el:-).
  7. Salut. Sunt nou pe forum si sunt nou si in lumea motoarelor. Am avut un scuter pana alataieri si acuma am un suzuki gsf600s. Sincer, am o problema si nu stiu cat de mult ma v-a afecta asta in ale pilotajului. Adica, am 1.66 inaltime si cam 50 de kg:-)). Credeti ca mi-am ales un motor mult prea supradimensionat pentru mine?
×
×
  • Creează nouă...