Sari la conținut

trilogy

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de trilogy

  1. Motocicleta aia ii tare dreapta, daca ar fi schitat o evitare de jalon poate scapa mai ieftin (daca permitea traficul), la mine primul impuls in situatii extreme ii evitarea si dupa franarea, pentru ca intr-o secunda nu ai cum sa opresti, asa ca mai bine eviti (sau incerci).
  2. Nu, amplificator este in boxe (asta inseamna boxe active), phono este necesar pentru preamplificarea semnalului scos de pick-up si corectia lui. Iar in cazul de fata este deja in pick-up, ceea ce inseamna ca merge legat la orice amplificator pe line in.
  3. Eu as alege o pereche de boxe Active si un pick-up cu phono integrat, gen. https://www.olx.ro/oferta/boxe-amplificate-audioengine-a5-IDensVC.html https://www.olx.ro/oferta/pick-up-audio-technica-at-lp-60-usb-silver-IDdDUbi.html
  4. Eu sunt multumit de el, merge de peste 2 ani, il alimentezi de la usb-ul tv-ului si acolo uiti de el. Trebuie doar sa setezi iesirea optica sa scoata PCM nu Dolby sau ce iti mai apare.
  5. Mai ieftin si mai bun ca asta nu gasesti https://www.avstore.ro/dac-uri/fiio-taishan-d03k/ https://www.olx.ro/oferta/convertor-audio-digital-analog-fiio-taishan-d03k-IDebI0y.html
  6. Că mi-am auzit numele, eu mâine trebuie să ajung la Buzău deci un știu dacă mă bag, iar traseul propus de FlipperCo îi exact tura făcut de noi data trecută.
  7. Eu zic să plecăm pe traseul lui chucki și în caz de ceva îl adaptăm, de la Gura Bâscei poți să sari în Văleni și tot așa, te învârti prin sate până amețești (pentru evitarea aglomerării de pe DN-uri) Gen https://www.dropbox.com/s/ns73kerenabgp55/tur3.png?dl=0
  8. Votez pentru MOL Colentina și traseu scurt (dar pot merge parțial și pe unul lung cu întoarcere separată).
  9. Eu aș vrea să fac un traseu scurt, da mă pot lipi de voi până la un punct și după să mă intorc prin altă parte (dacă se alege un traseu lung). Cred că era mai potrivit ca punct de plecare MOL-ul (Colentina cu Fundeni) ținând cont că traseele sunt spre N-E, se iese repede spre autostradă.
  10. Mă bag și eu la o tură scurtă, de preferat la deal pentru a scăpa de căldură, am creionat un traseu plin de curbe, cu trafic redus, putem face și o scurtă pauză la Biserica din piatră de la Năeni să ne bucurăm de priveliște. Bineînțeles se poate alege și alt traseu sau modifica acesta, nu's pretențios, vin cu un Suzuki SV650 (prima generație). https://www.dropbox.com/s/ryh2arr46h72758/tur.png?dl=0
  11. Eu am de 3 ani exo 490 air vision, motor Sv650,, dupa ce ies din oras simt nevoia sa pun dopurile in urechi, vajaie rau, în unele circumstante pacane viziera in partea dreapta, viziera care a si crapat putin in jurul suportului de pinlock-ului. Materialul din interior nu s-a lasat, iar ochelarii de soare chiar i-am folosit desi n-a fost un criteriu de alegere a castii.
  12. Nu ai nici o limitare pentru categoria A.
  13. Vezi că la aia roșie lipsește un ornament pe partea dreaptă față.
×
×
  • Creează nouă...