Sari la conținut

SLV

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de SLV

  1. SLV

    HD Sportster 883-1200

    Salut o sa ii sun pe baietii de la Metric sa discut cu ei. Ma gandeam sa ii sun ori pe ei ori pe cei de la Ace. Multumesc mult de ajutor. » Post actualizat in 26 Oct 2018 14:08 Am verificat la ASF de curiozitate si lor nu le apare ca ar fi avut un accident foarte grav, acum depinde ce s-a declarat, ce s-a constatat, etc. Cat despre vanzator, nu stiu ce as mai putea sa fac acum, decat sa repar eu ce e de reparat.
  2. SLV

    HD Sportster 883-1200

    Se pare ca s-a omis acest mic detaliu. O sa duc la verificat. Multumesc de ajutor.
  3. SLV

    HD Sportster 883-1200

    Salut, al doilea disc pe fata este pus de fostul proprietar, stiu ca nu a avut din fabrica, iar cauciucurile sunt noi. O sa o duc la service pentru o verificare. Multumesc » Post actualizat in 25 Oct 2018 10:48 Cunosti motocicleta? » Post actualizat in 25 Oct 2018 11:11
  4. SLV

    HD Sportster 883-1200

    Salutare, Dupa o perioada destul de mare de inactivitate pe 2 roti, mi-am luat inima in dinti si din Mai 2018 am revenit la pasiunea veche, achizitionand un Sportster Iron 883 din 2010 de care m-am indragostit. Cu permisiunea voastra prezentarea ei mai jos: - Far LED Daybreaker - Semnalizari LED - Frana cu disk dublu pe fata - Racire suplimentara ulei - Mansoane HD Edge Cut - Acuri fata progresive - Filtru Sport K&N - Tobe 2 - 2 Super Trapp - DynoJet Power Commander - Sissy Bar - Cauciucuri Avon Pana acum sunt super multumit de ea, facand naveta intre Otopeni si Bucuresti Sector 6 e geniala. Doua probleme am cu ea, sper sa le rezolv in primavara: 1. Din cand in cand nu porneste, iar pe display imi scrie "Side Stand", cred ca e senzorul de la cric pe duca 2. Vobleaza destul de tare roata fata intre 80 si 60. Multumesc, Silviu
  5. Salut, Eram aseara in Ploiesti la un semafor in mijlocul orasului, si cand apare in fata mea, un tip cu un CBR F3, plin de protectii: tricou cu vedere la bicepsi, pantaloni scurti, si cizme cu vedere la degete=papuci. II zic prietenului meu cu care eram, "uite-l si pe ala in papuci". Eh, pleaca omu de la stop si ce se gandeste, ca tot e pe circuit, hai sa fac niste wheely-uri, sa ma vada fanii cat de tare sunt, si dupa vreo 2 incercari esuate, in final ii iese un wheely de toata frumusetea, impastiindu-se pe asfalt, acompaniat de scanteile de rigoare. Ma opresc langa el, cu alt tip, il ajutam sa ridice motocicleta - el plin de julituri, bolborosea ceva ca i s-a blocat nu stiu ce si de aia nu i-a iesit faza ).
  6. SLV

    Near Miss

    Ii luam ventilele de la scuter ))
  7. Chestia e ca motorul l=a cumparat de la un jandarm care a cumparat motorul de la mine.
  8. R.I.P., nu il cunosteam foarte bine, dar cat ne-am vorbit mi s-a parut un tip de treaba. Conducea prima mea motocicleta, si stiam ca merge calculat cu ea... off Offtopic: Incepe sa ma ia capul cu astia de intorc peste linia continua, nu stiu ce l-as face, mai ales la impresarii astia cu masini de firma
  9. pt plecarea la SMAEB, postati aici: /index.php?showtopic=179536
  10. Nu stiu ce e cu cearta asta intre voi, discutia la inceput era despre niste cochilasi care stau in impresii si cu condica la semnat la palat. Hai sa nu incepem cat de tari suntem, cati kilometri avem, pana unde ducem cauciucul pe Cheia si vitejii dinastea. Chill ce dreaq
  11. Man mai punem si noi niste poze pe topicul asta sau ii schimbam numele in Ploiestiul In Cearta )
  12. Cernobale, vezi cum vorbesti cu SMURD-isti si cu asta. Incep sa cred ca ti-ar placea sa patim ceva rau si nu imi place chestia asta. Termina cu aluzii de genul asta care nu isi au rostul te rog, si hai gata cu cearta pe topicul asta ca era facut de Cristi pentru a posta poze nu pentru a se certa unul cu celalalt. Mai lasati si voi de la voi si gata.
  13. Cam asa ceva, s-au saturat aia de la RAR de noi, incat o sa isi mute sediul in parcul industrial (asta e chiar pe bune).
  14. Poate nu va mai certati aici pentru ca este ALBUM DE POZE. Macar puneti niste poze sa ne cunoastem mai bine, sa stim pe cine batem la urmatoarea intrunire. Cat despre copiii pe scutere de la palat, bravo lor ca merg acolo, dar trebuie sa isi vada lungul nasului, si huo mie in primul rand ca ma chinui sa imi inmatriculez si eu primul meu motor. Chestia pe care o zicea Mihaitza este tocmai asta ca si-au luat impresii ca sunt bagati si ei prea mult in seama, iar ariman nu stiu de ce a sarit asa cu gura parca ar fi mama ranitzilor. Nu va mai certati si in legatura cu intrunirile, care a fost pe unde, pentru ca sincer mie majoritatea mi se par o aberatie, bine asta din ce am citit si vazut pe la televizor, pentru ca pe motor nu m-am dat inca. In fine, numai bine.
  15. OAAAAAAAAAAAAA, vreau si eu, dar nu am inmatriculat bicla, din cauza unor orori de pe la impozite (
  16. klar asta ), dar sa sti ca e cel mai bun skior.
  17. SLV

    Am Trantit Un Scuterist

    Nu mergeam pe 2 benzi, am luat curba la dreapta si vroiam sa ma incadrez pe banda 2 pentru ca 1 e pt o preselectie de dreapta, deci eram pe punctul de a muta masina de pe 1 pe 2, stii cum ai lua curba mai larga. chestia e ca urmele de pe asfalt de unde l-am acrosat sunt aproape de dunga discontinua dintre benzi, deci nu avea ce sa caute acolo, si la 2,5 metri de coltul intersectiei, ca sa iti faci o idee.
  18. SLV

    Am Trantit Un Scuterist

    A, si am uitat sa mentionez ca avea si 0,16 la mie in aerul expirat.
  19. SLV

    Am Trantit Un Scuterist

    Man nu e vorba ca as avea ceva cu scuteristii sau cu alti conducatori auto, doar sa respecte un minim de reguli de circulatie, ca de respect fata de alti participanti la trafic.....
  20. Salut, In seara asta las motocicleta acasa, dupa o tura pana la paralela, iau conserva, ma duc la un prieten sa il ajut sa care un frigider. Apoi ma duc pana la prietena, plec si de la ea sa ma duc sa ma uit la meci. Dupa o banala curba la dreapta intr-o intersectie, ies cam jumate pe banda 2 si jumate pe 1, cand poc un scuterist. El smecher fara casca protectii, carnet, scuter inmatriculat, mergea pe contrasens sa faca mai repede stanga. L-am acrosat cu partea mea stanga, scuterul a ramas in roata masinii, franez, ma uit in oglinda sa nu il calc, si opresc. Ma dau jos, era intins pe asfalt, cu o taietura de 2 cm la picior sub rotula. Isi trage pantalonul si cand vede taietura blana, lesina. M-a ajutat lumea, palme si chestii, apa de la niste compatrioti rromi care mi-au sarit in ajutor ca vazusera faza. Vine salvarea, plolitia, masuratori... L-am dus la spital si a ramas acolo sa nu i se infecteze buba. Am tras o sperietura de n-am mai putut. Chiar nu putem face ceva cu teribilismul asta!!??
  21. Salut , Am fost sunat acum cateva minute de un prieten motociclist. In jurul orei 7 se intorcea de la Sinaia si s-a gasit pe drum cu un GIXXER ROSU de 600-750, nr. B 76 NFS. La paralela era la 100 de metri in fata prietenului meu si i-a iesit o carutza in fata tipului cu Suzuki. Acum este in coma la Spitalul Judetean Ploiesti. Motocicleta este pe numele lui Ionescu Bogdan Catalin. Numarul de telefon unde poate fi gasit prietenul meu este: 0766511898, Pitzi. Cine il cunoaste pe posesorul motocicletei va rog sunati.
  22. si sti pe cineva de ar putea resofta unitatea CDI, despre ea sa inteleg ca e problema.
  23. Am o problema cu un srad de 750. Nu vrea sa urce mai mult de 8 mii de ture, si se opeste pe la 180 km/h. O avea vreo buba, limitare ceva? Aceeasi problema o are si un prieten la un srad de 600. Pls help!
  24. SLV

    21.08.2007

    Costin, ne intalnim undeva pentru inmormantare?
×
×
  • Creează nouă...