Sari la conținut

Cosmin Căvă

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

349 citiri profil

Cosmin Căvă's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Salutare tuturor. In ideea ca poate are cineva, imi trebuie cricul central pentru Aprilia Pegaso din 2003.
  2. Da, am vazut acum pe net, stiu despre ce este vorba, nu stiam ca se numeste asa, nu. nu acolo este problema, lucreaza corespunzator, se aude pompa de benzina atunci cand este cuplat. Nu am atins nimic, eram in mers si efectiv s-a oprit motorul exact cum as fi luat contactul, fara vreun simptom anterior. Nu a mai pornit in niciun chip.
  3. Nu stiu ce este, nu am nici cea mai mica idee despre ce ar putea fi, am cosntatat ca nu da scanteie si atat. Spune-mi te rog ce este si unde este situat. Multumesc frumos.
  4. Buna seara tuturor, am o Aprilia Pegaso IE, deci motorul pe injectie si s-a aoprit pur si simplu in mers fiind, fara niciun semn, sau vreo problema vreodata. Mentionez ca bateria este noua, benzina este, am scos bujia, am pus una noua si nu da scanteie absolut deloc, totul pare ok, nimic aprins in bord, sigurante bune, ....nu stiu de ce sa ma apuc....vreo idee????? a patit cineva ceva similar???? Multumesc.
  5. Bun ziua, in legatura cu problema becului indicator pentru benzina, eu am o alta problema si nu am habar cum se poate rezolva. Mai exact becul sta in pemanenta aprins, am inlocuit acel tiristor buclucas si nimic, am verificat pe cel inlocuit si acela era bun. Ce poate sa fie, rog un sfat, o idee. Multumesc mult...
  6. Buna ziua tuturor, ma intereseaza un geam tripla spate Aprilia Pegaso, motorul meu este din 2001. Multumesc frumos. Salut, mai est evalabil anuntul? Multumesc. un geam ma intereseaza.
  7. Sakut ! Aprilia pegaso 2004 cu ceva probleme tahnice, Intrerupe și dă rateuri, aveti idee despre un defect probabil, sau ce defecte ar putea fi, multumesc pentru raspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...