Sari la conținut

tropojo

Membru
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Yamaha X-Max 250

Vizitatori Recenți Profil

492 citiri profil

tropojo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tropojo

    mecanic Targu Mures

    Cunoaste cineva un mecanic de incredere in Targu Mures pentru verificarea unei motociclete inainte de cumparare? Multumesc.
  2. A folosit cineva Metzeler FeelFree Wintec? https://anvelopemoto.eu/metzeler-feelfree-wintec-ms-rf-tl-rear-140-70-14-68p-44709/ https://anvelopemoto.eu/metzeler-feelfree-wintec-ms-tl-front-120-70-12-51p-43765/ Ei spun ca ar fi all season. Cat de bune sunt pe ploaie, frig, si care este durata lor de viata? Vara, la +40 grade vreun inconvenient? Multumesc.
  3. Salutare, Pentru un scuter Yamaha X-Max 250 cmc ce anvelope se recomanda? Mers in principal prin oras, inclusiv pe ploaie, insa mai merg si la munte/mare sau pe afara. Front tyre: 120/70-M15 Rear tyre: 140/70-M14 Este necesar sa schimb amandoua anvelopele in acelasi timp? Intreb deoarece doar anvelopa spate este uzata. » Post actualizat in 12 Jan 2018 12:07 Si eventual daca puteti recomanda si un magazin cu preturi bune. Eu am gasit aici: https://anvelopemoto.eu/anvelope-motocicleta-si-scuter/?features_hash=2-2_25-757 dar nu stiu pe care sa aleg.
  4. Dupa ce iti dai seama ca e revopsit? Si care componente nu sunt ale ei?
  5. Este vorba de aceasta motocicleta: https://www.olx.ro/oferta/motocicleta-harley-davidson-softail-ID8S3ob.html
  6. Salut, Ma intereseaza sa cumpar o motocicleta Harley Davidson din Bihor, eu fiind din Bucuresti. Eu nu ma pricep la mecanica si as dori ca inainte sa dau banu sa ma asigur ca este in regula din punct de vedere tehnic (compresie, ulei, etc.) si ca nu este facut din bucati. Cunoaste cineva vreun mecanic priceput la Harley-uri in Oradea? Vanzatorul este Korosi Gergo, daca a mai cumparat cineva de la el in trecut, poate imi puteti spune daca este persoana serioasa si de incredere (la telefon mi-a dat multe detalii si a parut sincer, deci nu am nici un motiv sa cred altceva). Multumesc
  7. Salut, Am cumparat o motocicleta, am facut toate actele conform legii, contract de vanzare-cumparare, trecut in talon instrainat catre abcdefg, l-am inregistrat si la administratia financiara. Dupa aceea mi-au fost furate actele (talon, CIV, celelalte exemplare din contractul de vanzare cumparare), inainte sa ii fac asigurarea si sa o inmatriculez pe numele meu. Stie cineva ce se poate face in aceasta situatie? Multumesc. » Post actualizat in 12 Aug 2017 22:47 Ca sa fiu mai explicit, am google-it si am gasit urmatoarele: 1. Se elibereaza mai intai duplicat dupa cartea de identitate a vehiculului: http://www.servicii-inmatriculare.ro/eliberare-duplicat-civ/ dar nu stiu de unde pot lua datele mele, deoarece nu au fost trecute in CIV de catre nici o autoritate; 2. Ulterior se elibereaza certificatul de inmatriculare http://www.prefecturabucuresti.ro/?d=serviciu_inmatriculare&p=eliberare_certificat_inmatriculare&sub=eliberare_certificat_inmatriculare dar pentru aceasta am nevoie de originalul contractului de vanzare, din care nu mai am nici un exemplar iar vanzatorul nu stiu daca il mai gasesc in tara plus ca e nevoie de RCA, care pentru a o face am nevoie de talon, deci... Daca ma poate lamuri cineva ce imi scapa, multumesc.
×
×
  • Creează nouă...