Sari la conținut

Robert46

Membru
  • Număr conținut

    65
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Robert46's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. da,are dreptate finu,au crescut aproape dublu fata de anul trecut . Oare din cauza lui Dragnea ori Tudorel Toader ?
  2. Salut, Unde gasesc si eu o cheie pentru Bujii ? Multumesc!
  3. Robert46

    Accident pe A3

    De ce sa mearga la adancata?adancata e (cuvant urat), a3,dn1,cheia,a1, astea sunt circuite adevarate, nu adancata.
  4. Salut Mi am pierdut cipul din cheie. Stiti pe cineva in Bucuresti care poate copia codul pentru cheie din hiss? Multumesc
  5. Am incercat, am dat cu spray in ea nimic degeaba,mersi. Am crezut ca e firul din poza de la switch dar l am pus provizoriu si nimic,tot nu merge.
  6. Nu pare a senzor din ce am vazut pe google dar ce o fi ?acolo l am gasit nici eu nu stiu ce e.
  7. Salut, Am verificat cam tot ce se putea in afara ca nu am mai putut sa ridic sa rezervorul pentru a pune pompa pe direct. Oricum pare sa fie de la senzor ,am atasat poza. Stie cineva unde as putea sa gasesc senzor ?inlocuirea lui se face doar din cele trei fire ori mai trebuie facut altceva ? Multumesc! » Post actualizat in 05 Sep 2018 10:55 poza » Post actualizat in 05 Sep 2018 13:13 Cred ca mai trebuia sa aiba o carcasa ceva peste dioda aceea sau ce e. Difera senzorii intre ei de la modelul 2003-2006? Plus ca nici nu cred ca era prins cum trebuie,atarna oarecum pe sub carena,bagat in spatiul gol dintre faruri.
  8. Multumesc la toata lumea Maine dimineata cum ajung de la munca ma apuc de ea si va anunt ce a fost.
  9. Nu am mai avut timp ca am plecat la munca,maine dimineta ma apuc sa o desfac. M am gandit si la sigurante,sa vedem ,mersi! » Post actualizat in 04 Sep 2018 17:10 daca sunt sigurantele in regula, ce ar putea fi altceva ?posibil sa fie arsa pompa ?ori un contact oxidat?
  10. Salut, Astazi cand am vrut sa pornesc moterata nu a mai luat o,nu se mai aude pompa de benzina deloc. Motocicleta e un 600 rr 2004,a mai patit cineva ?stie cineva care ar fi cauza pompei de benzina de nu mai funcitoneaza? Multumesc!
  11. Fugi de redmotors ,trag in ultimul hal de timp sa puna 3 suruburi si apoi iti spun ca nu stiu cat costa mana de lucru pe ora. Separat de multe alte chestii pe care nu mai are rost sa le dezbat aici, doar fereste te de ei.
  12. S a rezolvat problema ?am aceeasi problema si eu la acelasi model de motocicleta.
×
×
  • Creează nouă...