Sari la conținut

Algocalmin

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Tecuci
  • Numar Moto
    Gl90bib

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha fz6

Vizitatori Recenți Profil

317 citiri profil

Algocalmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Algocalmin

    Ij (izh)

    Mersi Dr_krl am sudat si urechea. Stie cineva ce cod au semeringurile amortizor spate? ,si unde le-as putea gasi? In cadru sus la prinderea atasului am gasit doar o bucsa din cauciuc ,trebuiesc 2? Ce carburator ar fi indicat ptr ij planeta?(eu am un k36n si k65 )
  2. Algocalmin

    Ij (izh)

    Salutare !! Ma poate ajuta cineva cu un sfat , cum sa schimb suportul motorului spate la un ij ? Eu ceva idei as avea dar un sfat sau niste desene cu masuri pe sasiu sunt binevenite. In imagini se vede suportul nou la spate nu se pupa cu sasiul ptr ca in desen era o scobitura de 8 mm dar nu e problema se poate elimina scobitura si atunci cred ca vine pe sasiu .
  3. Intereseaza pe cineva ? Sunt facute din inox 1,5 si 2 mm Suportul din inox 4 mm si sunt drepți nu ca cel îndoit (care se mulează mai bine pe cadru)
  4. Algocalmin

    Ij (izh)

    Nu cred ca pornește ,carburatorul e sub orice critică instalația electrică e din șireturi mă miră că dă scânteie. Mersi "Zidu" Ăsta e latul fotogenic al filtrului de aer :-) (nu știu cum de era in poziția aia)
  5. Algocalmin

    Ij (izh)

    na ziua tovarăși! mă ajută si pe mine cineva cu o vorbă ,un sfat ptr un ij ? Aș avea multe intrebari dar pentru inceput cred ca modelul si modificările facute ar fi primele lucruri care m-ar ajuta ptr procurarea pieselor . E prima comunistă care o am ,mecanică nu cunosc decât chestii de bază(cred) Am schimbat doar rezervorul si am achiziționat un carburator k65c si toate cablurile(de minsk noi) km acc ambr... Vă multumesc anticipat . (Acum un an a pornit împinsă dar nu stătea la relanti, acum 2 luni am facut ceva basici in talpă si a dat doar 2,3 bufeuri, are aprindere de minsk si da scânteie )
×
×
  • Creează nouă...