Sari la conținut

Laurentiu1990

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda CBR f4i
  • Numar Moto
    BN14RUN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Piagio Gilera, Suzuki sv650 n, Honda CBR f4i

Vizitatori Recenți Profil

242 citiri profil

Laurentiu1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Te înțeleg pe deplin și îți mulțumesc că încerci să oferi niște sfaturi, chiar asta era și ideea, critici, sfaturi toate sunt bine venite. Crede-mă nu vreau neapărat sa fie viral canalul meu, acest video a fost filmat sâmbătă pe grabă, că uite vremea nu ne mai permite să ieșim, eu în momentul acela încă nu aveam montura prinsa de cască pentru că nu prea am încredere în monturile duble adezive sau nu prea vreau să risc să pierd camera așa că am comandat sugru ca să am un plus de siguranță și încă nu mi-a ajuns. Așa că am zis filmez cum pot și cu ce pot pentru că probabil este ultima ieșire pentru mine anul acesta, zis și făcut. Ajuns acasă video editat în jumătate de oră, prea mult de lucru nu am avut, având doar vreo 15 minute de material deci totul a fost pe grabă. În momentul de față încă aștept să primesc coletul cu accesoriile care îmi sunt necesare printre care microfon lavaliera și adaptorul pentru acesta. Și da bine zici, am și cameră secundară și anume gopro hero 4 session care va fii montat pe parbriz + o montură pe codiță ca să o pot muta uneori pentru traficul din spatele meu. Categoric, mai am de învățat dar până la urmă toți au început de jos și nu cred că a fost acea explozie de subscriberi sau vizualizări la primele videoclipuri, trebuie sa înveți din greșeli și să avansezi. Mersi pentru discuția civilizată. O seară faină!
  2. Am spus și o spun încă o dată că vreau să mă apuc de motovlog. Asta este un introduction video sau într-o sau ia-l cum vrei tu engleză română video de prezentare. Cei cu atâta tam-tam nu pot să-mi dau seama... Asfalt uscat!
  3. Cum de ți-ai dat seama? » Post actualizat in 28 Nov 2017 01:56 Bine domnu Vandrash, cu respect! » Post actualizat in 28 Nov 2017 02:31 Masba, motorbike
  4. Mersi pentru timpul acordat! Practica isi spune cuvantul.
  5. Salutare, daca tot e frig si vreme urata va prezint un video de introducere pe noul meu canal. Abonarea este gratuit Asfalt uscat colegii!
  6. 9 Blinks • Engine operates normally (ECM controls using preset value; intake air temperature: 28° C/82° F) • Loose or poorly connected IAT sensor connector • Open or short circuit in TP sensor wire: • Faulty IAT sensor Poate fii problema de la senzorul IAT din spatele filtrului de aer? » Post actualizat in 01 Apr 2017 10:31 Da asa cred si eu. Este foarte interesant. Ridic cricul dispare eroarea, o las jos apare iar. Am sa Verific senzorul si va anunt. » Post actualizat in 02 Apr 2017 18:46 Am verificat senzorul si se pare că asta e buba, îmi dă valoare Ω zero. Firele din vârf trebuie să fie lipite una de alta sau separate? Pentru că îmi dă tot zero chiar dacă le unesc. Dacă știți vreun site unde se poate comanda senzorul v-aș fii recunoscător.
  7. Mersi pentru indrumare. Am identificat eroarea este vorba despre eroarea nr 9. Precizez ca merge foarte bine nu se observa nici o problema la starea de functionare a motorului, trage in toate mintile. Motocicleta am achizitionato de 2 zile si nu stiu multe despre ia. Sper sa nu fie ceva grav. Mersi inca o data pentru raspunsuri.
  8. Am si eu acceasi eroare ca si CheLoo86, doar ca mie imi apare cand e lasat jos cricul lateral. Cand o ridic dispare. Ceva sfaturi puteti sa-mi dati? Multumesc! » Post actualizat in 31 Mar 2017 18:09 Eroarea Fi(bec rosu intermitent) cand e lasat cricul. Am citit de la inceput dar cred ca la mine are legatura cu senzorul de la cric sau un contactez gresit. Ce parere aveti?
  9. Am si eu acceasi eroare ca si CheLoo86, doar ca mie imi apare cand e lasat jos cricul lateral. Cand o ridic dispare. Ceva sfaturi puteti sa-mi dati? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...