Sari la conținut

Stefan C

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Stefan C

  1. AI vrea tu, ca au voie la mai multe neveste!
  2. In principiu nu se pune problema de Salda Golu, este mult in afara traseului stabilit, la fel cum sunt sunt si alte locuri care ar trebui vazute.
  3. Eu sunt PENTRU ! Ne-am descurcat cu pandilia anul trecut, ne descurcam si de data asta.... Si putem sa mai stam o zi la Belek, la plaja....
  4. Excursia a fost deosebita, insa ce m-a impresionat cel mai tare a fost nivelul discutiilor. Deoarece eram in Grecia, fiecare s-a pregatit, si seara de seara am dezbatut cate un filozof grec. Discutiile cele mai aprinse au fost bineinteles despre Socrate. Desi Mihai si Manu s-au dovedit adevarati exegeti ai lui Platon, totusi, sofismul lui Socrate si stoicismul lui Zenon au acaparat majoritatea discutiilor...
  5. A fost o excursie super reusita !
  6. Eu zic ca fost foarte bine.... https://youtu.be/K4WTPKHJp5g
  7. Da, asa cum am spus de la inceput, si eu particip. Cu rugamintea ca zilele astea, cat mai curand, cand puteti, cei care mergem, pentru ca sunt multe probleme organizatorice de discutat, sa ne intalnim la o cafea in Bucuresti sau prin jurul lui si sa le punem pe masa pe toate. Ma refer aici la plecare, traseu de dus, rezervari de ferry din timp ca sa nu stam sa dormim pe punte, destinatie de plecare, Heraklion sau Chania, cazari in Creta deoarece deja acolo cand mergem noi sezonul e deja inceput in forta, traseele pe care le vom face in Creta pentru ca in functie de ele vom stabili in ce directie luam ferry. Si altele. Multumim Vlad pentru postarile pline de informatii. Rog pe cel care are numerele de telefon ale tuturor sa faca un grup pe WhatsApp cu participantii.
  8. Asta inseamna ca odata cu schimbarea de program ar trebui sa ajungi in Pireu in port vineri pana la ora 20.30, ca la 21.00 pleaca barcuta. Cam 1200 km, 15 ore minim. Mai simplu, plecare joi seara oprire in Bulgaria undeva, si apoi restul Vineri. Dar pana atunci mai e.
  9. Clima in Creta e foarte placuta cam in tot anul. Iulie - august nu ploua deloc, mai - iunie extrem de putin. La sfarsitul lui mai inceput de iunie noaptea vor fi 16-17 grade iar ziua sub 30. Insa aerul este foarte umed, asa ca temperaturile resimtite vor fi diferite.
  10. La rugamintea lui Mihai am creat o harta care arata punctele pe care le-am gandit ca ar fi interesante de vazut, dar si traseele pana la ele. Motivul pentru care am propus Chania ca loc de facut baza, este ca majoritatea traseelor sunt pe aceasta parte de vest a insulei. E de preferat a se vedea pe desktop. https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1PhH0HLhbB_ma1bRRB7c2smJT9T3s0bCE&ll=35.345853703246874%2C24.900140350000015&z=8
  11. Ai uitat Col de l'Iseran, care e si cel mai inalt din Alpi, dar si foarte misto ca drum si peisaj. Frecvent inclus in Turul Frantei.
  12. Mi-ar placea....chiar daca le-am facut cu masina....imi permiti sa iti sugerez sa adaugi in traseu Portofino, jumatate de zi, sa lasi o zi intreaga doar pt Cinqueterre, dar mai ales Florenta, eventual scazand o zi de Milano sau chiar fara Milano de tot. Apoi ai pierdut pe drum cateva locuri din sudul Frantei care merita neaparat, ma refer la St Tropez, Nisa iar din Spania neaparat Marbella iar pana acolo Benidorm. Barcelona este o nebunie in perioada aia, cu ore intregi de stat la cozi. Iar decat un Madrid la fel de plin, mai bine o lungesti putin si treci in sudul Portugaliei, In Algarve, la Faro, in Lagos, si ajungi pana in coltul din stanga jos al Europei, Cabo de San Vicente. Toate bune !
  13. Sintem inca la stadiul de propuneri, asa ca va propun plecare cu ferry spre Chania si intoarcere din Heraklion. Intre cele doua sunt cam 150 km, iar ceea ce este de vizitat si traseele moto in Creta sunt peste munti, din Chania spre sud, unde cel putin trei zile pot fi ocupate cu trei plaje senzationale, care inseamna trei drumuri diferite peste munti. Fiecare drum are dus intors din Chania peste 150 km. Atasez poze cu plajele pe care le propun, plus locatiile suplimentare, Seitan Limania Beach care este aproape deci se poate face in prima zi, ca ferry ajunge dimineata la 6.30 sau 7.30 functie de companie. Cele trei plaje din sud sunt Gramenno (75 km), Elafonissi (75 km), Paleochora (80 km) la care se adauga obligatoriu Falassarna si laguna Balos care sunt mai aproape. Balos nu e neaparat o chestie de facut cu motocicleta pentru ca drumul nu e asfaltat pe ultimi 15 km si e si de coborat mult pe jos, si de urcat bineinteles, dar au niste magarusi, partea proasta e ca magarii aia au limita de greutate, unii s-ar putea sa nu se incadreze, dar e probabil cea mai frumoasa dintre toate, asa ca se poate lua ferry din Kissamos port (42 km west of Chania). Dupa mutarea pe cealalta parte a insulei, zona Heraklion, se poate merge la Erimoupolis beach, 156 km de Heraklion spre est, unde se termina insula, pe un drum spectaculos sau Voulisma beach pe acelasi drum dar la 75 km. Creta e o insula uriasa, o luna daca stai si in fiecare zi faci o destiantie nu o termini. Daca vreti sa ne culturalizam putem merge sa vedem si Knossos, ce a mai ramas din palatul vechi si antic (10 km din Heraklion). In ceea ce priveste drumul de dus, eu as imparti altfel. Plecare din Bucuresti pana la Kavala (700 km), apoi Kavala - Meteora prin Neraisa pe un drum partial prin munti (400 km total, 130 prin munti), si apoi Meteora - Pireu (360 km) pentru a lua seara ferry. Acesta este traseul propus de mine pentru dus, sau intors, dupa caz. https://goo.gl/maps/vGZeKTafF4F2
  14. Hello. Am fost cu Mihai anul asta în Cappadoccia, senzațională ieșirea, și am sa fac tot posibilul sa ma alătur si de data asta.
  15. Vin și eu! Am făcut rezervarea la hotelul de adults only! Mihai, sa nu cumva sa dam peste suedeze neepilate ca ma enervează chestia asta..... » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:29 Oricum, ieșirea în Cappadoccia a fost senzație.... Sper ca în viitorul apropiat sa fie gata și filmul aventurii....
  16. Prietenul Manuel mi-a spus despre iesirea asta, si mi-ar placea sa ma alatur. Sper ca datele au ramas la fel. O zi buna.
×
×
  • Creează nouă...