Sari la conținut

AlexandruMa

Membru
  • Număr conținut

    83
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AlexandruMa

  1. Pai cand combini mere cu pere iese ceva aiurea Givi in combinatia topcase mare + sideurile lor nu are nicio problema. Cum nici SW in combinatia topcase mare + sideurile lor.
  2. Daca nu gasesti sh incearca la Est Bike sau Motorteam. Iti aduc in 1-2 saptamani piesa originala.
  3. Eu am avut FZ6 inainte de miar. Deci comparabil cu Hornetul. Puterea e livrata diferit, in bine (presupun ca te referi la cuplu). ASta o simti cel mai bine la depasiri (cand motocicleta e plina de bagaje si pasagera in spate). Daca la FZ pregateam putin depasirea, dadeam inferioada, la vstrom doar trag de acceleratie. Folosesc vstromul prin oras, Bucuresti. Este destul de ok. Nu te bagi chiar peste tot pe unde ar incapea un naked, dar faptul ca moto e mai inalta/lata face ca soferii sa reactioneaze mai rapid.
  4. Verificati mufele + siguranta. Eu am avut si pe moto anterioara 2 ani, pe vstrom vehicle manere + actualele de vreo jumatate de an, nicio problema cu vreo pereche.
  5. Mai poti incerca si la Bogdan Harea Depinde ce ti se pare ca nu e ok la pozitia actuala. Eu am simtit nevoia de inaltare dar si apropriere a ghidonului, asa ca am pus sw motech 3 cm in sus 2 cm in spate.
  6. Ori husa aceea, ori exista pernute/huse cu aer sau gel (AirHawk, pernuta gel la Louis (https://www.louis.eu/artikel/moto-112-seatpad-different-sizes/10018782?list=dfaeb608eae52ac3402e4aa1c4191210) ) sau refaci saua dupa cum vrei tu si cu ce culori vrei, unde il pot recomanda pe Dacian MotoVis (e in Ploiesti)
  7. daca nu gasesti pe cineva ai putea sa-l suni pe Fabio (@bozoro) ca poate arunca un ochi.
  8. Cauta prin topicul asta, ca sigur s-a discutat. Revizii normale la nr de km 7-10k km (ulei, filtru ulei, paote filtru aer) Revizii la km mai multi (bujii, verificat supape, lichid de frana, placute) Lantul se schimba cand e nevoie, in functie de cum mergi, normal la ~30k km Cauciucurile ... discutie lunga. Sunt cauciucuri care tin 5k km, sunt altele care tin 20-25k km, multe care tin intre. Un set bun costa aproape 1000 de lei.
  9. Mie cel de 1000 imi consuma intre 5.5 si 6 (mers normal - adesea pasagera si bagaje; nu tras de timp ca sa scot mai putin), iar in Bucuresti cu 1L in plus. Nu cred ca un 650 ar consuma 3 la acelasi stil de mers (ca daca ma chinui sigur si 1000 scoate mult mai putin) astfel incat sa alimentezi de 2 ori mai rar. 1000 pt oras e prea mult, nu are rost. Merita daca in alea 2 saptamani e vorba de pasager si bagaje multe (desi cred ca si 650 ar face fata intr-o oarecare masura - mers mai incet, depasiri mai lungi)
  10. Bun, atunci ma retrag. Poate la o alta reușesc sa ma lipesc
  11. Eu sunt asta. Cat timp xtx nu mai poate duminica, pot sa ma alatur în continuare vouă?
  12. Chestia cu cheia am patit-o si la Yamaha FZ6. La al meu VStrom inca nu trebuie sa fac ceva special cu cheia, in schimb la FZ da, trebuie sa trag serios spre mine. Si chestia asta nu e ceva normal; de ce? Eu pot scoate cheia cu motorul pornit fara nicio problema. Sigur nu asa a gandit japonezul :)) Dar e ceva cu care poti trai, iti intra in reflex.
  13. Salutare. De curand am cumparat un V-Strom 1000 2014 si am o chestie ce ma sacaie: ghidonul si durerile incheieturilor, mai mult stanga. Initial el era lasat in jos, l-am mai indreptat/ridicat. Durerea s-a ameliorat, dar tot nu sunt multumit 100%. Am 1.85 si impresia este ca ghidonul este cam jos pentru mine. (asteptarea e sa am o pozitie mai dreapta, nu una aplecata) Am cautat pe aici, am vazut ca lumea a pus inaltatoare de ghidon. Sunt interesante cele de la Rox, pivotante, si cele de la sw motech, dar ma gandeam oare o solutie ar fi un alt ghidon (alta bara) ? Intreb asta pt ca unghiul mi se pare destul de inchis si posibil ca si de aici sa fie durerea in incheieturi.
  14. Nu-l mai am pe cel vechi. A fost inlocuit cu unul cu acelasi cod, reglaj automat.
  15. Eu l-am schimbat, o sa ma uit sa vad daca il mai am pe cel vechi (desi nu cred). Ce anume presupune studiul?
  16. Si PR 5 si Roadtech01 sunt cauciucuri care sunt facute pentru ploaie (vezi profilele "agresive", multe gauri, multe V-uri), sunt pe locul 1/2 in functie de cine face topul. Si sa stii ca nu e vorba doar despre mers pe ploaie, desi se intampla si asta. E vorba de mers increzator atunci cand asfaltul este rece, cand este o dimineata/seara mai racoroasa si poate niste bruma, cand pe o portiune de drum si mai dai de balti sau apa care curge de-a latul benzii. ----- Am o problema cu avariile: apas butonu, se aprind pentru o secunda si aia e. Dupa aia 5-10 secunde nu mai merg nici semnalele. Presupun ca este releul de semnalizare. Intrebarea mea e unde anume este pozitionat (moto naked)?
  17. Eu am avut pr4, au dus vreo 21k si le-am schimbat avand inca 1-2 mm pana la semn. Nu sunt lipite de asfapt ca niste gume de strada, dupa o vreme simti limitarile, dar nu m-a incurcat sa le aplec pana la maxim sau sa intru destul de tare in curbe. Cand e vorba de ploaie sau asfalt rece, sunt fenomenale. Mergi pe asfalt ud ca atunci cand mergi in mod normal, fara sa ai vreo problema. Am luat pr5, mi se par imbunatatite(era de asteptat). Daca pretul pt Roadtech01, PR4/5 ti se pare mare (~1100 de lei), o idee buna ar fi si Set Michelin Pilot Power 2CT - 790 lei;
  18. A venit in 2 saptamani. Livrarea inca 2 zile, dar eu m-am dus direct la ei sa-l ridic.
  19. Intre timp am cumparat si eu acesti suporti. GIVI T351 de pe siteul gentimoto.ro (importator GIVI) Pret ~160 de lei
  20. Am primit raspuns de la singurul importator oficial din Romania pentru Arrow, dar si de la Arrow Italia. Aceeasi intrebare, aceeasi formulare, doua raspunsuri. RO: fara forma de salut, scris cu majuscule, ma intrebau pe mine rastit daca toba are sau db killer. Asta fiind si intrebarea mea pentru ei. IT: mi-au zis ca tobele mele au db killer, se vede omologarea (in poza de mai sus) si ca ei imi recomanda sa am la mine certificatul tobelor. Si ca daca nu il mai am nu e problema, ca mi l-au atasat ei. Acum sa vedem, loterie sau nu dupa tura asta.
  21. Pe tobele mele asta e tot ce am gasit: Astept si raspunsul celor de la Arrow.
  22. Cu alea sunt. Revin cu raspunsul celor de la Arrow.
  23. Vorbesc strict in cazul meu: am tobe Arrow dedicate modelului (FZ6). Cand am luat moto nu mi-a dat nicio foaie vechiul proprietar. O sa dau un mail catre distribuitorul din Romania (am vazut ca e o firma din Timisoara) si o sa caut seria de pe tobele mele - sper sa primesc o copie a acelei foi. --- Multumesc admin, titlu mult mai bun
  24. Asta cauti? http://motomus.ro/piese-accesorii/accesorii/genti-cutii-coburi/suporti-topcase-genti/Suport-Side-Case-MONOKEY-Yamaha-FZ6-S2-FZ6-PL360 Gasisem la un momentdat( ca si eu am cautat, dar pana la urma am luat un topcase gigantic) unele mai mici si in jurul a 100e, care erau speciale pentru gentile textile mici. Eu am PR4, foarte multumit de ele pe FZ6.
×
×
  • Creează nouă...