Sari la conținut

core

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    NC750S
  • Numar Moto
    obisnuit
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    F650CS
  • Interests
    foto, moto, bicicleta, jogging, aikido, Rudolf Steiner

core's Achievements

  1. Cand am trecut noi, SMURD tocmai pleca. Nu am vazut bine motocicleta, politistii ne-au facut semn sa trecem mai departe. Poate stie cineva din zona cine a fost accidentat si daca a fost grav. FILE0381_EDIT.MOV Atasez si niste capturi, nu stiu de ce nu s-a incarcat corect filmul.
  2. Din experienta pe pielea proprie, am invatat urmatoarele : - nu pui frana pe fata in timp ce tragi de ghidon la viteze mici. Cazi instantaneu, chiar daca ai ABS. Sub 20-30km/h ABSul nu lucreaza. Daca esti deja aplecat, intai te indrepti, apoi franezi cat vrei. Insa nu strangi brusc, ci progresiv. - nu proteja motocicleta, las-o sa cada iar tu ramai in picioare. Ai incercat sa tii motocicleta, ai fortat piciorul si apoi ai ajuns sub ea. - fara ghete moto sa nu mergi, iti protejeaza cel putin laba piciorului si glezna. Am cazut si eu la viteza mica, din panica. Sub motocicleta. Astfel am invatat sa ii dau drumul. Am avut o entorsa slaba, nu am avut nevoie de imobilizare. Pe gheata erau urme clare de solicitare laterala si in zona gleznei. Talpa unei ghete moto nu se rasuceste cand e solicitata lateral, e foarte dura. Sper sa treci cu bine peste trauma psihica si sa ai incredere ca data viitoare nu vei mai ajunge intr-o situatie similara. Se putea evita destul de simplu. Sa revii pe moto cand vei simti ca poti merge fara teama. Cum spunea cineva mai sus, urmareste tutoriale, cauta filmul Twist.of.the.Wrist.2, urmeaza un curs (merita toti banii).
  3. Discutiile constructive (e adevarat, mai rare aici) dar si cele in contradictoriu, la misto, sau "jignirile" insufletesc acest forum. Te simti atacat in masura in care ceva din acele acuze fondate sau nu rezoneaza cu anumite slabiciuni proprii. Daca cineva ma face prost depinde doar de mine daca ma enervez sau iau in deradere. In cazuri fatale compasiunea ar trebui sa treaca inaintea oricaror conflicte anterioare sau chef de caterinca. Lipsa de bun simt, bunavointa, rabdare tin de experienta fiecaruia - din familie sau anturaj. Se pot repara in timp. Insa fara compasiune nu suntem oameni. Daca nu simti nimic cand cineva a plecat definitiv dintre noi, ai probleme grave. Cred ca topicul ar trebui lasat asa cum este. Realitatea nu este roz, insa avand contact cu ea ne putem schimba in bine. Nu cred ca Sabina a vorbit sau scris vreodata cu atac la persoana. A incercat sa traiasca un vis si a reusit cat timp a fost aici. A cerut ajutor si sfaturi tuturor. Avea nevoie de cei din jur. Unii au raspuns binevoitori, altii au luat-o ca pe o slabiciune si au atacat-o. Chiar daca a inceput stangaci, in foarte putin timp a ajuns sa cutreiere Europa pe motor, singura ! A lucrat mult la increderea de sine. A ramas in gandurile noastre, acum cutreiera alte taramuri iar eu ma gandesc cu drag la ea. A lasat o urma pozitiva in aceasta lume.
  4. O stiu doar din postari si blog. Nici macar nu ma intreb cum si de ce, o clipa fatala ... Foarte trista vestea, foarte trista ...
×
×
  • Creează nouă...