Sari la conținut

Flower-Power

Super Membra
  • Număr conținut

    3.440
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Flower-Power

  1. O sa razi...pe lângă faptul ca am ajuns a doua oara în viata pe la fierbinti, azi am ajuns pentru prima data pe Victoriei...cu băieții...ca să nu mai zic că l-am rugat pe unul sa ma controleze...in rucsac, ca îmi uitasem mănușile acolo și îmi pusesem cagula,casca and shit și înainte de asta m-au întrebat băieții dacă vreau ceva de la mega..ca era unul aproape..băieți faini ,am luat o piatra în gura..

    Nu am ieșit prea departe din motive obiective, 1. Aveam liber de la 11, 2 trebuia sa îmi curat lantul, asa ca am fost la faimosul Adi din Pantelimon...vineri, am liber și am timp sa ies ceva mai departe de capitala, interesați?

  2. Mda, mentalitate de cacao...ce sa iti doresc , sa faci accident usor cu unul cu nr de bulgaria și sa vezi ce sfat bun ai dat?

    În alta dezordine de idei, pe Bulgaria nu o sa mai meargă înmatricularea și bine ar fi sa pună condiție ca aia care si-au inmatriculat mașinile pe Bulgaria dar care figurează aici pe perioada nedeterminata sa fie obligați sa le înmatriculeze aici...sau sa nu mai circule 

     

    Dacă ma votați președinte...v-as amaneta pe toți și nu m-ati prinde..asa cum a zis-o un clasic în viata.

  3. Acum 30 minute, ALEX-Guzzista a spus:

    Ciudat

    Nu are toata lumea bani de moto nou….

    La anumite persoane,nu dam nume aci,se slabeau oglinzile si a trebuit sa schimbe toata mocicleta.

    Hahaha....pisi tind sa cred ca ai mai avut font pe aici...dar ca să ne prefacem ca suntem virgină pana la capat, sa zicem ca am luat pentru abs nu pentru oglinzi..

     

  4. Nu e fun dar nu am unde sa scriu căci nu vad nimic în afara de asta...am eroare, știe cineva ceva de asta ?

    Screenshot_20240522_153614_Samsung Internet.jpg

    Nu e fun dar nu am unde sa scriu căci nu vad nimic în afara de asta...am eroare, știe cineva ceva de asta ?

    Screenshot_20240522_153820_Samsung Internet.jpg

    Screenshot_20240522_153820_Samsung Internet.jpg

  5. Acum 18 ore, aureltv a spus:

    Pentru  ca   sa  vedeti  ca  sunt  de  treaba  va  spun  ce  am  gasit  : 😂 clapetele  de  acceleratie  au  uzura  chiar  cu  o  tendinta  de  agatare  la  ralanti.

    Am corectat  foarte  putin  pozitia  senzorului  aflat  in  capatul  axului  clapetelor  si  functioneaza  .  La  masuratoare de  temperatura  a  tevilor  de  evacuare  am  gasit   2  cu  diferenta  de  circa  40  de  grade.  La  cealalta  intrebare  : fiul   are  28  de  ani  ,este  politist  la  Rutiera   Bucuresti  😇😍 si  completare  :  la  varsta  de  9 ani  a  avut  primu  scuter .  Asa  ca  .....

    Sa  auzim  de  bine .

    😂😂😂 ma scuzați ,tata socru, aveți o poza cu fiul dvs ? Cât încă mai vad...cu ochelari e adevărat, dar cât de cât.. nu merg pe bajbaite..😂😂

×
×
  • Creează nouă...