Sari la conținut

Flower-Power

Super Membra
  • Număr conținut

    3.414
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Flower-Power

  1. Mda da...recent pentru tine, depinde care este etalonul. Nu am cum sa îmi dau cu părerea despre o secventa atâta timp cât nu știu ce s-a întâmplat anterior, ce au discutat șamd. După încălțămintea domnișoarei îmi dau seama ca e la primele ședințe...dar în rest, nu am ce sa zic, cine zice ca nu a dat cu ea de cauciucuri în scoala moto...înseamnă că nu a trăit "periculos"..depinde de ea dacă e demoralizata sau nu, sunt doua variante, ori continua, ori renunță.. Am văzut fete și băieți în poligon în primele lecții care au plecat din timpul ședinței spunând ca nu e pentru ei. ..asta dupa ce au făcut vreo cascadorie si s-au speriat. Au plecat fără sa mai stea pe gânduri, este o decizie personala.. Altceva, ce vrei sa iti mai spun ? cât încă îmi amintesc ca stau prost cu memoria..
  2. Deci exista...aia de la Louis au bătut palma cu AMI și pe scurt instructorii se regăsesc la Louis acum iar cine e creme de la creme își ia VIP și învață cu Diana. Nu ma mai cita ca o sa cred ca ti-a fost dor de mine...și o sa o iau personal. Cam asa ceva... bine, eu știu de pachetul din 2018 ..includea si poze în social media cu fericiții câștigători ai plasticului..iar cine nu era câștigător nu făcea poza. Legit! Pentru ca o scoala trebuie sa se promoveze si în online, acolo se găsesc mușterii... Acum, nu înțeleg de ce e timid Draco76...
  3. Nu ma interesează subiectul și nici ce crezi tu despre femei...ca nu te tratez eu gratis. E și postare pe motociclism cu filmulețul ala, dacă te interesează opiniile have a look.
  4. Mi s-a spus și mie și transmit mai departe...pentru sfaturi pertinente trebuie sa pui poze adecvate, sa ne dam cu părerea ce ți s-ar potrivi.. the troll is back, me ! 1. Primul bold, de ce să vrei să te plimbe alții, după o plimbare d-asta am hotărât ca e mai bine să o fac pe mana mea decât pe a altora... 2. 28 ani, a se vedea intro-ul cu poza 3. Mi-ar plăcea, uuuuu ,cineva care știe sa vorbească corect...a se vedea punctul 2. Legat de faptul ca ești ochelarist, nimeni nu e perfect...probabil ca o sa ai nevoie de casca fără ochelari de soare, cu schimbat viziera... Mai bine apuca-te de scoala, nu știam ca AMI nu mai funcționează, vad ca pe fb încă sunt activi și pe site la fel...verifica informația. Legat de motor și echipament, dacă nu ai deja trasata o linie, naked or something chopper, mai bine vezi dacă îți surâde și ce îți surâde când faci scoala...după, e posibil sa ai alte gânduri, sa iti dorești sa zicem chopper, și sa iti iei echipamentul în funcție de asta..mă rog, nu sunt neapărat pe fashion cât pe utilitate, dar dacă îți cumperi casca roz ca ai vrea ceva de viteza sa zicem...nu o sa se mai potrivească cu chopper dacă te gândești la el după ce termini scoala... Goodluck!
  5. Einstein...yes Tu te lauzi ca poți 8 secunde ... super..nu, nu rezist, 8 deja e prea mult. Hai sa o lăsăm asa..
  6. Da, lemnul tre sa fie bun, ca de cuie nu zice nimeni nimic...găsești cuie pe toate drumurile.. dacă vrei Hai spor la cafeluta! La câte probe crezi tu ca reziști? Ah, ai zis deja, una... Lasa ma sa ghicesc, 6 secunde e un timp bun în zilele bune...?
  7. Înseamnă că nu ai înțeles ce ai postat...e ok..nici nu insist pe subiect. pupici cu sclipici..!
  8. Nu m-ai citat pe mine, dar știu ca sunt în gândurile tale...ca să îți răspund, eu nu fac yoga/sport...
  9. Vineri, 12 iulie, siriu? Mi-am luat liber ideea e ca as vrea sa plecam dimineața și sa ne întoarcem pe lumina, așadar tigara,cafeaua, mâncarea la benzinării..
  10. M-am gândit, plecare ora 9 din Rompetrol otp, către Poiana bv ..masa, cafeaua și tigara la benzinării.. cine e interesat sa dea un semn...cine nu e, sa nu mai dea..
  11. As fi vrut o zi...vineri dimineață, retur seara pe lumina, ca am viziera fumurie și nu doresc sa o schimb. Vineri saptamana viitoare 12 apr..
  12. Intenționez ca vineri 12 apr sa îmi iau liber și sa ma plimb cu motorul..în caz ca aveți liber și va coafează ceva, let me know pana nu se ocupa locurile. De preferat sa mergem 3 max 4. Sunt un pic ruginita, asa ca nu o sa forțez..
  13. So, neata party People...mă rog, seara buna! Intenționez sa o scot weekendul asta de la iernat, sunt prea dornica sa ies cu ea, simt ca o iau pe arătura...e supapa mea de salvare și chiar am nevoie de salvare după atâtea luni de hibernare...sa vina primăvară, ca nu mai Pot...
  14. Aaaaaaa acum m-am prins după poza ta de aici și de pe fb... Noi am luat-o spre cheia, muntele rosu...
  15. Am ieșit și nu am postat nici macar poze după. Postez uneori.. chiar dacă ies alteori.. La cât mai multe ieșiri și ție!
  16. Din punctul tău de vedere ,dacă fac postari aici sau pe fb și vin oamenii sa ne dam înseamnă că e un succes. Cine vine ,vine sa se dea..dacă are timp,chef. Însă pe aici în afara de tine care ești băbuța de serviciu de la biserica ce se rezumă doar la a da indicații " prețioase "...nu te-ai plictisit pana acum? Dacă vreau în grup mare peste 10 am acces ,dar nu e pentru mine. Eu vreau sa vina maxim 5-6. Ce e peste, este aglomerație deja. De vineri, cheia și siriu..ploaie, ro alert de furtuna și ploaie torențială.. Postez...însă anul asta nu cred ca am ieșit cu cineva de pe forum. PS, în afara de John...
  17. Mi-e neclar de ce mai postez aici, cred ca din obișnuință.. oricum vad ca nimeni nu dorește...anyway, last chance...last minute, mâine 8.30 Rompetrol Otopeni, chestia și siriu. See you or not!
×
×
  • Creează nouă...