Sari la conținut

BigMac

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BigMac

  1. E 'A Twist OF THE Wrist' de fapt, da' nu e mare diferenta
  2. E oferta speciala de 11 septembrie? ....scuze de gluma.
  3. Aerul atmosferic contine deja 78% azot...
  4. Frumos relatat. Sper sa retina cat mai multi concluziile tale. Bine ca te-au reparat!
  5. BigMac

    Accident In Timisoara

    nfs... mda.. sper ca si-a satisfacut nevoia de viteza.
  6. BigMac

    Si Daca E Inevitabil...

    Inconstient esti tu, ca pleci la drum fara frana.
  7. ce criminal nenorocit.... Bine c-ai scapat!!!
  8. Cutremurator.. Odihneasca in pace...
  9. BigMac

    Accident Dej, 14 Iulie

    Poate ar trebui angajat un avocat bun, sa urmareasca ancheta, sa constate neregulile..
  10. Aaahh... locurile unde imi rupeam bicicleta si picioarele in copilarie... abia astept sa revin....
  11. BigMac

    Accident Incepator

    Cand e sa ai ghinion, cazi cu orice.. dar totusi, incepator pe CBR600..
  12. Revin cu niste poze dupa primii 300 de km. Am schimbat uleiu', am uns lantul si.. gaaaaaaz!! In fiecare seara am iesit la plimbare, si credeti-ma ca mi s-a intamplat sa ma intorc si pe la 1 noaptea, bineinteles cu un mare ranjet de placere pe fatza
  13. Nu-mi vine sa cred ce citesc pe aici.. "omorati baba"... "baba trebuie batuta".. eutanasiere.. etc. Voi aveti bunici? Ati avut bunici? Tineti la ei? Daca nu, vai de capul vostru.. Daca da, ganditi-va ca si femeia asta e bunica cuiva... E doar o batrana, care se misca greu, nu vede, nu aude, nu are reflexe... Si care isi iubeste foarte mult catelul, pentru ca doar el ii tine de urat. Si deci nu l-ar pune cu buna stiinta in pericol, lasandu-l pe strada.. Animalul e animal, a sarit pe strada, femeia nu l-a putut controla.. accident. Nu era bineinteles cazul sa faca plangere, dar... socul..varsta.. Vom ajunge si noi la varsta respectiva (cu putin noroc..), si probabil ne vom dori ca cei tineri sa ne inteleaga greutatile. Pentru cel care vorbea de eutanasiere: te vei sinucide la 75 de ani? sau ti-ar place sa-ti zica copiii "gata, tataie, e timpul sa te eutanasiem, ca ne incurci"? Mizerabil mai esti.
  14. Salut baieti!! Tocmai mi-am cumparat si eu o CBR125!!! Sunt super incantat de ea, arata bestial! E albastra, o sa pun poze zilele astea. Am luat-o de ocazie, are 2100 de km, am dat 1900 de euro pe ea. Ma temeam ca-mi va fi prea mica, dar ma simt bine pe ea. Am 1.75m si 70 de kg. Cateva cuvinte despre mine - am 29 de ani ( ) si e primul meu motor (de fapt am avut un moped 'in tinerete', da' ala nu se pune). Traiesc in Franta, si aici legea permite celor care au permis B de peste 2 ani sa conduca si motociclete de maxim 125. Cum scoala pt. A costa in jur de 1000 de euro, am zis sa incep cu asta, sa vad cum imi place.. Am facut azi ture in jurul blocului, m-am obisnuit repede cu ea. Cu teoria condusului stau bine, acum mai trebuie sa-mi formez si reflexele. O intrebare: cand o turez, pe loc, de pe la 5-6 mii in sus incepe sa vibreze. E normal? Ok, va mai comunic impresii in zilele urmatoare.
  15. In penultima poza se vad pe acoperisul masinii trei lovituri, infundate, inconjurate cu rosu.. Oare acolo s-a lovit motociclistul cand a zburat peste masina? Sau de ce le-au subliniat?
  16. Ce tragedie.... Ma gandesc ce-o fi in familiile alea acum.... Cata suferinta....
×
×
  • Creează nouă...