Jump to content

ansin

Membru
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

About ansin

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. Salut, Va cer si eu parerea in legatura cu un sistem full de evacuare pentru al meu Tracer 700, cu atat mai bine daca vine de la un proprietar. Este vorba despre doua modele, LeoVince Underbody si Akrapovic Titanium. Avantaje LeoVince: Greutate: -3Kg fata de stock (cu aproape 2kg mai usoara decat Akrapovic de asemenea) Db Killer usor de scos(pare sa aiba surub care sper ca nu e sudat). Avantaje Akrapovic: Garda la sol ceva mai buna din cate imi pot da seama Sunet mai placut(fara Db killer cel putin), doar ca e sudat si o data scos mai greu de pus la loc, si nu as vrea sa circul doar fara db killer. Conform akrapovic nu mai are nevoie de mapare. Stiti cumva daca pentru LeoVince trebuie remapare ? De asemenea singurul loc in care am gasit modelul ar fi pe romi-moto unde apar indisponibil, aveti idee de importatori ? Pentru Akrapovic am gasit doar pe motomus https://motomus.ro/evacuare-racing-line-titanium-mt-07-yamaha-mt-07-fz-07-2014-2019 . Stiam ca exista si o varianta cu gravare laser special pentru Tracer (cred ca doar oficial prin Yamaha), si cum de altfel ar exista si pentru MT-07 doar ca nu am gasit pe la noi...De asemenea mi se pare ca exista un model mai vechi pentru MT-07 care avea db killer usor de scos/pus doar cu surub, dar nu sunt sigur daca ar fi probleme daca as monta pe Tracerul mai nou(poate era tunat altfel motorul de MT-07, ca de altfel stiu ca este fix acelasi motor pe ambele). Mai cunoasteti alti importatori pentru Akrapovic ? Cam astea au fost nelamuririle in privinta celor 2 modele, voi ce ati recomanda ?
 2. Multumesc pentru raspunsuri. @john17 atunci daca fac RCA pe numele meu cu seria de sasiu si fara numar, urmand ca numarul sa il actualizez dupa ce rezolv si la drpciv ?
 3. Salut, Maine o sa cumpar o motocicleta si vom face contractul v/c si proprietarul va scoate fiscalul. Sunt prea multe articole si modificari legislative si imi cer scuze daca s-a mai acoperit subiectul recent dar pana cand obtin eu programarea la drpciv, pot circula legal cu RCA si numerele vechi ale proprietarului ? Daca da, pot indiferent daca o inscriu pe numele meu la impozite sau nu? Multumesc
×
×
 • Create New...