Jump to content

Motorist@

Super Membru
 • Content Count

  537
 • Joined

 • Last visited

About Motorist@

 • Rank
  The One

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2002
 • Motocicleta
  DR 650 RS, Vstrom , Versys
 • Numar Moto
  XXX
 • Club
  lonely

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Multe

Recent Profile Visitors

3,779 profile views
 1. Sustin si eu ce a zis colegul. Recomand si eu MT-07 (motor,frane,cuplu,greutate,feeling,etc). Am avut modelul asta si e manevrabil ca o bicicleta.
 2. https://www.desteptarea.ro/motociclist-accidentat-si-prins-sub-rotile-unui-taximetru/
 3. Tu de fapt nu ceri sfaturi, ci motive pentru a nu lua altceva decat mt-10 (alegerea ta e deja facuta). Pentru ce iti trebuie tie, un mt-07 este "parfum". Nu vad utilitatea unui miar in traficul mega-aglomerat din capitala. Excursii poti sa faci aproape cu orice motocicleta. Ca idee, am Tracer 700 si am bagat Polonia cu pasager si bagaje (4500 km). Am mers si cu 900. Pentru mine, mergand des prin scumpa noastra capitala, nu se justifica 900 (mt-10 nici atat): motor mai mare,mai greu, consum nu mai zic, etc. Pentru oras e mai agila Tracer 700/mt-07 si nu o sa simti minusul de putere, garantat. In plus, 196/182 kile la plin, e un vis frumos pentru unii. Daca vrei sa bagi si excursii sau sa mai evadezi din capitala in week-enduri, eu as alege varianta tracer (900 GT ca vad ca ai buget), pentru protectia la vant ceva mai buna, pozitie, comoditate si faptul ca poti sa le incarci cu bagaje. :)
 4. Un betiv intra intr-o farmacie si urla: - Da-mi un prezervativ, acum! Farmacista: - Mai decent va rog! La care betivul isi scoate socoteala si intreaba destul de calm: - Aveti hainute pentru acest bebelus? .............. - Care este diferenta dintre inginerii militari si inginerii civili? - Inginerii militari constuiesc arme, in timp ce cei civili construiesc tinte. .............. Un tip intra intr-un bar si comanda 12 pahare de votca pe care incepe sa le bea unul dupa altul. – Dumnezeule, ce ai de le bei asa de repede ? intreaba barmanul – Si tu le-ai bea la fel daca ai avea ce am eu ! – Ce ai ? – Numai 10 lei.
 5. Modus mai am doar o singura casca M(57,58 cm) - Hi-Vizion Yellow Fluo Droid nu mai am Tourmax nu mai am Spark am doar varianta deschisa la culoare (cu alb si hi-vizion) - M Ego Quartz - L
 6. Cea alba mărimea M s-a vândut. Mai am 2 bucăți mărimea L/59(cea din anunț și una albă)
 7. Modus Duale L și Modus Hi-vizion L - vândut Spark gri+negru M vândut
 8. Casca Caberg gri+negru s-a vândut. Mai am doar varianta cu alb și hi-vizion.
 9. Am revenit in tara! Anunt in continuare valabil (casti am marimea S, M si L)
 10. Si mie la fel. V-Rod este singurul HD care ma atrage! Asteptam poze cu agregatul modificat...
 11. Uitasem de anuntul asta. Sunt interesat si de un potential schimb cu o casca (preferabil noua) marimea S, poate fi si integrala (exclus open-face sau braincap).
 12. Te duci cu actele (cartea de Anglia/v5, asigurarea in vederea inmatricularii, contractul de vanzare-cumparare, ID, actele de la RAR, etc) la Inmatriculari Auto (Pipera). Acolo platesti contravaloare talon si numere de inmatriculare (preferentiale sau la rand) si te programeaza ca sa iei numarul, cartea si talonul.
 13. Pozele căștii cu cozorocul demontat. Am ambele variante de culoare Caberg Spark (doar mărimea M 57-58)
×
×
 • Create New...