Jump to content

chucki

Super Membru
 • Posts

  1,077
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Contact Methods

 • Website URL
  www.evo-casa.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  SUZUKI DR BIG 800
 • Numar Moto
  de tabla
 • Club
  GRASANA

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  HONDA CBR 600 F2

Recent Profile Visitors

1,871 profile views

chucki's Achievements

 1. Salut. Sper sa nu mă bag că musca-n lapte dar parca am văzut ceva curse de ferry băgate recent la preturi destul de bune. Poate pentru dus ai economisi ceva timp. Caut link. https://economedia.ro/un-nou-feribot-va-conecta-portul-constanta-din-romania-de-portul-poti-din-georgia-feribotul-va-transporta-atat-pasageri-cat-si-marfuri-pe-marea-neagra.html
 2. Foarte frumos. Și mie îmi place mai mult singur. De altfel în grup am tendința de a exagera și atunci devine periculos. Noi am primit drept de supraviețuire minim 2 ani.
 3. Sâmbătă este MAN. Poate te tentează.
 4. Goldfren. Motoemotion Mai vrei un băiat? Mă ofer spre înfiere.....
 5. Am găsit până la urmă. La magazin moto aveau plăcuțe dar fara posibilitatea de a selecta modelul de motocicleta. Descărcat catalogul producătorului, căutat cod, băgat cod pe site, făcut comanda..... Și mai trebuie sa tai Bucureștiul pentru a le ridica. 89 lei. E ceva bătaie de cap și este vorba de un consumabil banal. Doamne ferește de ceva mai complicat.
 6. M-am dat draq.... Am 2 magazine moto in zona dar nici una nu mai aduce piese (nici la comanda) pentru răgălii de-astea de 30 ani.... Cred că se apropie sfârșitul. Am nevoie de plăcuțe fata....sa caut la magazinele de scutere? Am găsit. Dar nici picat cu ceara nu dau atât. Iau de scuter ai le iau la pila...
 7. Am găsit o metodă să-mi aduc aminte de ei. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0JzXzTQhWuixZWj8NNFR1AMrv6kSJyHkcnCHR9bwztJL26Ai6WCaRY75sWCrn6uWUl&id=100004627962002 Și cei ce mă bucură încă cu prezenta.
 8. Cel mai probabil blocaj renal. Rinichi nu își mai fac treabă urmând să fie otrăvită interior. Recuperarea este lungă și costisitoare și are șanse mari de reușită la exemplarele tinere. Cu cât sunt mai bătrâne cu atât șansele sunt mai mici. Am avut o cățea (pripășită pe la muncă) la care am avut problema asta: a fost groaznic pentru că m-am încăpățânat să nu accept eutanasierea. Nu răspundea la tratament și că sa o țin în viața îi făceam perfuzii la 8 ore. Inclusiv noaptea. Plecăm în toiul nopții luam doctorita ( un super om care și ea a murit cam de același lucru) de acasă, mergeam la câine, făceam perfuzii și înapoi.... 3 săptămâni nu am fost om. A murit în chinuri.... Am avut și un pisoi la maică-mea dar asta era tânăr. A durat 2 săptămâni cu internare și relativ ~1200 Ron acum 10 ani. Asta a scăpat. Trăiește și acum. Dar a fost depistat în timp și , cel mai important, era tânăr.
 9. La camera vizor se aplica aceleași reguli. Cred că cea mai buna solutie (după părerea mea și a mai spus cineva mai sus) dublată usa de la intrare cu un sistem de control acces pe baza de cod + amortizoare setate bine astfel încât să nu mai poată rămâne ușa deschisă în urma celui ce Intr/iese. Ședința cu restul proprietarilor sa fie mai atenți la intrarea în bloc. Daca nu va putea intra 2-3 ori probabil își va schimba locul. Politia nu știu dacă are ce să-i facă. Doar să-l sperie.
 10. Daca este card de memorie și vandalizează mă îndoiesc că mai rămâne ceva. Iar la varianta cu dvr (mai degrabă nvr) atunci ne ridicăm la niste costuri care nu se justifică. Pe langa asta: ai nevoie de (cel puțin) acordul proprietarilor. In cazul in care blocul nu are sistemul in regula mai trebuie evaluare la risc, proiect, firma autorizata.... Poți să sari peste astea dar daca ai un vecin nebun, sau chiar cel filmat (drogalaul) îți face plângere urmează o distracție costisitoare. Din punctul meu de vedere nu merita. Mai degrabă îmi iau o săptămână libera și stau la pândă. Prima oară poliția și dacă mai apare bătaie sau apa rece. Sau ambele.
 11. Incerc eu sa pun niste poze din regiunea Odessa. Nu știu ce calitate au pozele dar ( la cele de pe plaja) trebuie să dați zoom că să găsiți lunetiștii....
 12. Nu avem magnetel... Cred că am uitat. Izmail, câh.... Doar pentru cumpărături.
 13. Prin vara, in funcție de evoluție mă bag la o plimbare spre Kiev. Tot în iunie am fost și eu, dar cu mașina ( pentru că 2 rezervoare benzina + gpl) până la Odessa. Problema cu benzina am rezolvat o simplu in stil asemănătoare popoarelor noastre.. Alimentam din benzinării mai mici ( numai cash) și când întrebau de cardul ukrainian arătăm o bancnota de care apoi mă despărțea. Noi am și fost oarecum bombardați in Iunie. Deci soția numai vrea Ukraina (mai departe de Iail-cetatea alba) așa că chiar vreau Kiev. Am fost și în decembrie.... Chiar și în orașele din afara zonei de conflict este ciudat. Iluminatul public este oprit. Toată lumea folosește lanterne. Marea majoritate a bancomatelor nu funcționează. Trepidantul bombelor, etc... Dar dacă ești hotărât să mergi mai in vara sunt un posibil candidat la excursie.
×
×
 • Create New...