Jump to content

Claudiu_Lucian

Membru
 • Posts

  145
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2017
 • Motocicleta
  CB500, CBR-954RR
 • Numar Moto
  B-**-YER, B-954-***
 • Club
  -

Recent Profile Visitors

516 profile views

Claudiu_Lucian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. 1. Dubistul s-a incadrat in depasiri haotice pe banda dedicata excusive circulatiei transportului in comun si a folosit claxonul pentru a-si face loc... 2. Care este accelerarea haotica? 3. Din ce am inteles, se incadra pe banda 1 (2) de circulatie (bada 1 este pentru transportul in comun) in vederea parasirii rondului (nu e giratoriu) de la Alba Iulia la prima iesire. 4. Daca te asiguri ca nu ai oameni pe trecere sau in apropiere trecerii de pietoni, de ce nu poti accelera? Apare din neant un pieton? Eu in astfel de situatii las bizonul sa se duca (daca nu scap de bizon ca alearga ca nebunu).
 2. Nu ai dreptate: era incadrata corect pe banda 2 si tot corect a asteptat sa se elibereze intersectia pentru a intra in ea. Banda 1 este dedicata transportului in comun, de aceea are banda continua! pentru ocuparea benzii 2, de pe banda 3, are prioritate ea, nu duba! A intrat in giratoriu pe banda 2, duba a venit de pe banda 1 pe banda 3 si a impins-o de pe banda 2 pe banda 3.
 3. El a folosit cloxonul intr-un mod legal? Cand se suie duba pe tine, injuri din instinct!
 4. Mie imi pare ca merge cuminte si responsabil... Si un avertisment e bun, numai ca tremura putin chilotii pe el ca trebuie sa faca un drum la Politia Rutiera.
 5. Fierbe sangele dupa pauza asta, mai ales la cat de cald a fost astazi! Deh, trebuie putina disciplina... bine ca e OK si nu sunt pagube decat materiale!
 6. Pfu, nici nu a inceput bine anul! Sper ca riderul este ok!
 7. De acord, voi face asta cand voi fi pregatit psihologic sa petrec cu 30min mai mult in trafic! Pipera este un loc foarte aglomerat! Probabil in 1-2-3 saptamani
 8. Am fost si eu pe acolo, sa tot arzi gazu in zona . Este una dintre cele mai frumoase zone din tara!
 9. haha, si eu acum, asta este impresia lasat atunci cand am trecut eu pe acolo
 10. Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini.
 11. Pot merge si mai tare ca mine si mai incet ca mine, nu ma deranjaza in mod special daca o fac in conditii decente. Dar pe acolo se alearga suta si in localitate in masini cu volanu pe partea dreapta.
×
×
 • Create New...