Sari la conținut

Claudiu_Lucian

Membru
  • Număr conținut

    145
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Claudiu_Lucian

  1. @Claudiu, momentul cand ai nevoie de strampi pe sub echipamentul moto, e un bun moment sa pui casca moto in cui :D

    De acord, voi face asta cand voi fi pregatit psihologic sa petrec cu 30min mai mult in trafic! Pipera este un loc foarte aglomerat! :D Probabil in 1-2-3 saptamani

  2. Aia zic , la genunchi ar trebui ceva fin...ca blugu nu tine :(

    Nici pantalonii de piele nu sunt prea roz. Mai trebuie un strat izolator termic. Prin Decathlon trebuie sa gasesc ceva eficient. Ieri am luat de la dedeman, nistea manusi de bumbac, subtirele, intra perfect sub manusa de piele si am rezolvat si problema cu frigu la maini.

  3. @vladf - cred că am niște probleme cu calibrarea display-ului. Știu la ce te referi și îți mulțumesc de sugestie. Se ține cont :)

    Impresia mea era ca tu le faci HDR by purpose.

    Eu nu sunt fan HDR, dar ce faci tu este ceva mai light. Cred ca este o chestie de gust!

  4. Aseara in intersectie la Piata Operei (Splaiul Independentei cu Sf. Elefterie), plec la verde nu foarte sportiv si reduc putin la trecerea de pietoni cand in dreapta apare un Fluence alb B 53 ??? (nu imi aduc aminte exact) forjat care zboara peste trecerea de pietoni. Ma gandesc, se grabeste omu... Urmatorul semafor, la Sf Elefterie cu Bulevardul Eroilor plec de pe banda intai dar ceva mai sportiv sa nu fiu inghesiuit dar ma opresc la o viteza decenta din accelerat, acelasi individ, dupa cateva sute de metri ma depaseste. Atunci m-am gandit, asta se da cu mine. La urmatorul semafor, plec fix ca un batranel de la semafor, pleaca si el de data asta normal! Mare e gradina Domnului, din pacate e si plina de idioti!

  5. Cam aiurea compilatiile acestea pentru ca au amestecat cateva accidente moto cu carnagiul din India, China, Brazilia, in special moped-uri vs camioane.

     

    Ce avem de invatat de acolo?

    Avem de invatat ca trebuie sa fim atenti cand filtram printre camioane, tiruri etc! Realizezi ca tirul are unghiuri moarte imense si ca de multe ori soferii nici nu realizeaza ca i-a lovit sau au lovit ceva!

  6.  

     

    Ce greață îmi e de justițiarii ăștia, de se cred pe ambulanțe motorizate smurd, de dirijează traficul erijandu-se în forțele de ordine, care o ard pe băieție, DAR sunt nemulțumiți de toți din jurul Lui (aha, L).

     

    Un pic de bun simț și un simț în plus, al realității, nu strică niciodată!

     

    Am inceput si eu sa prind alergie la astia! Ieri, cu conserva, coboram de pe Basarab pe V. Milea. Am pastrat obiceiul de motociclist si m-am strecurat/blocat/ingestuit cu inca o masina pe bretea. Se trezste un timp cu un scooter sa ma ia la rost ca: "bah esti nebun, aici e o banda!".... ce cauti sa blochezi banda aiure 10 secunde pana se pune masina din fata in miscare ...

     

    Altul, acum 2 saptamani, pe un naked mai vechiut de 250cc, se rafoia pe Basarab cu diversi ca nu ii fac loc imediat ce apare el langa stopul spate.

  7. Probabil nu a acordat prioritate si motociclistul a intrat in el

    Asta imi e clar, dar eram curios de mecanica prin care motoreta a ajuns cocotata pe masina... ma gandesc a facut stoppie

  8. 5 zile, aproximativ 2000km, 4 motoare, vant si ploaie, soare si serpentine, drum prost si oboseala.

    nu ne-am uitat la bani asa ca nu vorbim de consum, de unde am stat si ce am mancat. toata lumea safe acasa, toata lumea obosita si toata lumea incantata.

    Astea fiind zise, alta data sa veniti cu noi...garantam pentru cele de mai sus :)

     

    Pune si ceva poze, pentru muritori! :D

    Eu vin, daca nu ma mai accidentez!

  9. Luati-l bre pe Claudiu_Lucian cu voi. Pare de comitet :)

     

    In orice trip, tre' sa fie un Claudiu prezent, nu? Daca mai e scund, gras si cu barba si sforaie, nici nu o sa imi simtiti lipsa :))))))))))))))))))

     

    Scund: check;

    Gras: not; (asa imi place sa cred);

    Barba: check;

    Sforaie: ma pot preface!

     

    :))))

×
×
  • Creează nouă...