Sari la conținut

JustEd

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de JustEd

  1. JustEd

    Yamaha XT660X

    Salutare, Vreau sa imi iau si eu Yamaha XT 660 X sau R. Motoreta o voi folosi mai mult in oras si ocazional iesiri in afara orasului si off road. Cineva care are cunostinte despre acest model ma poate ajuta sa ma decid asupra modelului? Multumesc frumos
  2. Muzica de pe fundal este deranjanta. Vreau sa aud motorul. In rest totul frumos Bafta in continuare si keep uploading.
  3. Un admin care poate face ceva?
  4. Mai multe detalii, te rog De unde le ai cumparat, cat au costat, au fost usor de montat? schimbari mari pe la fire?.....
  5. Sunt in cautarea unui far sau geamul de la far pentru Transalp din 98' si in acelai timp dezmembrez Transalp PD06.
  6. Salutare, Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc stikere pentru Transalp PD 06?
  7. JustEd

    Castile Bell

    Salutare, Vreau sa vad si eu un Bell MX-9 Adventure MIPS dar nu am gasit vreun magazin cu specific Bell. Stiti vreun magazin pe care nu il stie Netu? eu am gasit un site, http://shop4moto.scorpio-az.ro/index.php?route=product/category&path=59_60&mfp=manufacturers[36]&page=3 , are ceva casti Bell dar nici una nu este MX-9 adv mips si siteul nu prezinta incredere (vezi sectiunea "Contact"). Voi stit ceva despre aceasta casca? Vreun detinator pe aici care ne poate oferii mai multe informatii?
  8. JustEd

    Caut casca

    Salut, Poate te ajuta in documentarea ta clipul de mai jos si daca tot dai click pe link sa intri si pe canalul lui. acolo gasesti mai multe clipuri care te pot ajuta sa iti alegi o casca. https://www.youtube.com/watch?v=eBnioxhXkFA.
×
×
  • Creează nouă...