Sari la conținut

RC23

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RC23

  1. E adevarat ca am exagerat poate cu remarca legata de copii si gura de casca, dar am vazut o situatie in care un copil pana in 14 ani, era sa culce un MT09 incercand sa-l tina in echilibru desi deabia putea ajunge la sol cu ambele picioare. Fara macar sa-l ajute un parinte/prieten sau personalul Yamaha. Multe dintre motociclete expuse nu aveau protectii, apoi daca se intampla un incident din-asta nu mai vorbesc ca acel copil se poate lovi daca este prins intre 2 motociclete apropiate asa cum erau asezate in cele mai multe cazuri. Apoi ne intrebam de ce apar acele afise. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu comentariul meu, revin cu niste poze
  2. Am fost azi, dezamagitor. Efectiv standurile sunt slab pregatite, muzica prea tare si nu poti sa vorbesti cu vreun reprezentant, trebuie sa tipi, informatii lipsa despre multe dintre motocicletele expuse, multi gura casca si copii care calareaua motoarele. Nu tu nimic digitalizat, nu am vazut (poate ca nu am cuatat eu bine) niciun motor "desfacut" cineva sa faca niste demonstratii de vanzare, de ce sa cumpar motorul x sau y, trist. Absolut toti angajatii magazinelor erau super stresati ca sa nu plece oamenii cu casti fara sa fie platite, sau cu alte echipamente. si se vedea asta, ca nu aveau rabdare cu tine, era pe principiul iti place, il iei, nu intrebi. Primul si ultimul salon moto. Eu am lucrat in vanzari, nu asa se face vanzare. P.S. DIn punctul meu de vedere destul de putine motociclete expuse, cu exceptia Yamaha, unde au avut si cel mai mare stand.
  3. Eu sunt motociclist incepator(Bucuresti) de cateva zile, dar in astea cateva zile interactiunea cu soferii m-a uimit in sensul pozitiv, Nu m-am ferit de arterele aglomerate sau de orele de varf. am mers atat pe timp de zi cat si dupa lasarea intunericului. in peste 99% din cazuri soferii mi-au facut loc sau m-au protejat, iar cand un sofer a gresit, nu am incercat sa-l presez, i-am creat portita de trecere chiar daca eu am franat pana la oprire. Deci in acest moment sunt confuz, pentru ca eu ma asteptam la o o jungla in care sunt urmarit sa mi se ia viata la fiecare intersectie... Bineinteles, ca raman in garda, dar ca prima impresie sunt uimit.
×
×
  • Creează nouă...