Sari la conținut

Username1

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    vlad.carutasu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Ploiesti
  • Motocicleta
    Ducati S2R 800
  • Numar Moto
    PH27YVV

Username1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fix prima mea intrebare catre importator a fost (ironic) daca trebuia stransa cu cheia dinamometrica, daca da, la ce cuplu si la ce cuplu apreciaza din poze ca am strans eu suruburile respective. Eu am trimis 3 poze amarate ca sa informez importatorul de problema si sa imi spuna cum sa procedez mai departe si am primit ''expertiza'' producatorului in 3 cuvinte: suruburi stranse prea tare, se vede in poze, sanatate! Nu vino sa vedem casca sau trimite alte poze mai in detaliu sau f*n in gura. Cat despre surubul ala, e un sistem penal, care se slabeste constant si in care mai bagi un inbus amarat din cand in cand ca sa nu il pierzi pe drum dar nu l-am strans niciodata ca vita ca sa sudez viziera de casca si pe care oricum nu il poti strange prea tare pentru ca se face varza imediat, nu trebuie sa fii inginer pentru asta.. Le-am semnalat si ca sunt pline forumurile de prin EU de astfel de probleme si ca prin alte parti au avut alta abordare, in sensul ca au inlocuit vizierele pe garantie si mi-au raspuns ca asa e, dar nu e cazul la fix acest tip si ca fac eu o confuzie.. In fine, nu o mai lungesc, ideea este ca au unele viziere foarte casante si asta poate fi si deranjant si periculos consider eu. Bafta!
  2. Nu m-am enervat absolut deloc, dar mi se pare ridicol sa tragi concluzia ca au fost stranse prea tare din 3 poze, fara sa ceri sa vezi casca si viziera si conditia lor actuala, la fel cum mi se pare absolut penal sa tragi concluzia ca sunt din varful muntelui si am strans suruburile cu cheia franceza, cu toata forta, dar nu stau acum sa intru in polemica. Nu este nici singura casca pe care am utilizat-o si nici singura viziera, dar este singura la care s-au rupt urechile si garantat este cea mai casanta dintre toate.
  3. Nu face parnai de viziere, dar tocmai mi-au pocnit din senin urechile la o viziera fumurie originala achizitionata vara trecuta si raspunsul Shark a fost ca au vazut ei din pozele transmise pe mail ca a fost stransa prea tare pentru ca unul dintre suruburi prezinta ceva semne de uzura si de aia s-a rupt in ambele parti... Probabil trebuia sa tin casca in vitrina, ca sa nu se slabeasca rahatul ala de surub proiectat prost de ei la fiecare drum in ultimii 4 ani si sa il strang cu puterea mintii eventual si nu cu inbusul oferit de ei la pachet cu casca. Tot cu puterea mintii au apreciat si ei cuplul la care a fost strans surubul de pe dreapta care a dus la ruperea urechilor atat pe dreapta cat si pe stanga.
  4. Multumesc! Am mers pe light smoke 50% pana la urma. E ce trebuie!
  5. Salut! Mersi ptr feedback. Intre timp am gasit si review-ul asta: https://gliddofglood.typepad.com/the_glidd_of_glood_blog/2016/09/shark-race-r-pro-dark-smoke-visor-review.html care contine si ceva poze si m-am lamurit cat de cat. Concluzia e ca Shark face niste parnai de viziere. O sa merg pe light smoke cred si vedem cum e..
  6. Salut, am un Shark Race-R Pro si as vrea sa cumpar o viziera fumurie. Utilizeaza cineva dark smoke? Ma intereseaza daca ai vizibilitate pe inserat, conditii de luminozitate redusa, etc. (ma refer strict la o situatie de urgenta, nu am de gand sa merg noaptea cu viziera respectiva). Intreb pentru ca la alte casti pe care le utilizez, Bell de exemplu, cu dark smoke poti merge lejer si noaptea, daca te prinde, pe drumuri iluminate si am inteles ca cu acelasi tint la Shark e periculos chiar si ziua in conditii de luminozitate redusa, sau seara. De asemenea, daca foloseste cineva light smoke si daca se simte diferenta fata de cea clara, standard pentru ca pe mine ma rup ochii la drum lung.. Bafta!
  7. Am tot cautat, dar nu am gasit ceva ok.. Cred ca si pe tine te-am intrebam la un moment dat cand ai vandut termi-urile :)) Intre timp am vb si cu Andu si le-am comandat pe astea si o sa le tin pana gasesc ceva ca lumea. Sunt sigur ca o scap repede de ele daca e nevoie..
  8. Am tot cautat cu lunile.. Daca as gasi nici nu as sta pe ganduri.. De aia am si ajuns la astea, ptr ca am un buget de maxim 350 E si eram curios daca are cineva ceva cunostinte despre ele.
  9. thunder carbon e modelul. 390 Euro e pretul.
  10. Salut! Intreb si eu ca sa ma aflu in treaba, are cineva experienta cu tobele roadsitalia? Sunt ok? S-ar merita ca si alternativa low-cost rezonabila pe un S2R 800? Stiu ca nu sunt cine stie ce si sunt cam kitsch-oase, dar S2R-ul pe care il detin as vrea sa fie ''de tranzitie'' catre un S4R si nu sunt tocmai pregatit sa investesc foarte multi bani in tobe. Multumesc.
  11. Mersi. Asa ma gandeam si eu, ptr ca pare destul de solida, materialele de calitate, si oricum nu stiu daca dupa 1 an de utilizare mai stau eu sa o trimit extern pentru garantie.. Ziceam sa fie doar asa just in case, in fine. Mersi inca o data!
  12. Salut, am achitionat si eu de pe fc-moto.de un model Race-R Pro, careia incerc sa ii activez garantia pe minunatul site shark-helmets.com. Ideea este ca, dupa ce introduc datele mele si datele produsului, seria cardului, etc, ma trimite pe o pagina cu informatii generale gen chestionar (de unde am aflat de ei, a cata casca e, ce moto am, bla bla), pe care indiferent cum l-as completa mi-l reincarca de la inceput dupa ce ii dau submit. Am incercat de un milion de ori.. A mai patit cineva treaba asta? In acelasi timp am primit un e-mail destul de simplu de confirmare gen: DONNÉES PERSONNELLES: ''VLADIMIR RAZVAN CARUTASU Adresse: ... Pays: 179 Age: 31 Email: vl........... Número de garantie: 0..... Modèle Casque: 31 Date Achat: 08/02/2018 Magasin: www.fc-moto.de Bien cordialement / Best regards, CARUTASU VLADIMIR RAZVAN S-o fi activat sau nu garantia? In ceea ce priveste casca, pana acum sunt f multumit. Aceeasi masura - M, ca si la SHOEI imi vine perfect. Materialele sunt de f buna calitate. Zgomotul nu este iesit din comun pe un Ducati S2R 800. Fff usoara..
×
×
  • Creează nouă...