Sari la conținut

Emmanuel

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Emmanuel

  1. Oricum nu stau in Constanta, deci oricum nu moare de foame din cauza mea
  2. Salut. Imi cer scuze daca am postat in locul nepotrivit. Urmeaza sa cumpar o motocicleta, din Constanta. Vreau sa merg cu un mecanic cu experienta, ca, daca sunt defecte pe care eu nu le vad, sa le vada el. Daca stiti pe cineva, va rog sa imi lasati un numar de telefon sau ceva. Multumesc.
  3. Mulțumesc. » Post actualizat in 29 Jun 2018 15:00 RATB ul m-a lăsat la 11 km de aeroport. A trebuit să iau altul din altă stație. Dar am ajuns la timp. Mulțumesc.
  4. Deci ajung in statie, cumpar o cartela de la centrul acela de emiteri, si astept la una dintre cele doua statii pana apare un RATB pe care scrie 780. Si cobor la penultima statie, HENRI COANDA PLECARI. Multumesc cicloburu. XaeL, m-am interesat, si am de asteptat prea mult intre trenuri.
  5. Buna. Tot eu va deranjez. Am gasit sa iau bilet de tren catre Bucuresti, iar ora la care se presupune ca voi ajunge acolo este 15:40. Din gara la aeroport as vrea sa merg cu RATB, dupa cum m-a sfatuit cineva mai sus (pret convenabil, 3,50 ron). Dupa lista postata de cineva mai sus, RATB pleaca din statie catre aeroport la 16:23. Eu am zborul la 19, dar trebuie sa fiu in aeroport la 17 cel tarziu. Ce rugaminte am. Poate cineva sa imi arate pe Google Maps unde este mai exact statia de RATB de la Gara de Nord? Si... nu am mers niciodata cu RATB. Cum se procedeaza? Platesti cand urci? Sau? Multumesc frumos. Lista cu plecarile RATB catre aeroport http://www.ratb.ro/pdf_statii/780/780_1.pdf
  6. Multumesc. O sa iau si astea in considerare.
  7. Salut. Pe 29 luna asta am un zbor de prins la aeroportul din Otopeni. Pana in Bucuresti voi merge cu trenul, pana la Gara de Nord. Problema e ca de la Gara de Nord la aeroport sunt 18 km, deci nu pot merge pe jos. Intrebarea mea este: ce ar fi mai ok? Taxi, Uber, tramvai? Sau nu stiu ce posibilitati mai sunt, nu am mai fost in Bucuresti decat o data, si atunci nu m-am dat jos din masina. Care imi poate da un sfat, as fi recunoascator.
  8. Ce incurajatori sunteti unii. Kosh, eu am vazut tot video-ul. Adrian are dreptate, dar daca imbunatatesti acele aspecte, chiar nu vad de ce nu ai face motovlog. Succes.
  9. Multumesc de sfaturi. Sunt exact in conditia pomenita de tine. Astept si celelalte sfaturi.
  10. Toata lumea il recomanda la A2. Nu inteleg de ce, daca nici macar nu e legal (nelimitat).
  11. Robyb, nu inteleg unde vezi tu ca ma plang. Nu am spus nicaieri ca am vorbit cu propietarul celor 4 CB-uri listate. Daca te uiti atent, alea le-am adaugat dupa ce am scris comentariul, dupa ce am mai dat un search pe OLX. Al tau, din cate vad, are 43Kw, deci nu se incadreaza la A2. Bafta la vanzare!
  12. Singurul motiv pentru care il vreau din Italia, este pentru ca aici nu am gasit niciunul in stare decenta. Am cautat pe OLX, si toti au aceeasi vrajeala ca nu au mers mult cu el, ca e ingrijit, bla bla bla, si cand le cer detalii (poze detaliate, acte, etc) baga scuze, ba ca au pierdut actul ala, ba ca a scris gresit ca e din 1998, de fapt e 1994. Stiu ca ies mai scump cu Italia, dar ce sa fac? Nu vreau sa cumpar un motor si sa trebuiasca sa il tin prin service-uri. Multumesc de sfat. » Post actualizat in 10 Apr 2018 19:31 CB500 2000 CB500 1994 (asta pare cat de cat mai ok) CB500 1997 CB500 1994 Astea le-am gasit, si nici astea nu sunt sigur ca sunt prea bune.
  13. Multumesc. Vreau sa cumpar prin familia Biris, din Italia. Din cate am auzit, ei se pricep si nu o sa imi cumpere o motocicleta rea.
  14. Imi pare rau ca nu m-am exprimat corect din prima.
  15. Acelasi vocabular il aveati si cand erati copil? Eu nu am motor, domnule Daca il aveam, poate ca ma descurcam si singur. Am gasit topicuri pe forumuri straine unde oamenii intrebau asta, si am citit pe acolo ca unele motoare au indicator in bord, altele au un beculet, iar unele nu au nimic. Neavand CB500 inca, m-am gandit sa intreb aici, unde oamenii se bucura sa ajute. Sincer, mai mult am intrebat doar de dragul de a reinvia acest topic, unde nu s-a mai vorbit de mult, in speranta ca o sa inceapa iar oamenii sa discute despre CB500, si voi mai invata cate ceva. Imi pare rau ca probabil v-am jignit prin prostia mea incredibila. O zi frumoasa!
  16. Multumesc Liviu. Domnul petre, daca sunt la facultatea de calculatoare, ma pot considera un "aitist"? Ganditi-va cat timp economiseati daca raspundeati din prima, sau ignorati pur si simplu mesajul meu. Dar nu, trebuia sa va bateti joc de cineva Asta e. Bine ca suntem o mare familie de motociclisti.
  17. Asta? Imi dau seama ce buna crestere ai. Atata faceti pe atotstiutorii si superintelectualii, dar daca va pun o intrebare din domeniul informatic, sau un alt domeniu, despre care nu aveti nicio idee, o sa va uitati la mine ca... stiti voi. Pentru ca sunt totalmente necunoscator in domeniul moto, inseamna ca nu sunt un om inteligent? Aveti o gandire incredibila. Nici nu va obositi sa mai raspundeti, nu are rost. Oricum nu o sa pricep nimic, la ce creier am. Seara faina.
  18. Cred ca nu m-am exprimat bine. Sa presupunem ca vreau sa aflu cati km fac cu un plin pana intra rezerva, cum imi dau seama cand intra rezerva?
  19. Un raspuns serios ar fi foarte apreciat.
  20. Salut. Cum verifici cat combustibil mai ai in rezervor?
×
×
  • Creează nouă...