Sari la conținut

Emmanuel

Membru
  • Număr conținut

    114
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Petrosani, Hunedoara

Vizitatori Recenți Profil

627 citiri profil

Emmanuel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Oricum nu stau in Constanta, deci oricum nu moare de foame din cauza mea
  2. Salut. Imi cer scuze daca am postat in locul nepotrivit. Urmeaza sa cumpar o motocicleta, din Constanta. Vreau sa merg cu un mecanic cu experienta, ca, daca sunt defecte pe care eu nu le vad, sa le vada el. Daca stiti pe cineva, va rog sa imi lasati un numar de telefon sau ceva. Multumesc.
  3. Mulțumesc. » Post actualizat in 29 Jun 2018 15:00 RATB ul m-a lăsat la 11 km de aeroport. A trebuit să iau altul din altă stație. Dar am ajuns la timp. Mulțumesc.
  4. Deci ajung in statie, cumpar o cartela de la centrul acela de emiteri, si astept la una dintre cele doua statii pana apare un RATB pe care scrie 780. Si cobor la penultima statie, HENRI COANDA PLECARI. Multumesc cicloburu. XaeL, m-am interesat, si am de asteptat prea mult intre trenuri.
  5. Buna. Tot eu va deranjez. Am gasit sa iau bilet de tren catre Bucuresti, iar ora la care se presupune ca voi ajunge acolo este 15:40. Din gara la aeroport as vrea sa merg cu RATB, dupa cum m-a sfatuit cineva mai sus (pret convenabil, 3,50 ron). Dupa lista postata de cineva mai sus, RATB pleaca din statie catre aeroport la 16:23. Eu am zborul la 19, dar trebuie sa fiu in aeroport la 17 cel tarziu. Ce rugaminte am. Poate cineva sa imi arate pe Google Maps unde este mai exact statia de RATB de la Gara de Nord? Si... nu am mers niciodata cu RATB. Cum se procedeaza? Platesti cand urci? Sau? Multumesc frumos. Lista cu plecarile RATB catre aeroport http://www.ratb.ro/pdf_statii/780/780_1.pdf
  6. Multumesc. O sa iau si astea in considerare.
  7. Salut. Pe 29 luna asta am un zbor de prins la aeroportul din Otopeni. Pana in Bucuresti voi merge cu trenul, pana la Gara de Nord. Problema e ca de la Gara de Nord la aeroport sunt 18 km, deci nu pot merge pe jos. Intrebarea mea este: ce ar fi mai ok? Taxi, Uber, tramvai? Sau nu stiu ce posibilitati mai sunt, nu am mai fost in Bucuresti decat o data, si atunci nu m-am dat jos din masina. Care imi poate da un sfat, as fi recunoascator.
  8. Ce incurajatori sunteti unii. Kosh, eu am vazut tot video-ul. Adrian are dreptate, dar daca imbunatatesti acele aspecte, chiar nu vad de ce nu ai face motovlog. Succes.
  9. Multumesc de sfaturi. Sunt exact in conditia pomenita de tine. Astept si celelalte sfaturi.
  10. Toata lumea il recomanda la A2. Nu inteleg de ce, daca nici macar nu e legal (nelimitat).
×
×
  • Creează nouă...