Sari la conținut

Vlad314

Membru
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vlad314

  1. Poti sa dai indicatii te rog? Multumesc Dupa multe cautari am gasit in sfarsit o spalatorie care are si moto in "meniu" : A&A Car Wash Solution, Strada Turnătorilor 9, București, România
  2. Am fost la self wash dar nu reusesc sa o spal calumea, cred ca nu sunt singurul, as vrea sa merg la o spalatorie profi dar se pare ca nu exista (pun accentul pe spalatorie, a nu fi confundat cu detailing)
  3. Deci nu exista spalatorii moto in Bucuresti sa inteleg? ca despre asta era vorba
  4. Cred ca oricare se poate adapta, eu am pe SV-ul meu din 2001 releu de BMW S1000RR
  5. Are cineva o solutie pentru regulator/rectifier pentru sv650 gen 1 ? Din cate am inteles de pe forumuri baietii fac upgrade la regulator/rectifier de honda cbr1000rr '04-'05. Voi ce solutii ati adoptat ?
  6. Arunc si eu asta aici, poate mai cauta cineva solutii in 2018
  7. Eu am asa: https://www.olx.ro/oferta/crash-pad-suzuki-IDaYACN.html#56a877c19f Parerea mea e ca te complici cu comanda din USA, transport scump, ajunge greu, daca comanzi prin posta ajunge foarte greu mai sta blocat si pe la vama. Gaesti pe olx gen la preturi decente de 100 ron sau in magazine pe la 200-300 de lei Am scapat motorul de pe loc cu astea la 100 de ron, si-au facut treaba forte bine
  8. Vlad314

    Reparatii sei

    Mai este valabil ? 2018
  9. este la carefour ~ 10 lei eu am varianta tip gheara care prinde telefonul foarte bine si sta tzapan acolo
  10. Foarte multi mancatori de c***t intradevar Am si eu o problema la seveu, m-a lasat in drum odata pentru ca nu mai incarca releul si a mancat bateria. Din cate am inteles eu problema asta este de la releul de incarcare si cu un voltmetru iti dai seama daca e busit sau nu pentru ca problema poate aparea oricand, am masurat cu multimetru si totul era ok 4/5 verificari:) Sper sa strang bani de un releu de cbr 1000 ca se potriveste perfect la mine din cate m-am documentat. Vad ca ultima postare a fost in 2014 dar poate mai sunt si altii cu probleme asemanatoare in 2018 si ar trebui sa stie ca problema este de la releul de incarcare ( va rog sa ma corectati daca gresesc )
  11. Mersi mult Mr.Honda! vad ca esti din Bucuresti, poate iesim la niste ture in curand
  12. Salut, sunt si eu nou posesor de sv650s 1st gen, vrea cineva sa ne vedem in weekend sa facem o plimbare, 2, 3 ?
  13. Salutare baieti! si multumesc frumos pentru feedback! @Metal Heart - multumesc frumos pentru link, am avut cateva ore bune de lectura @george_p - furcile, amortizorul, jugurile si etrierele sunt de gsxr k4 750. @RPG. - @ema_mann - multumesc mult pentru informatii, nu stiam ca e posibil asa ceva, am sa il rog pe Bogdan de la DriveMag, de unde am luat motorul, sa ma ajute cu ajustarea.
  14. Salutare! Eu sunt Vlad si m-am gandit sa fac si eu parte din acest forum cu foarte multe informatii utile pentru noii posesori de mobra. Am un Suzuki SV 650 S pe care l-am achizitionat in urma cu aproximativ 20 de ore Este primul meu motor si cred ca este unul potrivit, pana acum am inchiriat doar motoare naked si l-am ales pe acesta pentru ca pot sa il fac naked foarte usor dar am fost si foarte curios cum este sa ai un parbriz in fata sa te mai apere de vant. Pana acum, dupa 20 km pot spune ca simt o diferenta mare la pozitie, mai lasat in fata normal dar si la pozitia scchimbatorului de viteze care este mai sus si intr-un unghi mai dificil de a schimba vitezele dpmdv, de multe ori cand schimb din 1 in 2 o bag in neutru. Am sa vad pe parcurs daca ma obisnuiesc asa sau o voi transforma in naked. Momentan sunt foarte excited ca e primul meu motor si il voi avea la suflet Sunt curios daca mai sunt posesori de SV650 first gen pe aici, prin trafic nu prea am vazut in sezoanele trecute. Cateva poze mai jos:
×
×
  • Creează nouă...